|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#1141 | |
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 371
Дякував: 390
Дякували 320 раз(и) в 169 повідомленнях
|
Цитата:
Статистика така є,та її багато! Я приведу для приклада Абу 2500С випуска 1976р ,TD-Z від 2000р,та Конквест 2001 року,так от люба з них,у гарному стані,прослужить без проблем 20+ років,а Абу всі 40+ ![]() Які у вас є приклади китайських котушок з подібною історією,відкликами споживачів,та до цього часу популярністю на світових аукціонах? А хто тут такі ярлики (балабол) роздає? Не ви,часом? Востаннє редагував Vasylii: 19.11.2023 о 02:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Звідки Ви: Полтава
Дописи: 3.372
Дякував: 1.631
Дякували 2.223 раз(и) в 915 повідомленнях
|
Хайбо стід у товариша - ще з перших партій. Ремонтувався рази три і ричить як трактор. Пару міняли. І це при тому, що ловить нечасто.
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
Vasylii (19.11.2023)
|
![]() |
#1143 | ||||
Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.687
Дякував: 221
Дякували 987 раз(и) в 488 повідомленнях
|
Цитата:
Цитата:
это утверждение, сделанное без оговорок, а затем отказ привести обоснование своих слов меня и тригернули. Цитата:
что такое статистика, которая позволит сделать утверждение, к которому я прицепился, см. в предыдущем посте. Цитата:
китайские катушки аналогично эксплуатируются миллионами (и десятками, постящими на рыболовных форумах) людей, и что-то массовых нареканий тоже нет. это тоже не очень-то статистика, потому что статистика -- это конкретные цифры: сколько катушек каждой исследуемой модели эксплуатировалось в режимах A, B, C, сколько из них за какое время вышло из строя. и исключительно такая статистика может дать основания делать уверенное заявление, что группа катушек X с такой-то вероятностью служит в N раз дольше, чем группа катушек Y. иначе только так: "судя по отдельным постам на форумах, личному опыту и словам друзей, мне кажется, что..." |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 | |||
|
Цитата:
Цитата:
![]() ![]() Я можу продовжити список якісних катушок,які були зроблені 15+ років тому,але до цих пір працюють та будуть працювати далі. Ви ж так і не назвали жодної катушки з китая,дійсно відомої всьюму світу. Про "китайские катушки аналогично эксплуатируются миллионами" не вірю.А от це ближче до реальності "и десятками, постящими на рыболовных форумах" ![]() Цитата:
![]() От ці "десятки" на форумах і спілкуються на тему що там треба підпилити і куди що приліпити. |
|||
![]() |
![]() |
Smolik (19.11.2023)
|
![]() |
#1145 |
Звідки Ви: Киев.
Дописи: 1.487
Дякував: 389
Дякували 723 раз(и) в 419 повідомленнях
|
Ничего не знаю о китайцах и даже не собираюсь о них говорить.
Но по другому поводу масла в огонь подолью) Зв 20 лет работы любой самый распрекрасный механизм износится. Так что у легендарных долговечных мультов сейчас или безбожные люфты с шумами, или потроха менялись (возможно, и не по одному разу). Чудес не бывает. Возможен и третий вариант. Если увлеченный рыбак имеет, например, пять мультов и гоняет их по очереди, то 20 лет превращаются в четыре года) |
![]() |
![]() |
Vasylii (19.11.2023)
|
![]() |
#1146 | |
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.687
Дякував: 221
Дякували 987 раз(и) в 488 повідомленнях
|
я готов познакомиться только с цифрами. мнение фан-клубов в контексте обсуждаемой темы меня не интересует, т.к. оно не имеет никакой объективной ценности. для примера, миллиарды лишенных критического мышления людей верят в богов, но это не является доказательством существования потусторонних сил.
вот совершенно конкретный вопрос, не допускающий словоблудия в ответе: какое время до выхода из строя служат 80% (на выборке хотя бы в сотню) японских катушек модели A и китайских катушек модели B при равных условиях эксплуатации? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 | |
|
Цитата:
![]() Чи аргументи скінчились вже? ![]() Питання про час до виходу зі строю досить дивне,і чому про сотню,а не пару тисяч ![]() А словоблудство це все ваше,тільки бла-бла,та жодної цифри або назви котушки... дуже нудно спілкуватись з такими людьми. Як знайдете якісь аргументи,з задоволенням продовжим.А поки,не буду кормити балабола більше,живіть у своїх рожевих китайських окулярах ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Звідки Ви: Харків
Дописи: 341
Дякував: 255
Дякували 211 раз(и) в 103 повідомленнях
|
Всім привіт.
