|
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архивы торгов все, чем раньше торговалось |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
11.11.2015, 22:00 | #1 |
Звідки Ви: Кам'янець
Дописи: 467
Images: 1
Дякував: 3.296
Дякували 2.785 раз(и) в 297 повідомленнях
|
UFM Stream Spin BORON, Jackson Dynamis, Favorite Neo Breeze, Stream Slider X-Treme!!!
Одразу вибачаюсь за якість фотографій: техніка, яка є в наявності, не дозволяє більш якісно зняти. Тому уважніше читайте опис товару. Якщо з’являться питання – відповім. Продаж можливий у межах міста Києва самовивозом з площі Космонавтів. Також можлива відправка на будь-який склад Нової пошти після ПОВНОЇ передплати – в такому разі до суми платежу додається 50 грн за картонний тубус , а мені перед відправкою знадобиться додаткові 2-3 дні, щоб його придбати. ВІДПРАВКА НАКЛАДЕНИМ ПЛАТЕЖЕМ ТА ДОВГОСТРОКОВЕ БРОНЮВАННЯ НЕМОЖЛИВІ !!!!!! З приводу придбання писати листом у особисту сторінку на цьому форумі, або телефонувати за номером 066-815-82-40, Сергій. Трохи поторгуватися можна, але не без фанатизму. Продається: 1. UFM Stream Spin BORON SS-62EXL !!!!!!!! Довжина – 186 см; тест по приманці 1-5 г; рекомендована жилка - 2-6 lb; двочасний. Рідного чохла у комплекті немає. Стан – на 4 по 5-бальній, потемніла пробка на держаку. Чудовий спіннінг підвищенної стійкості від вже неіснуючої контори! Відмінно працює с блешнями 2-5 г на течії, меншою вагою у стоячій воді; твічить до діпового Хамсіну-50. На ультралайтово-великій рибі включається в роботу від кінчика до комля, відпрацьовує всі ривки риби навіть під ногами. За два роки активної роботи у мене зловив штук 5 рибин за півтора кілограми, безліч кілушок: сходів майже не допускає. На спіннінгу біля комля є дві точки знятої фарби, які дісталися ще від попереднього володаря вудки у Японії – жодних проблем у роботі мені це не діставило. Ціна УФМу – 360$. [[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ] 2. Jackson Dynamis 61L !!!!!!! – ПРОДАНО 3. Favorite Neo Breeze BRS-902MH. - ПРОДАНО 4. Stream Slider X-Treme 66 – ПРОДАНО Востаннє редагував meser: 29.12.2017 о 08:50. |
|
|
|