|
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Соревнования и фестивали "Дома рыбака"
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
18.02.2009, 14:47 | #1 |
Слава Україні!!!
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
|
РСК "Дом Рыбака"
Створення РСК "Дом РЫбака" підійшло до етапу формування секцій та отримання офіційних посвідчень спортсменів-рибалок.
Загальне керівництво РСК здійснює наш Webmster. Фідерна секція сформована та працює, бажаючі можуть долучитись до цього напрямку, відіславши мені повідомлення у приват. Спінінгова секція формується під керівництвом vub'a Інші напрямки (поплавок, мормишка, нахлист, квок) також у стадії формування. З пропозиціями щодо Вашої участі у змаганнях з цих дисциплін звертайтесь до модераторів відповідних гілок форуму. Шановний Домовий Народ!!! Якщо у Вас є бажання перевірити свої знання та досвід у боротьбі під прапором РСК "Дом Рыбака" - не мовчіть!!! Якщо у Вас є незадоволені спортивні амбіції та відповідне спорядження - "виходьте з тіні" та змагайтесь на рівних з професійними спортсменами!!! |
18.02.2009, 15:35 | #2 |
-------------------------
Звідки Ви: Киев
Дописи: 24.306
Дякував: 12.876
Дякували 29.664 раз(и) в 8.056 повідомленнях
|
спининг
Панове...шоб много не писать желающие подавайте заявки мне в личку...а тм будем разбираться-беседовать
|
18.02.2009, 16:01 | #3 |
Звідки Ви: Киев Оболонь пенсионер
Дописи: 76
Дякував: 649
Дякували 3 раз(и) в 3 повідомленнях
|
А что к заяве прилагать.
|
18.02.2009, 17:46 | #4 |
Слава Україні!!!
|
1. П.І.Б.
2. Дата народження 3. Спортивний розряд з риболовних дисциплін (якщо є) 4. У яких риболовних дисциплінах плануєте виступати (спінінг, поплавок, фідер, нахлист, квок) 5. Контактний телефон 6. Домашня адреса 7. Чи виступаєте/виступали за інші РСК Востаннє редагував Trolik: 19.02.2009 о 11:54. |
18.02.2009, 22:25 | #5 |
Толік, як ви вирішуєте проблему фінансування? Якщо не секрет, конєшно. Спортсмени мають особисті витрати? Не сприйми як прикол, просто для порівняння моделей взаємин (я не спортсмен, просто хотілося б проаналізувати два шляхи, якщо ти не проти, це поки на результатти не впливає ).
|
|
18.02.2009, 22:46 | #7 | ||
Модератор
Дописи: 14.723
Дякував: 18.562
Дякували 32.806 раз(и) в 7.392 повідомленнях
|
Вау, пан Вуб - главный спиннингист!
Поздравляю с должностью! Цитата:
Цитата:
Стройными рядами со спиннингами, фидерами и мормышками наперевес, все под флаги дедушки Двирного!!! Ура, товарищи, ура!!! Все в сад..., пардон в ... спорт ! |
||
18.02.2009, 22:58 | #8 | |
Цитата:
А сколько их этих самых Клубов? Две целых две десятых (не путать с командами)? Я потому и спросил (именно спросил)... |
||
18.02.2009, 23:04 | #9 | |
Не секрет. Но не считаю корректным эту тему обсуждать в интернете, думаю при личной встрече Тролик расскажет
Цитата:
Одновременно нельзя быть членом разных областных федераций в 'одном отчетном периоде'. Членам РСК ДР (зарегистрированной в КФРС) не рекомендуется быть членами других клубов. Надо определиться заранее куда вступать , а вступив не туда исправить ошибку можно только по окончании года. Я вот только не знаю когда начинается рыболовный год: или с мормышки или с начала открытой воды. |
||
18.02.2009, 23:07 | #10 | |
Цитата:
Саня, вродь с календарного года (или с мормышки)... |
||
18.02.2009, 23:13 | #11 | |
Цитата:
Дом Рыбака Карп Клуб ГРУ и возможно Столица (пока не уверен) это по донке, мормышке и поплавку. Инфой по остальным дисциплинам не владею Добавлено через 4 минуты Если у вас (спиннингистов) есть сомнения о вашем членстве в КОФРС, есть шанс перейти в КФРС и родной ДомРыбака. За более точной инфой наезжайте на Тролика. Он знает много, но пишет мало |
||
18.02.2009, 23:17 | #12 |
Саня, я в некоторой степени "универсал" - люблю все способы ловли.. Вон на Карасе даже случайно второе место занял.. Но суть не в этом.. И не в сомнениях.. Суть в понимании текущей ситуации в рыболовном спорте на Украине и по Киеву в частности - именно по-этому я задал вопрос публично, а не приватно (хотя приватом не брезгую), т.к. ответы и понимание могут быть интересны не только мне.
|
|
18.02.2009, 23:27 | #14 | |
Цитата:
Думаю если желающие и заинтересованные встретятся во всем известном месте, то все будет открыто и рассказано без секретов для всех. Предварительные встречи проводились с участием представителей всех клубов. Ищите Трилика и ВУБа, все расскажут. |
||
19.02.2009, 00:14 | #15 |
-------------------------
Дописи: 24.306
Дякував: 12.876
Дякували 29.664 раз(и) в 8.056 повідомленнях
|
гммм
Андрей!!!! мля!!! шото ты ко мне не ровно дышиш последнее время...я себя не назначал....и не просился...Вик попросил занятся...не подюжаю- без споров уступлю место достойному...
