Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Вчора, 19:55   #3261
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.849
Blog Entries: 22
Дякував: 448
Дякували 1.361 раз(и) в 577 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Вважаєте питання про дальність провокацією холивара? Дивно...
Не має чого дивуватись - досвід спілкування на цю тему на форумах.

Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
.... Мені не заважає в якись з сотен закидів на рибалці підрахувати оберти ручки котушки,навідь роблю це навмисно для порівняння з другими комплектами та котушками.
Таким бавився на початку захоплення мультом - було цікаво. Зараз не морочу цим собі голову не бачу сенсу, але як-то кажуть, в кожного свій фетіш.
Мені якось монопісуально який з моїх мультів кине на 5 метрів далі, а мірятись з кимось піськами не цікаво
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 користувачів подякували
dddnew (Нині), Vasylii (Вчора), Мike (Вчора)
Старий Вчора, 20:58   #3262
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 316
Дякував: 343
Дякували 286 раз(и) в 149 повідомленнях
Цитата:
Допис від Alexandr_Korobchuk Переглянути допис
Не має чого дивуватись - досвід спілкування на цю тему на форумах.

Таким бавився на початку захоплення мультом - було цікаво. Зараз не морочу цим собі голову не бачу сенсу, але як-то кажуть, в кожного свій фетіш.
Мені якось монопісуально який з моїх мультів кине на 5 метрів далі, а мірятись з кимось піськами не цікаво

Вам може і дійсно не цікаво...Сенс в цьому є як для купуючих (взнати можливості катушки або шпулі),так і для маючих котушку(щось затюнити,тощо).
Ну і славнозвісний напис на БассПро як би нагадує не дуже вірити про "за горизонт",тому звикло при позповіді присутні цифри.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg 5816496235_87d027f1ec_b.jpg (250,8 КБ, 13 переглядів)
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 21:57   #3263
man_v

Звідки Ви: Харків
Дописи: 338
Дякував: 248
Дякували 208 раз(и) в 102 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Мати чемодан Стизів(розрахованних на морську ловлю ) щоб дома з них пил витирати, а на сурьозну риболовлю докупляти дешевого кітайця, це, дійсно, круто Дике захопленння від неї, якось сумливне Невже ті Стізи такі погани, що дешевий кітайоза за них не худше? Тоді нх ті Стізи, взагалі, за такі гроши купляти? Це ж можна десять чемоданів касткінгов купити
ПС сорі, не стримався
Я наприклад у морі не разу не ловив, чув, що магнієві стизи не можна використовувати для моря. Навіщо ризикувати?
Ну пилюку з них не витираю, ловлю всіма.
Що круто а що ні, вам звичайно видніше, але китайська котушка класно кидає і немає жодних проблем з нею поки що.
Купувати або не купувати Стиз або китайські котушки теж моя справа.

Востаннє редагував man_v: Вчора о 23:30.
man_v зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 22:11   #3264
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.849
Blog Entries: 22
Дякував: 448
Дякували 1.361 раз(и) в 577 повідомленнях
1. До мене можна ы бажано на "ти"
2. Ну які можуть бути цифри на рибалці. В мене критерій один - підходить ця катушка для тих чи інших умов, чи ні. Ловлю переважно з човна, тож дальність для мене не критична, головне безстресова робота катушки з тим чи іншими приманками. А як заміряти дальність коли ловлю з набережної з Києві? оборотами катушки? - ну така собі розвага: на одні рибалці кидав 24гр+силікон Метаніумом 20, на іншій - Татула 200. Що дасть заміри кількості оборотів катушки? Хоча, візуально, дальність закиду +- однаковий,а от комфорт з Татулою на три голови вищий ніж з Метаніумом....
На стадіоні можна говорити про цифри, але не на рибалці...

Якось так, така моя позиція/думка
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 23:50   #3265
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 316
Дякував: 343
Дякували 286 раз(и) в 149 повідомленнях
Цитата:
Допис від Alexandr_Korobchuk Переглянути допис
1. До мене можна ы бажано на "ти"
2. Ну які можуть бути цифри на рибалці. В мене критерій один - підходить ця катушка для тих чи інших умов, чи ні. Ловлю переважно з човна, тож дальність для мене не критична, головне безстресова робота катушки з тим чи іншими приманками. А як заміряти дальність коли ловлю з набережної з Києві? оборотами катушки? - ну така собі розвага: на одні рибалці кидав 24гр+силікон Метаніумом 20, на іншій - Татула 200. Що дасть заміри кількості оборотів катушки? Хоча, візуально, дальність закиду +- однаковий,а от комфорт з Татулою на три голови вищий ніж з Метаніумом....
На стадіоні можна говорити про цифри, але не на рибалці...

Якось так, така моя позиція/думка
Зрозумів,коллего! Вибач якщо щось не так сказав! З човна дійсно дальність не головне,хіба що за рідких обставин з лякливою рибою.
Та у всіх ще ж руки різні!В мене колись були одночасно Мет 16 та Стіз СВ ТВ з 34 шпулями,то компакти Стіз кидав явно комфортніше,а от з воблерами Мет був краще.
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:13.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua