Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Капитан > Лодки, моторы
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Лодки, моторы
Катера, лодки, моторы

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Вчора, 07:07   #1401
милка 1970

Звідки Ви: Прилуки Черниговская обл
Дописи: 474
Дякував: 369
Дякували 321 раз(и) в 101 повідомленнях
Ніякому разі не вважаю людину після поранення,тим ким ви назвали.Але така людина більш вразлива до почуття справедливості.І тому щось доводити,як люблять на ютубі довго не буде,а просто виконає наказ.В країні військовий стан,і коли якась людина підірве міст,або ГЕС,то військовий заї@тьсч доводити,що він не використав зброю,бо в пврнальщика були документи.А списати десяток патронів,це взагалі не проблема.Просто деякі живуть, надивившись ютуба,або дуже хитрозроблені.
милка 1970 зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
vub (Вчора)
Старий Вчора, 09:34   #1402
Vov4ick

Звідки Ви: Київ, Микільська Слобідка
Дописи: 92
Дякував: 479
Дякували 533 раз(и) в 34 повідомленнях
Я б всім радив виходити з принципу "не створюй проблем іншим".

Перебувати зараз біля будь-яких гідротехнічних об'єктів (мости, дамби, насосні та водозабірні станції), навіть транзитом - не варто. В інших глухих місцях, якщо вже кортить, то спустіть плавзасіб. Максимум встрянете на виховну розмову або 425 грн штрафу.

Я намагаюсь з берега в зоні +/-50 метрів від мостів навіть не стояти, щоб зайвий раз не напрягати нікого. І відверто не бачу в цьому проблем.
Vov4ick зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
vub (Вчора)
Старий Вчора, 12:39   #1403
vvl

Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 6.350
Дякував: 6.379
Дякували 11.197 раз(и) в 2.422 повідомленнях
Цитата:
Допис від zbb Переглянути допис
взагалі далекі від реалій
за кожну гільзу буде пояснювальна записка на п'яти аркушах, з трьома підписами і печатками.
Набоїв (зайвих, не своїх) будь-якого калібру зараз на руках діючих в/с мільйони. Лякати стрільбою порушника такими набоями можна до усрачки
Аби ніхто не постраждав, бо балістична експертиза доведе...
Ну і чим далі від фронту - тим більще буде пояснювальник і печаток, якщо набої вам видали в караул - там серія у всіх однакова майже завжди
пс: але краще дочекатись Перемоги і не порушувати
vvl зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
vub (Вчора)
Старий Вчора, 14:45   #1404
vub
-------------------------

Звідки Ви: Киев
Дописи: 24.313
Дякував: 12.887
Дякували 29.675 раз(и) в 8.061 повідомленнях
Цитата:
Допис від zbb Переглянути допис
На то вона і охорона, щоб бути озброеною. І ганяти то її штатна функція, а от стріляти - вже трохи не штатна, а з розряду великого ЧП.
.
це тобі не охорона в супермаркеті..це стратегічний обьект...я колисьрибалив біля тец 5..хтів пройти по берегу та натрапив на їїзабр...знайшов дирку..заліз..та пішов "на ту сторону" десь посередині мене переватила вохра...це було десь в в 1995... так ось навіть тодіна мене наставили зброю а не "ганяли"... після пів годинного розбора витолкали в туж саму дирку в яку я заліз, хоча я просив витолкати на другу сторону- туди куди хотів пройти
Цитата:
Документи то не смішно, це саме те що в тебе запитають в першу чергу у більшості ситуацій.
Український паспорт це річ яку дуже складно підробити
Цитата:
По уставу спочатку кажуть, "стой кто идет", потім, "стой, кто идет, стрелять буду", потім "даю предупредительньій вьістрел", потім сам попереджувальний постріл, а от потім вже можливий вогонь на ураження.
тиб пісню послуав спочатку
На первый окрик: \"Кто идет?\" он стал шутить, На выстрел в воздух закричал: \"Кончай дурить!\" Я чуть помедлил и не вступая в спор затвором щелкнул и вистрелил в упор
Цитата:
Режимний не режимний, а ближче ніж 100 метрів не підійти
в якому місці?

моє бачення таке
в країні війна...нехуй лазить де не треба а тим паче ще доводити військовим що ти прав... буде легше якщо людину застрелять\порянять\зроблять інвалідом за якісь принципи? да і гав-гав-гав- буде вже той людині

давайте ігнорувати коменданську годину.... шо уж там
vub зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:56.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua