Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Базар Бухара > Гриболов
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Гриболов Грибная охота

 
 
Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 01.10.2022, 10:36   #11
natortik
 
Реєстрація: 10.07.2011
Звідки Ви: г. Киев, работаю в Киеве:))
Дописи: 738
Дякував: 4.908
Дякували 10.265 раз(и) в 605 повідомленнях
Цитата:
Допис від Piter Salo Переглянути допис
На засолку - очень хорошая закусь
При желании можно отмочить часов 4-6, и потом слегка приварить + пожарить. На вкус будет как жареная сыроежка.

Мы так делаем, если грибов мало, и с засолкой ради такого объема возиться лень.

Кстати, с осиновым груздем иногда поступаем так же, но его вымачивать надо хотя бы сутки.
natortik зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
4 користувачів подякували
Olas (06.10.2022), texet (01.10.2022), ukrsema (05.10.2022), Yevgeny_ZP (02.10.2022)
 




Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.





Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:14.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО bigmir)net TOP 100 Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua