Перегляд одного допису
Старий Нині, 12:33   #1886
УсатыйПолосатый

Звідки Ви: Канів
Дописи: 24
Дякував: 80
Дякували 11 раз(и) в 6 повідомленнях
Лютий офтоп.
Все набагато простіше.
Головне - бланк. Їх робить не так багато фабрик, і партіями.
Наші «виробники» падають на хвіст якоїсь моделі, причому думаю надійної і популярної і заказують міні-партію (з точки зору фабрики що їх виготовляє). На розробку і доводку моделі ніхто не тратиться, це дорого і таке можуть дозволити великі і імениті бренди. Контроль якості - мінімальний, подешевше, все одно техпроцес відлажений, косяки явний брак відсутні.
Щоб не порушувати авторські права - вже в готовий бланк вносяться зміни, що не впливають на техпроцес і не впливають на якість бланка.
Наприклад - довжина - було 3.3 в оригіналі, 3.29 в репліці.
Ще варіант - матеріал новий (з тих що зараз в серії), а стрій - з моделі, що вже бренд не виробляє, але відмінно себе зарекомендував. Все чудово.

Далі йде одягання бланка - фурнітура і рукоять - обговорюється ціна фурнітури (знову ж подешевше).
Та й все.
Доклад керівництву - партія обійшлась в таку-то суму. Ціну спінінга така-то.
Плановий прибуток - такий-то.
Чекаємо на премію.
Отримуємо готову партію і чешемо потилицю - це я про моє наболіле. А вже все, пізно пити боржомі. Може ще шукається винний - що не оговорив деталі.
Але ж потрібно віддати належне - бюджетних моделей від наших виробників багато, і реалізація теж. Це як коньяк Шустова - дорогим гостям три орли, а решті - ворону.
Як не згадати Сабанеева та Гіляровського…. В них можна знайти ще ті перли…
А косяки були, є, та й в майбутньому будуть….

Востаннє редагував УсатыйПолосатый: Нині о 13:02.
УсатыйПолосатый зараз на форумі   Відповісти з цитуванням