|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Кулинар
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
Реєстрація: 07.02.2017
Звідки Ви: Львівська обл.
Дописи: 91
Дякував: 52
Дякували 214 раз(и) в 33 повідомленнях
|
Як солити рибу перед смаженням(запіканням...) ?
Власне,це не тема,а запитання.Не знав,де розмістити,тому так,при потребі перенесіть у потрібну гілку.
Отже,може хтось знає і може поділитись точними пропорціями солі щодо кількості риби перед смаженням,чи запіканням.Так,щоб не на око,щоб не натирати кожен шматочок,а просто кинути почищену промиту і підсушену рибу на ваги і додати потрібний грамаж солі на отриману вагу?Дякую за відповіді,якщо будуть! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Реєстрація: 14.09.2007
Звідки Ви: Львів
Дописи: 222
Дякував: 366
Дякували 349 раз(и) в 57 повідомленнях
|
Не знаю як з запіканням, там солю "на око", але коли роблю щось в автоклаві з риби або м'яса, то на 1кг йде 10г. Наскільки солоно виходить? Точно не скажеш що бракує солі. Мені якраз в міру.
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
taras.. (04.10.2024)
|
![]() |
#3 |
Реєстрація: 27.02.2006
Звідки Ви: Киев
Дописи: 530
Images: 10
Дякував: 10.578
Дякували 2.962 раз(и) в 175 повідомленнях
|
Скільки потрібно солі на певну кількість риби, вам навряд чи хтось скаже,тут хто як любить, а ось солити потрібно ту кількість, яка влізе на одну сковороду. Наступну партію знову солимо і на сковороду.
P.S. Шашлик солю так само, хоч чув, що правильно солити прямо на мангалі. |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
SVT (15.10.2024)
|
![]() |
#4 | |
Реєстрація: 07.02.2017
Звідки Ви: Львівська обл.
Дописи: 91
Дякував: 52
Дякували 214 раз(и) в 33 повідомленнях
|
Цитата:
Спробую наразі запропоновані 10г солі на 1кг риби. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|