|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Снаряжение и аксессуары Все, что может понадобиться рыбаку для отдыха у воды на воде, и на природе. (палатки, мебель, горелки, посуда, утварь, свет, прочее) |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
Звідки Ви: Киев, Воскресенка
Дописи: 662
Blog Entries: 4
Дякував: 247
Дякували 359 раз(и) в 93 повідомленнях
|
Намет Терра Інкогніта Ксена 2
Продам свій старенький намет, модель "Ксена 2 Алю" (без Алю ![]() Намет купив десь 2010, беріг як міг, улюблена модель, улюблений "друг", але - "старість не радість". По недолікам: - Дірка в куту внутряшки. - Трохи просіли гумки кріплення внутрянки. - Увага на шви. Коли сильна злива крапає з верхівки. В середньому 1 крапля десь на хвилину-дві, в залежності від сили зливи. Доречі, всі шви переклеювати немає сенсу, тільки проблемну ділянку. - Верхівку внутряшки прогризла якась чупакабра. Нашвидкоруч стягнув шнуром. - Підлога має манееесеньку дірочку. Кажуть, що лікується навіть без латки. - Маленькі дірочки на сітці вентиляції і на чохлах (вікова втома). - Деякі кілки деформовані. Десна, суха глина, молоток, тому отак. Може ще щось не помітив дрібне, не знаю. По долікам: - Кілки всі 19 штук є. - Всі відтяжки є, і десь в чохлі навіть рідний ремкомплект. - Блискавки і велкро всі робочі. - Дуги алю не продаються, даю майже нові (2 чи 3 виїзди) дуги фіберглас. - По суті розміри намета на 2 дорослих + дитина. Для одного "хароми барські". - Великий тамбур і два входи, що дуже важливо влітку. Дуже зручно. - Доволі зручно ставити, взагалі не потрібно знімати внутряшку. Розлав, дуги завів/закріпив, кілками прибив - вуаля вуасі все готово, заселяйся. Трохи від себе: Нема шо приховувати, намет бачив світ, але ще може служити, треба тільки "підшаманити". В кого руки не як в мене - нічого важкого. Можна зняти внутряшку і тент використовувати як намет для речей, наприклад. Консультувався з приводу ремонту, можу порадити контору в Києві, на перше враження дуже адекватний і відповідальний пан. Саме він порадив не переклеювати всі шви, а тільки проблемну зону, інше не чіпати. Можу продати без дуг, якщо вони не потрібні. Додаткові фото/відео - без проблем. Все можна подивитись/помацати Київ Воскресенка. По Україні поїде, умови обговоримо. Ціна - 1999 грн. З "домовими" про ціну можна трохи поговорити ![]() 098-З45-15-22, Олексій. Слухавку не завжди можу взяти, тому краще спочатку написати в особисті, або вайбер. Нібито все, дякую за увагу. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|