|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Лодки, моторы
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#1401 |
Звідки Ви: Прилуки Черниговская обл
Дописи: 474
Дякував: 369
Дякували 321 раз(и) в 101 повідомленнях
|
Ніякому разі не вважаю людину після поранення,тим ким ви назвали.Але така людина більш вразлива до почуття справедливості.І тому щось доводити,як люблять на ютубі довго не буде,а просто виконає наказ.В країні військовий стан,і коли якась людина підірве міст,або ГЕС,то військовий заї@тьсч доводити,що він не використав зброю,бо в пврнальщика були документи.А списати десяток патронів,це взагалі не проблема.Просто деякі живуть, надивившись ютуба,або дуже хитрозроблені.
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
vub (Вчора)
|
![]() |
#1402 |
Звідки Ви: Київ, Микільська Слобідка
Дописи: 92
Дякував: 479
Дякували 533 раз(и) в 34 повідомленнях
|
Я б всім радив виходити з принципу "не створюй проблем іншим".
Перебувати зараз біля будь-яких гідротехнічних об'єктів (мости, дамби, насосні та водозабірні станції), навіть транзитом - не варто. В інших глухих місцях, якщо вже кортить, то спустіть плавзасіб. Максимум встрянете на виховну розмову або 425 грн штрафу. Я намагаюсь з берега в зоні +/-50 метрів від мостів навіть не стояти, щоб зайвий раз не напрягати нікого. І відверто не бачу в цьому проблем. |
![]() |
![]() |
vub (Вчора)
|
![]() |
#1403 | |
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 6.350
Дякував: 6.379
Дякували 11.197 раз(и) в 2.422 повідомленнях
|
Цитата:
![]() Аби ніхто не постраждав, бо балістична експертиза доведе... Ну і чим далі від фронту - тим більще буде пояснювальник і печаток, якщо набої вам видали в караул - там серія у всіх однакова майже завжди ![]() пс: але краще дочекатись Перемоги і не порушувати ![]() |
|
![]() |
![]() |
vub (Вчора)
|
![]() |
#1404 | ||||
-------------------------
Звідки Ви: Киев
Дописи: 24.313
Дякував: 12.887
Дякували 29.675 раз(и) в 8.061 повідомленнях
|
Цитата:
![]() ![]() Цитата:
![]() Цитата:
![]() На первый окрик: \"Кто идет?\" он стал шутить, На выстрел в воздух закричал: \"Кончай дурить!\" Я чуть помедлил и не вступая в спор затвором щелкнул и вистрелил в упор Цитата:
![]() моє бачення таке в країні війна...нехуй лазить де не треба а тим паче ще доводити військовим що ти прав... буде легше якщо людину застрелять\порянять\зроблять інвалідом за якісь принципи? да і гав-гав-гав- буде вже той людині давайте ігнорувати коменданську годину.... шо уж там ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|