зы: вот чесно вроде и обижаться неначто а ка то неприятно зы 2:- тока не надо принимать меня за барышню кисейную...просто каждый читает с "своим ударением"...а у меня сейчас писимистическое настроение |
19.02.2009, 00:28 | #16 | |
Звідки Ви: Левый сектор
Дописи: 2.558
Blog Entries: 4
Дякував: 1.821
Дякували 5.855 раз(и) в 774 повідомленнях
|
Цитата:
На то и ФЕДЕРАЦИЯ - объединяет в принципе не просто членов, а организации - на федеративных началах. Противостояния и непонятки, имевшие, бывало, место в других регионах между "клубями" и "федералами"- это именно непонятки. Клубы на равных правах могут входить в федерацию. "Прямое" членство рыболовов в федерациях, ИМХО - следствие недостатка "штыков" на несколько полноценных клубов в том или ином регионе... Добавлено через 6 минут Андрей, а мне Двирный импонирует... Хоть и дедушка, а принципиальный и бессребренник... И действительно ветеран рыболовного спорта, сумевший не законсервироваться в старых правилах "рыболовного двоеборья" (это, если кто помнит - было две дисциплины - собственно ловля рыбы и управление лодкой ), а привнести в массы культуру и сделавший, ИМХО, для популяризации рыболовного спорта как никто в этой стране... |
|
19.02.2009, 14:26 | #19 |
Слава Україні!!!
|
Вибачаюсь за затримку, але постараюсь на всі питання та закиди дати відповідь.
Перш за все хочу сказати, що тема РСК піднімається не вперше і не вперше отримує незрозумілий мені спротив. Я не розумію, чому найбільший портал про риболовлю в Україні не може собі дозволити мати РСК? Чому багато людей вчиться ловити рибу на Доміку, проходить рівень аматорських змагань на Доміку а потім йде з Доміка у спорт не вбачаючи подальшої перспективи для власного розвитку як спортсмена та для задоволення своїх спортивних амбіцій? На часі і питання участі в офіційних змаганнях. З 2009 року в них мають право приймати участь тільки члени федерацій. І це вже на регіональному рівні, не кажучи про республіканський. Значить, виходячи з вищесказаного, знову частина людей, котра виступала за Домік в офіційних змаганнях буде змушена собі шукати "дах" в інших клубах. Навіщо доводити до такої ситуації? Особисто я хочу виступати за Домік рибака. Створення РСК жодною мірої не вступає в протиріччя з аматорськими змаганнями та фестивалями, які вже стали традиційними. В Положенні про РСК, яке зараз розробляє наш Веб, чітко сказано - пріоритетною сферою діяльності РСК є розвиток аматорського спорту, участь членів РСК в аматорських змаганнях Доміка (поза загальним заліком), проведення майстер-класів тощо. Тобто члени РСК не тільки не йдуть з Доміка "в туманну далину" а і зобов'язані докладати зусиль щодо його подальшого розвитку. І це правильно, адже більшість з нас починали свій рибальский шлях на Доміку і завдяки йому осягнули певних висот у майстерності. Питання з приводу фінансування. РСК фінансується власними коштами. Заплановані шорічні внески, котрі будуть покривати клубний внесок до КФРС та витрати на клубну форму. Участь у змаганнях на регіональному та республіканському рівні за кошт спортсменів. Збираємось ми не для поліпшення фінансового стану, а для задоволення власних спортивних амбіцій. І хоча це задоволення не з дешевих, але поки що немає перспективи серйозної спонсорської підтримки. Будуть результати - будуть і спонсори. Якщо хтось не хоче/не може витрачати власні гроші на обстоювання прапору Доміка - я знаю клуби, котрі допомагають спортсменам в участі в змаганнях. Вам туди дорога. 2 Andron Шановний пане Андрію. Відношусь до Вас з усією повагою, але не розумію теми Вашого постингу. Так, Віталій Юрійович на прохання Віктора Івановича очолює секцію спінінгу. Так само, як і Анатолій Мефодійович очолює секцію фідера, не вважаючи себе найкращим, найдосвідченішим, найкрутішим, найзаслуженішим, найфартовішим (потрібне - підкреслити, непотрібне - викреслити) фідеристом у цьому Доміку. Просто хтось має це робити. А межа між тим, хто усвідомлює необхідність і щось робить і тим, хто необхідність усвідомлює, але нічого не робить покладена народним прислів'ям де мова йде про мішки, які треба "ворочать". 2 Dimedrol З питання фінансування я вже трохи відповім, додам тільки, що ніякому клубу ще ніколи не заважала спонсорська підтримка і ми будемо намагатись її отримати. 2 Yury Шановний, якщо ви не знаєте яка гілка для хіхі-хаха, то я можу підказати... вам сюди... |
19.02.2009, 17:53 | #20 | ||
Модератор
Дописи: 14.723
Дякував: 18.562
Дякували 32.806 раз(и) в 7.392 повідомленнях
|
Шановни Виталий, Борис, Анатолий и остальные (обидно, что отчеств не знаю)!
Все мои предложения заканчиваются смайлами, жаль, что Вы этого не увидели и по привычке восприняли мои слова столь враждебно (видать у многих на фоне кризы с юмором не очень) На самом деле я так же рад этому событию как и вы. По сути свершилось то, над чем мы здесь ломали копья несколько лет назад, жаль, конечно, что так поздно, но лучше поздно, чем никогда. И Двирного я уважаю не меньше многих и даже сам встал под его знамена. Так что, до встречи на отборочных турах! Отдельно для Виталия Юрьевича: Цитата:
Цитата:
Навсегда с вами, просто Andron Востаннє редагував Andron: 19.02.2009 о 18:42. |
||
Мітки |
рск дом рыбака, спортивний клуб, спортивні змагання, спортивные соревнования, спортивный клуб |
|
|
|