|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#201 | |
Banned
Звідки Ви: Киеве. ДВРЗ
Дописи: 608
Дякував: 229
Дякували 560 раз(и) в 174 повідомленнях
|
Цитата:
Рома, а я вот могу не только "ссылку" на лодку в гараже дать, но и могу принести свою и надуть. Сделаю доброе дело. Придёшь покосить? Дабы не только тут выглядеть предводителем обиженных за державу. а и доказать делом, что можно просто помочь. Я буду косить траву, в пределах своего сектора, мне за державу не обидно и за организаторов тоже.. я никого не обманываю этим, а ты круто попиаришся... на глазах у всех. Чё трусить инет задаром... Дела! Тока Дела! Справедливо? *без смайлов* [[Ссылки только членам профсоюза. ] Я не кричу пазитиф... есть проблемы и их надо решать. И решение силовыми методами... и ОРГАНИЗОВЫВАТЬ как ты выражаешся. Я не согласен! |
|
![]() |
![]() |
#202 |
Звідки Ви: Почти Оболонь
Дописи: 4.553
Images: 9
Дякував: 1.940
Дякували 8.731 раз(и) в 982 повідомленнях
|
Роман - ваше видео меня повергло в тоску...
кто тебя обманывает и где? я звонил сегодня в оргкомитет- предложил приехать на лодке с мотором- помочь чего надо- мне ответили- что там не столько той травы- чтоб человек руками не почистил- да и лодка сказали не нужна... А насчет пиарися- ты знаешь я уже много тут наорганизовавл соревнований , передачи снимал- пиара - на 10 -рых ватит и еще останется... многие завидую- ищут корыстный умысел- а его нету... а косить за тебя я не буду, - хочешь быть Чемпионом Украины- коси траву как и остальные претенденты... я на это высокое звание не претендую... Дискуссию закончил... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Banned
Звідки Ви: Киеве. ДВРЗ
Дописи: 608
Дякував: 229
Дякували 560 раз(и) в 174 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#204 |
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 16
Дякував: 20
Дякували 27 раз(и) в 4 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
#205 |
Звідки Ви: Ивано-Франковск
Дописи: 67
Дякував: 3
Дякували 32 раз(и) в 11 повідомленнях
|
Команда "Івано-Франківськ-2"-тренер Козак Сергій Іванович,асиситенти-три мешканця м.Боярка
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
|
|
![]() |
![]() |
#208 |
Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
#209 | |
|
Цитата:
![]() Добавлено через 4 минуты Пане Анатолію,а коли можна звертатись до Вас на рахунок мотиля(себто його купівлі для нас) і чи можна взагалі,враховуючи настрої,які деколи проскакували в загальному спілкуванні на сайті ![]() |
|
![]() |
![]() |
#210 | |
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#211 |
Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
#212 |
|
Чи може хто небуть коротко розповісти про ситуацію на Набережній? А саме, що з течією і з ракушкою?
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Звідки Ви: Донецк
Дописи: 366
Images: 1
Дякував: 37
Дякували 91 раз(и) в 42 повідомленнях
|
И еще вопросик !!! где-нибудь поблизости можно будет пополнить запасы по расходникам и по наживке если вдруг появится такая необходимость??? ну там наличие рыболовных магазинов с хорошим ассортиментом есть поблизости от набережной???
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Звідки Ви: Почти Оболонь
Дописи: 4.553
Images: 9
Дякував: 1.940
Дякували 8.731 раз(и) в 982 повідомленнях
|
Цитата:
цены конечно... но есть все... практически... машиной 5 минут пешком -20минут |
|
![]() |
![]() |
#215 | |
Слава Україні!!!
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]() П.С. 90% написаного - правда... 10% - спроба гуморизувати ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#216 |
|
Да организаторы умеют приободрить участников
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Слава Україні!!!
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
|
Цитата:
Якщо ж Ви наполягаєте на підбадьорюванні - будь ласка... ![]() За домовленістю з керівництвом Київської ГЕС та компанією "Нафтогаз України" на час проведення ЧУ-09 у період з 14 по 16 серпня поточного року надлишки води, котрі утворились у Київському водосховищі внаслідок дощів та злив у Білорусі будуть перекачуватись у систему каналу Дніпро-Донбас газопроводом "Уренгой-Помари-Ужгород" у реверсному напрямку. Якщо трубопровід справлятись не зможе, будуть залучені транспортні можливості учбового центру ВСУ "Десна" з числа цистерн танкового парку. ![]() ![]() ![]() На зачистку дна акваторії направлені кращі водолази міської рятувальної станції. Підводний човен "Запоріжжя", також мобілізований для цих цілей, наразі проходить шлюзовку у м.Каневі Черкаської області, котру закінчить відразу після вирішення технічних проблем (довжина шлюза на 3 метри менша за довжину човна ![]() ![]() ![]() ![]() Розпочата обробка прибережної смуги гербіцидами, пестицидами та бактерицидами. Перші дві обробки направлені на знищення водної рослинності та її шкідників, остання для знищення вірулентної мікрофлори та мікрофауни на випадок якщо хтось з Майбутніх Чемпіонів УКРАЇНИ все-таки ризикне спуститись у воду без відповідного захисного спорядження.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#218 | |
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#220 |
Звідки Ви: Украина, г. Одесса
Дописи: 12
Подякували 9 раз у одному повідомленні
|
Наш вклад в организацию ЧУ - 2009
Дабы не остаться в стороне Одесской федерацией рыболовного спорта было взято в аренду у компании " ЧЕРАЗМОРПУТЬ" дноуглубительное судно " Хаджибей" , которое приостановило работы на Усть - Дунайском направлении и движется к Днепровской набережной. Каждый желающий ( за определенную мзду) может сделать в своей зоне ямку, бровку, холмик. Знакомый капитан СРТМ ( среднеморозильный траулер ) может подогнать и скумбрию.
![]() ![]() ![]() Тролику респект, расмешил. |
![]() |
![]() |
|
|
|