Відверну трохи таким незвичайним питанням. Хтось ловив узимку в лунці, наприклад судака, використовуючи мульт звичайний, не ось цей на довгій нозі (типу Лакіджон) а наприклад мильницю? Мене підмиває зібрати зимову вудку з курком, на судака і поставити на неї мульт-мильницю, щоб витягати рибу використовуючи вудлище та котушку. І для переходів вимотувати цілком зручніше. Відразу скажу, що я не рибалю в мороз, зазвичай я їду на лід, якщо там близько нуля, а так мені холодно. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.780
Дякував: 18.636
Дякували 33.004 раз(и) в 7.434 повідомленнях
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.780
Дякував: 18.636
Дякували 33.004 раз(и) в 7.434 повідомленнях
|
_absh Як би я ні намагався в Ваших словах найти хочь якусь логіку чі хоча б якусь краплю якогось глузду, нажаль, нічого окрім пихатого тролингу та флейма, не бачу, сорі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ПС Не хотів втручатися, бо нецікаво, але не витримав ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
|
якщо вийде зібрати зимову вудку під мульт, розглядатиму саме китайську котушку для цієї мети. Бланк думаю взяти MHX з серії Ice Fishing, кільця звичайнісінькі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
|
Продовжуючи тему китайських котушок, особисто для себе хочу їх випробувати як експіремент, щоб не нести високих витрат, наприклад для зими або для дуже рідкісних поїздок на море.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Звідки Ви: Полтава
Дописи: 3.372
Дякував: 1.631
Дякували 2.223 раз(и) в 915 повідомленнях
|
Веталь, купи якусь татулу і не займайся душевним онанізмом. А поділись, куди на море зібрався?))) я теж хочу…
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
|
До війни я був у Чорногорії. і там на відміну від Єгипту та Туреччини можна було ловити рибу. Я вперше дуже пошкодував що у мене не було спінніга типу тревел і найпростішої морської котушки.
На дрібні пількери до 5 см, клювала якась невелика рибка типу скумбрії, а на мікруху клювали якісь йоржі та полосатики типу окуня. Якщо ловиш на пількер, то кидати треба далеко, на мікруху треба ковіряти під ногами. Я зробив висновок, що потрібна палка з тестом до 7 грам в зростанні 7-7,6 і УЛ котушка. |
![]() |
![]() |
Smolik (20.11.2023)
|
![]() |
#1156 | |
Звідки Ви: Киев, Оболонь, река Днепр
Дописи: 1.345
Дякував: 1.274
Дякували 3.094 раз(и) в 495 повідомленнях
|
Цитата:
В Чорногорії і взагалі на Адріатиці потрібна палка грам до 60-ти і довжиною 3 метра. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
mista ryba lowa
|
А можна я ще про китайців
![]() Статистики по кітайским котушкам звісно що немає, і бути не може оскільки вони +- тільки но з'явилися. Але чісто теоретично - якщо вони розробляють нові, якісні моделі смартфонів, що їм завадить розробити пристойного мульта? Андрон минулої сторінки згадував свій досвід з кітайцями десятірічної давності, але за ці роки багато чого змінилося. Цікава інфографічка хоча ї трирічної давнини: Тобто те що кітайози не роблять котух рівня топової дайви це питання часу та попиту, до того як бачимо невеликого часу ![]() Нічого не стверджую, лише закликаю не бути занадто категорічними |
![]() |
![]() |
Andron (20.11.2023)
|
![]() |
#1158 |
mista ryba lowa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Звідки Ви: Запоріжжя
Дописи: 2.697
Images: 3
Дякував: 1.248
Дякували 4.808 раз(и) в 657 повідомленнях
|
Есть у меня знакомый...китайская автивка, китайский надувас, китайское двигло на надувас и т.д. Это пизнес...авто не подлежит уже капиталкам, лодку нужно подкачивать на воде, ибо спускают все балоны одновременно, двигло может завести тебя куда подальше и заглохнуть надолго, посреди каховского водохранилища...и еще эта хайдя не держит малые обороты...глохнет нафик, изза этого в картплотере увиденное не совпадает с облавливаемым
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
mista ryba lowa
|
Я писал лишь о том что они растут и прогрессируют шалєньіми темпами. Культа делать не нужно, но то что бьіло даже пять лет назад и сейчас - огромная разница.
АТБ - єто отдельньій разговор, колбасу там лучше не брать, но какакола там всегда дешевле. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|