|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Отчёты о рыбалках.
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#2801 |
Звідки Ви: г. Валки
Дописи: 1.358
Дякував: 4.033
Дякували 15.345 раз(и) в 895 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
3 користувачів подякували |
![]() |
#2802 |
Звідки Ви: Бровари
Дописи: 366
Дякував: 6.886
Дякували 4.488 раз(и) в 155 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 113
Дякував: 99
Дякували 115 раз(и) в 44 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2804 |
Звідки Ви: Павлоград - Богуслав
Дописи: 593
Дякував: 2.537
Дякували 2.812 раз(и) в 296 повідомленнях
|
А у нас, не сибіль, а сєбєль, ця верховодна уклейка
![]() Карася місцева назва - метиз (тому і нік на форумі такий ![]() Амурський чебачок - синька. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2806 |
Звідки Ви: Павлоград - Богуслав
Дописи: 593
Дякував: 2.537
Дякували 2.812 раз(и) в 296 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
2 користувачів подякували |
dddnew (Вчора), Владимир_84 (Вчора)
|
![]() |
#2807 | |
Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 974
Дякував: 211
Дякували 1.651 раз(и) в 388 повідомленнях
|
Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2808 |
Звідки Ви: г.Житомир.
Посудомойка)
Дописи: 1.680
Images: 23
Дякував: 7.497
Дякували 49.575 раз(и) в 1.351 повідомленнях
|
"Хворі" на Хоббі ... (с)
«Один старий індіанець розповів своєму онукові про боротьбу, яка відбувається всередині кожного з нас. Вона схожа на боротьбу двох вовків. Один із них злий: він уособлює гнів, заздрість, образу, невдоволення собою, брехню. А другий добрий: він втілює в собі радість, умиротворення, любов, надію, спокій, смиренність, доброту та правду. Онук поміркував над тим, що почув, й запитав: «І хто з них переможе?». Старий індіанець, не роздумуючи, відповів: «Той, якого ти годуєш».... Дощ.... цілий день, сіра, трохи туманна погода, нагадувала осінь в середині травня ... справи, суєта, життя в умовах війни, де заробити, що поїсти, як розрахуватися за космічні тарифи, по комунальним, як на зло, ще й всі домашні легенько перехворіли ... Традиційно, відкриваємося по Південному Бузі, на початку теплого травня, на так звані "Травневі" ... але не цей сезон. Я думаю всі в маленькому шоці, від погоди, щоб весна вже майже закінчилась, а курточки ще були на плечах, можливо хоч води на льє, бо рівень сумний. Ранок, 5.05 Юрчика "Гранд Чіроке" вже коптить соляркою біля мого подвір'я, дощ, сіро, мокро, не зрозуміло, і думки, куди ж ми їдемо, навіщо, то ж дочекайтесь погоди, ні ... чуйка в душі дуже рідко підводить ... Дорога 200+ км в один бік, кава, жарти, обговорення техніки і тактики, на Вінницькому "кільцю" зупинка "органів" все добре, перевірка документів, і фраза хлопці Щасливої Дороги ... Навіювала позитив, і спокій, добре коли все добре. Ранковий дощ трохи зменшився, але все одно мряко-мжичка, була присутня, підняв дрон, краса вологої річки й аерознімка... Перекус, кава з термоса зоджі, залита ще з вечора, і на ранок ще опік язика (((дуже гарно тримають температуру, будьте обережні, бо як кажуть попереджений значить озброєний. Комплект на цей виїзд був такий - Favorite Rapid RAPTZ-662UL-T 1.98m 2-7g + котушка - Shimano Vanford 1000-чка + Sunline Siglon PE х4 150m (салат.) #0.3. Як завжди 100500ть - коробок, воблерів, а буде працювати 1-2, ну максимум 3 штуки, так воно і було ... Я дуже люблю дикі місця, коли ти проходиш 2-3 км, річки та не зустрічаєш ні душі, ні, я дуже люблю людей, інколи сам себе за це не навиджу ... Але легенький дощик, зтікає з моєї нової мембранної курточки - Favorite Varuna Packable Jacket L, реально як то кажуть - з гуся вода ... Стою на камені, шуміть річка - і якісь такі емоції - що мокріють очі ... Просто риболовля, природи, - краса досконалої річки, створеною Богом ... Першу рибку піймали досить швидко - маленький аля-шаршавий - Smith Camion SR 32mm 2,5 g - 34-й легендарний колір. Кленчук дрібний, але приємний, що в таку непогоду +5+9 - вітер-дощ, можливо половимо. Блукання, переміщення, волого, сиро, підбір приманки, зайняв добрі 2-3 години, ранок і обід, слабий, а потім, чи то магія ще однієї легенди - ZipBaits Rigge 35 F/SS. - чи дійсно підібрав проводку, але риба начебто увімкнулась по рубильнику. Низ перекату, приямки, каміння, трохи надокучала трава, але ніжний аля - твіч, щось по типу стоп енд GO, але при цьому максимально повільно крутив ручку свого ванфорда. І ці удари, подачи, скубки, назвіть цю дію як захочете, но це вартувало їхати в дощ, холод, але відчути ці емоції. Скільки людини потрібно для щастя, риба, річка, поряд товариш, ну і трохи їжі, бажано смачної. "Тридцять п'ятий" - це ну просто без перебільшення, унікально крутий воблер, згадую своє юнацтво магазин на олді Валентина Шу - ( це прізвище) якщо що ... перший свій рідж 35-тий аля паленний-цукор придбав там, який до цього часу в моїй коробці, і який переловив хмару риби + від окуня, головня, до щук, судаків, і купу білої риби. Так, гачки, потрібно замінювати, я особисто на ось цю серію міняю - Decoy Y-F33B #14, або на ці - Decoy Y-S25 Treble #14, щоб потім не жалкувати про схід гарної риби. Таке більше риторичне питання - розмір приманки, та розмір риби? Я не одноразово ловив на великі приманки дрібну рибку, але по моїй власній статистиці, на дрібні приблуди, не одноразово та в кількості ловив гарних грубих риб. Тож скептики які скажуть що 35-тий, то онлі "бздота" просто потрібно придбати, та переконатися що це не так. В обід актив був кращій, риба як правило крутилась та стояла нижче перекатів, на так званих - тарілочках, приямки біля каменів, жодного хвоста з бурла... З негативного впав у воду, замочив камеру яка накрилась "кіскою", дуже забив і так хворе коліно, синяк як куряче яйце, але, не зважаючи на всі негаразди, поїхати в таку аномальну для травня погоду, в дощ/вітер/злом - і я рахую так круто половити, це просто новий унікальний досвід! Ви уявіть цей електрошокер в руках рапід до 7-ми, тоненька ниточка , і ці красені головні, до речі флюр як для цих місць ставив досить тонкий ( Favorite U1 FC 10m - 0.205 ) - але він справився на всі сто відсотків, дуже задоволений цією новинкою. Виїздіть на риболовлю, якщо є змога та бажання, бо завтра може не настати, живучі в країні - де війна. Звичайно вся рибка відпускалась. Кожного дня дякуємо Богові та ЗСУ - за змогу, жити. З повагою Ю.В. |
![]() |
![]() |
12 користувачів подякували |
![]() |
#2809 |
Звідки Ви: г. Валки
Дописи: 1.358
Дякував: 4.033
Дякували 15.345 раз(и) в 895 повідомленнях
|
Не пам'ятаю точно, ще на якусь рибу казали - сирдь.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2810 |
Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.844
Дякував: 3.560
Дякували 2.298 раз(и) в 760 повідомленнях
|
івасі
![]() |