|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#3261 | |
Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.849
Blog Entries: 22
Дякував: 448
Дякували 1.361 раз(и) в 577 повідомленнях
|
Не має чого дивуватись - досвід спілкування на цю тему на форумах.
Цитата:
Мені якось монопісуально який з моїх мультів кине на 5 метрів далі, а мірятись з кимось піськами не цікаво ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3262 | |
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 316
Дякував: 343
Дякували 286 раз(и) в 149 повідомленнях
|
Цитата:
![]() Вам може і дійсно не цікаво...Сенс в цьому є як для купуючих (взнати можливості катушки або шпулі),так і для маючих котушку(щось затюнити,тощо). Ну і славнозвісний напис на БассПро як би нагадує не дуже вірити про "за горизонт" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3263 | |
Звідки Ви: Харків
Дописи: 338
Дякував: 248
Дякували 208 раз(и) в 102 повідомленнях
|
Цитата:
Ну пилюку з них не витираю, ловлю всіма. Що круто а що ні, вам звичайно видніше, але китайська котушка класно кидає і немає жодних проблем з нею поки що. Купувати або не купувати Стиз або китайські котушки теж моя справа. Востаннє редагував man_v: Вчора о 23:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3264 |
Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.849
Blog Entries: 22
Дякував: 448
Дякували 1.361 раз(и) в 577 повідомленнях
|
1. До мене можна ы бажано на "ти"
2. Ну які можуть бути цифри на рибалці. В мене критерій один - підходить ця катушка для тих чи інших умов, чи ні. Ловлю переважно з човна, тож дальність для мене не критична, головне безстресова робота катушки з тим чи іншими приманками. А як заміряти дальність коли ловлю з набережної з Києві? оборотами катушки? - ну така собі розвага: на одні рибалці кидав 24гр+силікон Метаніумом 20, на іншій - Татула 200. Що дасть заміри кількості оборотів катушки? Хоча, візуально, дальність закиду +- однаковий,а от комфорт з Татулою на три голови вищий ніж з Метаніумом.... На стадіоні можна говорити про цифри, але не на рибалці... Якось так, така моя позиція/думка |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
Vasylii (Вчора)
|
![]() |
#3265 | |
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 316
Дякував: 343
Дякували 286 раз(и) в 149 повідомленнях
|
Цитата:
Та у всіх ще ж руки різні!В мене колись були одночасно Мет 16 та Стіз СВ ТВ з 34 шпулями,то компакти Стіз кидав явно комфортніше,а от з воблерами Мет був краще. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|