Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Спиннингист
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Спиннингист
Все о ловле спиннингом взаброс. Воблерами, железом, джигом, поводковые оснастки, техника, тактика, снасти и т.д. Спортивный спиннинг.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Нині, 11:44   #3441
boatman69

Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 966
Дякував: 210
Дякували 1.634 раз(и) в 384 повідомленнях
Цитата:
Допис від zbb Переглянути допис

А скільки може вартувати зогнутий сантиметровий шматок дрота метр нитки і дві краплі лака? Я як раз їх тільки на дешманських дровах бачу.
Це у вас/нас чисто слов'янський підхід, а тіж самі японці єкономять на копійках, варто згадати якість чохла на дуже дорогих вудлищах, чи взагалі його відсутність.А ваші шматок + нитки і лак - це як мінімум 3 додаткові технологічні операції.Ну які вони жмоти на аукціонах і який непотріб вони інколи продають, я вам розповідати не буду.

Востаннє редагував boatman69: Нині о 12:00.
boatman69 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 11:47   #3442
boatman69

Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 966
Дякував: 210
Дякували 1.634 раз(и) в 384 повідомленнях
Цитата:
Допис від _absh Переглянути допис
а что и как вот тут может зацепиться?

М'ясорубку поставьте, ну і більшість процесів можна змоделювати тільки використав\створив математичну модель.Короче, я вже казав їдіть на риболовлю.
boatman69 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 11:50   #3443
_absh

Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.787
Дякував: 226
Дякували 1.044 раз(и) в 528 повідомленнях
Цитата:
Допис від boatman69 Переглянути допис
М'ясорубку поставьте, ну і більшість процесів можна змоделювати тільки використав\створив математичну модель.
хз, на мясорубочных у меня тоже никогда не было никаких проблем с цеплянием шнура за хуккиперы, включая и гораздо более торчащие варианты. может, у кого-то другой опыт, не знаю.
_absh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 12:08   #3444
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.338
Images: 9
Blog Entries: 1
Дякував: 11.321
Дякували 10.928 раз(и) в 2.140 повідомленнях
Цитата:
Допис від _absh Переглянути допис
а что и как вот тут может зацепиться?

Вот та нитка что идет от катушки провисает и ложиться ниже хуккипера, на забросе получаем либо бороду либо отстрел. С мясом у меня такого не было, а с мультом бывало.
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 12:10   #3445
zbb
mista ryba lowa

Цитата:
А взагали, хлопці я вибачаюсь, сходіть на риболовлю, бо більшість з вас не були там дуже давно.
Аж три з половиною години як там не був
Старий Нині, 12:14   #3446
zbb
mista ryba lowa

Цитата:
Це у вас/нас чисто слов'янський підхід, а тіж самі японці єкономять на копійках, варто згадати якість чохла на дуже дорогих вудлищах, чи взагалі його відсутність.А ваші шматок + нитки і лак - це як мінімум 3 додаткові технологічні операції.Ну які вони жмоти на аукціонах і який непотріб вони інколи продають, я вам розповідати не буду.
Якість чохла мене як раз турбує не більше ніж наявність хукіпера, зазвичай він потрібен щоб зняти його після придбання і забути про нього. Ліпучки - рулять
2 користувачів подякували
slavik (Нині), Vasylii (Нині)
Старий Нині, 13:17   #3447
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 549
Дякував: 556
Дякували 445 раз(и) в 229 повідомленнях
Цитата:
Допис від Olex Переглянути допис
Взагалі то, ви повели себе некорректно. Послались на один негативний відгук із загальної кількості в 68 дописів користувачів. А там є і позитивні відгуки. Хоча є чимало повідомлень про поломки вудлищ. І _absh пояснив причину - інші підходи до характеристик вудлищ, який відрізняється від традиційних підходів американських виробників.
Ви як діти прям))),не знаєте до цієї пори, хто пише гарні відгуки?
Як раз погані треба читати! В данному випадку зі всіх гарних може ніхто і не бачив рибу в 4 фунта
А ще,найдіть хоч один поганий відгук про заміну по гарантії поломаних Лумісів
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 13:25   #3448
Vasylii

