|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#3261 | |
Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.849
Blog Entries: 22
Дякував: 448
Дякували 1.366 раз(и) в 577 повідомленнях
|
Не має чого дивуватись - досвід спілкування на цю тему на форумах.
Цитата:
Мені якось монопісуально який з моїх мультів кине на 5 метрів далі, а мірятись з кимось піськами не цікаво ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3262 | |
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 321
Дякував: 345
Дякували 288 раз(и) в 151 повідомленнях
|
Цитата:
![]() Вам може і дійсно не цікаво...Сенс в цьому є як для купуючих (взнати можливості катушки або шпулі),так і для маючих котушку(щось затюнити,тощо). Ну і славнозвісний напис на БассПро як би нагадує не дуже вірити про "за горизонт" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3263 | |
Звідки Ви: Харків
Дописи: 339
Дякував: 248
Дякували 208 раз(и) в 102 повідомленнях
|
Цитата:
Ну пилюку з них не витираю, ловлю всіма. Що круто а що ні, вам звичайно видніше, але китайська котушка класно кидає і немає жодних проблем з нею поки що. Купувати або не купувати Стиз або китайські котушки теж моя справа. Востаннє редагував man_v: 13.02.2025 о 23:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3264 |
Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.849
Blog Entries: 22
Дякував: 448
Дякували 1.366 раз(и) в 577 повідомленнях
|
1. До мене можна ы бажано на "ти"
2. Ну які можуть бути цифри на рибалці. В мене критерій один - підходить ця катушка для тих чи інших умов, чи ні. Ловлю переважно з човна, тож дальність для мене не критична, головне безстресова робота катушки з тим чи іншими приманками. А як заміряти дальність коли ловлю з набережної з Києві? оборотами катушки? - ну така собі розвага: на одні рибалці кидав 24гр+силікон Метаніумом 20, на іншій - Татула 200. Що дасть заміри кількості оборотів катушки? Хоча, візуально, дальність закиду +- однаковий,а от комфорт з Татулою на три голови вищий ніж з Метаніумом.... На стадіоні можна говорити про цифри, але не на рибалці... Якось так, така моя позиція/думка |
![]() |
![]() |
3 користувачів подякували |
![]() |
#3265 | |
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 321
Дякував: 345
Дякували 288 раз(и) в 151 повідомленнях
|
Цитата:
Та у всіх ще ж руки різні!В мене колись були одночасно Мет 16 та Стіз СВ ТВ з 34 шпулями,то компакти Стіз кидав явно комфортніше,а от з воблерами Мет був краще. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3266 |
Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.815
Дякував: 3.517
Дякували 2.281 раз(и) в 748 повідомленнях
|
Брати Касткінг зефір як і любу катушку з алюмінієвою шестернею для моря це щось дуже сумнівне... але враховуючи що на скидках ціна менше 30 баксів дійсно не жалко
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3267 |
mista ryba lowa
|
Ну... По приходило, все круто але...
![]() Мілкошпуля на відміну від стокової виявилась з рухомим SV індуктором на м'якій пружині. Треба пробувати, але гадаю що воно буде сильно душити закид. Порівняв зі шпулею від фуєго sv - пружина трохи жорсткіша, індуктор рази в три легший і тонкіший, ніж у дайвівських шпуль, навіть на максимальних значеннях майже не гальмує (вісьовік не трогав). Шпуля від фуєго встала на татулу як рідна, отже щей отримав татулу тв св ))) Коротше нічого не зрозуміло але дуже цікаво. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|