Цитата:
Я більше скажу, на практиці ті 68 дописів треба на 10 множити, бо покупець зазвичай не витрачає свого часу на написання позитиву, а от якщо трапляється якась халепа - напише вонючку з дуже високою вирогидністю.
І дуже добре зробить! Щоб другі подумали перед тим,як купляти,що може трапитись! От ви купили два фаворіта та луміса в магазині,пішли на рибалку та заломали пару спінів... луміса вам вернули нового,а фаворіт лишився на дрова. Ви свойому знайомому,який теж збирається в магазин,які спінінги порекомендуєте купити? Луміса,якого йому поміняють ,якщо халепа ,або фаворіта,якого він вам потім на голові поб'є за ганебну пораду?
Старий Нині, 13:32   #3449
Vasylii

Цитата:
То просто якійсь американський Саша Вознюк, він так само фаворіти ламав. Чому він написав що немає гарантії - для мене загадка, бо у нас їх чудово замінюють в таких випадках. І це єдиний обгрунтований негативний відгук.

Мені більше сподобалось там оце - "Only reason for 4 stars is because I've heard so many others say this rod snaps 14-18 inches above the reel seat. " Це щось з сусідньої гілки нагадало )

Всі інші негативні відгуки окрім того що ви навели пов'язані з відсутністю хук кіпера та косяками трапившимися при доставці. Купу задоволених відгуків на кшталт "i just love this rod" - ні, не бачимо.

Твіч спешели коштували по $200+ а не по п'ятдесят, і на bcr802 я б його не проміняв. Особисто мій, відпрацював більше десятка років, бачив тонни риби і доволі часто більшої за ту на яку розрахований. Нелічену кількість разів я думав що все, палці п%&₴а, але ні. Він чудово себе і зараз почуває, після того як добрий чаклун inor його перебрав бо гидотні фуджі в титані від віку почали відламуватися, і зараз стоїть в куточку, доки власник освоює бейткастінг.
Мабуть ви щось знаєте,раз вам міняють,а в штатах ні
Так вам дуже сподобався спінінг? Чудово! Тільки щось гидотне стало відламуватись,кажете?А переборка скільки коштує? П'ять зірок відгук!
Старий Нині, 14:20   #3450
Lcolonel

Звідки Ви: Kyiv
Дописи: 26
Дякував: 5
Дякували 6 раз(и) в 4 повідомленнях
Луміс, Луміс... він з якого року перестав їм бути? Це ж сімано вже? Чи я щось сплутав
Lcolonel зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 14:24   #3451
Vasylii

Цитата:
Допис від Lcolonel Переглянути допис
Луміс, Луміс... він з якого року перестав їм бути? Це ж сімано вже? Чи я щось сплутав
Шимано власники,але марка , довічна гарантія і виробництво лишилось то саме.
Пользователь сказал cпасибо:
Lcolonel (Нині)
Старий Нині, 14:26   #3452
RodMan
Super Moderator

Звідки Ви: Біля річки Дніпро
Дописи: 5.251
Дякував: 4.651
Дякували 29.145 раз(и) в 3.090 повідомленнях
Цитата:
реста це добре. Була 64. Дуже гарні спогади. Мабуть слід подивитися. Строгий лаконічний дизайн мінімалізм. Буду шукати.
Якщо ловили моделлю S64-S, то 69 на неї не схожа. Я половив обома. 69 мені здалася не джиговою, більше під кренки-коливалки зайшла.
Я б дивився на класичні Shimano Soare серії. 16 Ci4+, XR або Xtune
RodMan зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Lcolonel (Нині)
Старий Нині, 14:28   #3453
Nemo

Звідки Ви: No Mean City
Дописи: 2.964
Дякував: 3.305
Дякували 23.554 раз(и) в 1.885 повідомленнях
Цитата:
Вау..Сергію, ти тут?

[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Nemo зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 14:57   #3454
Nemo

А загалом, якщо коротко, у Луміса були різні періоди, до-шиманівський, шиманівський, з 2000 р, і після шиманівський.
Серії NRX и Conquest – це вже діяльність шиманівских маркетологів, і до самого Гарі вони не мають відношення.
Старий Нині, 14:58   #3455
zbb
mista ryba lowa

Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Мабуть ви щось знаєте,раз вам міняють,а в штатах ні
Так вам дуже сподобався спінінг? Чудово! Тільки щось гидотне стало відламуватись,кажете?А переборка скільки коштує? П'ять зірок відгук!
Да нічого такого я не знаю, на сайті написано:

"Every new Favorite & Powered by Favorite rod is covered by a one year Limited Original Owner Warranty. This warranty is limited to repair and replacement of the rod and does not cover direct, indirect, consequential, incidental or any other type of damage resulting from the use of the product."

На українському сайті теж саме, гарантія - 1 рік. В тебе забирають удочку, дивляться чи гарантійний твій випадок чи ні, і замінюють її, я не звертався, але оби два знайомих що зверталися - були задоволені сервісом.

Так відламалась лапка вхідного кільця, однолапого, кільце виробництва фуджі Як на його пробіг - це чудовий результат. Переборка коштувала десь гривень 500-600 але це по дружбі Змог би шість зірок поставити - поставив би шість.
Старий Нині, 15:01   #3456
Ihtiofeel

Звідки Ви: Киевская обл.
Дописи: 690
Дякував: 12
Дякували 192 раз(и) в 63 повідомленнях
Цитата:
Ручкою вперед це більше на платниках, без кущів, щоб якійсь дівулі не встромить по кущам ви зацепитесь шнуром і зламаєте кончік 100% і чим меньше тест, тим верогідність більше.А ще примать приманку в руках - це гарантів, що колись знадовляться кусачки і бинт...
Я в неопреновых перчатках ловлю.

Цитата:
А взагали, хлопці я вибачаюсь, сходіть на риболовлю, бо більшість з вас не були там дуже давно.
Уже прогулы ставят
Я ловил
IMG_20211211_134947.jpg

Востаннє редагував Ihtiofeel: Нині о 16:41.
Ihtiofeel зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 15:03   #3457
zbb
mista ryba lowa

Цитата:
Допис від Nemo Переглянути допис
А загалом, якщо коротко, у Луміса були різні періоди, до-шиманівський, шиманівський, з 2000 р, і після шиманівський.
Серії NRX и Conquest – це вже діяльність шиманівских маркетологів, і до самого Гарі вони не мають відношення.
Останній Луміс це начебто був EDGE. І ось вони були прям крутезні
Дошиманівского я в руках не тримав, а оті що з ручкою - черенком від лопати мене чогось ніколи не збуджували.
Старий Нині, 15:09   #3458
Belich

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 609
Дякував: 184
Дякували 876 раз(и) в 350 повідомленнях
Цитата:
варто згадати якість чохла на дуже дорогих вудлищах, чи взагалі його відсутність
Логіка у цьому є. Багатьом той чохол взагалі не потрібен, наприклад тим, у кого снасті живуть у катері. А кому потрібен - той сам собі купить який захоче. Навіщо нав'язувати дорогий чохол, ще збільшуючи вартість дорогого вудлища?
А стосовно хуккіпера: потреба у ньому - це питання смаку, як і наявність прапорця вимкнення антиреверсу у котушки. Комусь воно потрібно, бо звикли ним користуватися, а комусь - ні. Я особисто ні тим, ні тим не користуюсь.
Belich зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 15:17   #3459
Nemo

Цитата:
Останній Луміс це начебто був EDGE. І ось вони були прям крутезні
Дошиманівского я в руках не тримав, а оті що з ручкою - черенком від лопати мене чогось ніколи не збуджували.
На останній Луміс я давав посилання- бланки North Fork Composites
Старий Нині, 17:34   #3460
Vov4ick

Звідки Ви: Київ, Микільська Слобідка
Дописи: 100
Дякував: 507
Дякували 553 раз(и) в 37 повідомленнях
Цитата:
А як та удочка за 600 грн називалася? Мені дуже цікаво. І не зрозуміло чому про фінезу і тест і довжина вказані а тут просто тільки те що вона китайска. Фінези доречі також в Китаї роблять.

Ось гілка, я її продавав колись:
http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=213651

Вона так і залишилась у мене і до сих пір на неї припадає десь чверть виходів на лайт/ультралайт.
Коли я придбав фінезу і відловив нею разів п'ять, я дуже сильно задумався над приростом якості до ціни (прямо похідна функція ).
Так, звісно фінезка краще буде, але не до такого, що бюджетну палочку навіть брати не хочеться. Не дивлячись на ціну вона дуже толково зроблена.

Форумну барахолку інколи цікаво переглядати. Там можна підмітити як після періоду агрессивної реклами зі сторони риболовних блогерів (Ібіс/Берег) люди спочатку купують щось, а потім продають бо "не те", або не отримали того що очікували.

Востаннє редагував Vov4ick: Нині о 17:54.
Vov4ick зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:43.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua