|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Отчёты о рыбалках.
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#801 |
Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 918
Дякував: 204
Дякували 1.416 раз(и) в 362 повідомленнях
|
Xesta і білизна
Сьогодні відкрив мікроджиг з крутими рибами,бо ловля окунців вже трохи надоїла,та і протестувати обнову дуже кортіло.Невелика річка, течія, 2-3 гр. + якась кракозябра і жерех не заставив себе довго чекати.Спротив звісно не літній, але на течії серед корчів процес дуже адреналиновий, та ще і шнур 0.3......Пару витяг, ще пара зійшла після мого прохання/струшування з гачка, бо високий берег і багнюка перешкодили даже підійти до води....До речі тестувальний зразок у вигляді Xesta Black Star 2nd Generation S-69 показала себе як супер "під усе" з феноменальною здатністтю в'язати рибу. Ну і пейзажі :
|
![]() |
![]() |
24 користувачів подякували |
![]() |
#802 |
Звідки Ви: г. Валки
Дописи: 1.336
Дякував: 3.979
Дякували 15.129 раз(и) в 880 повідомленнях
|
Доки знайомий бігав з камерою шукав багато риби, в мене було все по класиці, одна лунка, сипучкою закормися і норма є.
|
![]() |
![]() |
26 користувачів подякували |
![]() |
#803 |
Модератор
Звідки Ви: Місто-герой Київ
Дописи: 5.122
Дякував: 22.066
Дякували 16.486 раз(и) в 1.661 повідомленнях
|
Що ці,що минулі вихідні присвятив гонитві за оболонською чахлою.Вона клювала.Причому клювала непогано,але реалізація...Або не засікаєш,або катаєш її "на ліфті" до самої лунки де вона сходить під бадьорий акомпонемент матюків і прокльонів.Але радувало те,що таки майже повністю зрозумів чого вона хоче,де стоїть,як її треба видрочувати.Навіть цілком собі непогано вдавалося знаходити її без допомоги ехолоту.Бо акум за декілька років анабіозу бесславно здох...Отож весь цей час бігав без нього і рибу таки знаходив.І навіть вдавалося змушувати її клювати.А клювала вона на голі чортики,що зробив Рума і подарував їх мені.Ну і мої чортики у гірлянді були присутні.На них теж клювало.Найкраще вийшло сьогодні.Зірок з неба не нахапав,але майбутня таранка вже солиться.
І це...Товстолобів люди ловили при мені кожен раз...На тих вихідних позичав хлопцю свій багорик щоб він зміг виперти свою "дванашку",а вчора поруч зі мною дядько думав,що "засік судачка",який виявився "лобатим" кіл на сім і у двох молодиків пообривало гірлянди.І все це на протязі хвилин десяти і на відстані 5 метрів.До мене товстолоби так і не завернули. Дякую тобі,старий дідусю Дніпро за таке гарне закриття цього недовгого зимового сезону.Далі йдуть великі "плюси" і кризі скоріш за все до наступних вихідних насниться повний кабздець.І особливо велика подяка ЗСУ за надану можливість побувати на риболовлі. |
![]() |
![]() |
34 користувачів подякували |
![]() |
#804 |
Повторение мать учения...
Після минулих гарно-окуневих вихідних кортіло повторити... Чи це було випадковість, "воля Аллаха", чи ні..? Критерій практики - завжди експеримент, та ще і погода була чудова для вокунів - вітерець, пасмурно і сніжок...
І таки чуйка не подвела - два найбільші були дуже рано вранці, с перших двох лунок. З більшим возився під 7-10 хвилин. Він розігнув гак Гамакацу на Лесотці під кут майже в 30 градусів, але таки не зійшов..... Після такого вприску адреналіну були надалі ще пяток окуней грамм по 200-300, але на фоні цих парнів - фотати їх вже не було ніякого бажання, не "смотрєлісь", ага. Закриття (дивлячись прогноз - таки да) короткого три тижневого сезону на Оболонських затоках вважаю пречудовим. Це мій найбільший окунь з льоду "під будинком". Вони звісно були і 1,8 кг, і 1,5 кг - но на "далеких багатих селах", а так щоб дома - то ні. Було дивно, але воду НЕ давали ні разу взагалі. Рівень як був в 6:30 ранку - таким до 18:00 і залишився. А в минулу суботу - воду толкали майже весь день, з паузою між 11-15 годин тільки. Тому кльова "по воді" в цю суботу не було. P.S. В двох окунях - 1,5 кг сумарно. Якось так. Інструмент від Льоши Красько (не потрібно писати мені в лічку - це ніяка не реклама, я не якійсь відомий блохер, тому куплялась ця вудка за повну вартість, навіть без знижки. Та я пишу саме тому, що вважаю її найкращою з того, що бачив і тримав в руках під безмотил, ось і все), жилка 0,10 мм ноунейм (2 сезон на вудці, пора перемотати, але лінь) і чорна Лесотка від самого Сашка. Востаннє редагував Zander: 03.03.2025 о 13:26. |
|
![]() |
![]() |
41 користувачів подякували |
![]() |
#805 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 90
Дякував: 768
Дякували 467 раз(и) в 37 повідомленнях
|
Ашан
Знову там. Дрібна, але під домом))
|
![]() |
![]() |
13 користувачів подякували |
![]() |
#806 |
Звідки Ви: с.Карапиші, Миронівский р-н.
Дописи: 616
Images: 3
Дякував: 8.798
Дякували 2.389 раз(и) в 230 повідомленнях
|
Відкриття, воно ж закриття...
Запросили порибалити в Київ, поки крига стоЇть...В п'ятницю я відкрив сезон гірлянди, в понеділок закрив, риби було небагато, але за рахунок розміру норма виконалась легко. Був 3кг судак, плітки +-кіло,одна 1.5кг, плоскирка на кіло, в цілому дуже гарна рибка. В понеділок після обіду сталось нашестя лобатих, одного підняв до лунки, головою(!), навіть тримав за щелепу рукою та не втримав...В результаті мінус три гірлянди
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
34 користувачів подякували |
![]() |
#807 |
Звідки Ви: Kyiv, инженер
Дописи: 313
Дякував: 148
Дякували 1.987 раз(и) в 101 повідомленнях
|
ТИСЯЧА
доброго
більше медіа контенту тут [[Ссылки только членам профсоюза. ] попередній збір дозволив накопичити 12800 грн, ДЯКУЮ, тим небагатьом недостачу я компенсував за свій рахунок, мачта поїхала підвищувати ефективність роботи "Болгаричів". чого ми досягли: - завершена лінійка розмірів мачт стандартної конструкції, тепер я маю розміри від 3.7м до 17.5м - виробництво стало безвідходним, алюмінієва тирса та обрізки труб палять броню і роблять бум - розроблена нова конструкція мачта-краб, коротка і дешева, до 4м - зібрана універсальна конструкція для кріплення на мачту антен Alientech/Avenger/Mavka/Dovbush - збільшена потужність виробництва до 90шт в місяць (нажаль це не зменшує чергу на мачти) - перетнули поділку в 1000 виготовлених мачт (на момент січня 2025) - розжився принтером, тепер я ще й моделювальник та друкар, очевидно, скоро добу збільшать до 36 годин - полегшилася конструкція за рахунок нержавіючих кігтів, серійно ця зміна буде разом з подорожчанням на 1000грн (за рік ціни на ВСЕ підвищилися: комплектуючі, послуги, паливо, податки) - верхівки мачт тепер з дюралі (труби 20 та 25мм, приїхало від китайців по кілометру), мачти легші, жорсткіші, компактніші в складеному вигляді - замовив кілометр дюралі 30мм на верхівки мачт від 13м, весною вони стануть легші, час худнути - фінішувала розробка чохлів для мачт, тепер є 2 моделі, для мачт від 6м до 11.5м та від 13м до 17.5м - постійно ремонтуємо мачти, частіше, це дешевше за нову - виготовлений прототип дешевої поворотної системи на базі редуктора старлінка (негативний досвід співпраці спонукав до власної розробки), очікую принтер для друку корпуса та пульта, за пару тижнів будуть перші зразки, готові до тестування - з негативного, мої конструкції почали виготовляти клоуни з Бучі, продають дорожче, роблять дешевше (адвокати працюють) чого ми не досягли: - потрібності державі: бронювання таким маленьким рибкам не дають (більше 400к податків за 2024р), тому працювати ми можемо лише до певного моменту, але зроблено багато, мийте гроші і все буде що потрібно: - відкриваю збір на комплект коліс на Ниву, для старих знайобих з 113 бригади, харківський напрямок, банка тут [[Ссылки только членам профсоюза. ] сайт з технічними характеристиками [[Ссылки только членам профсоюза. ] медіа-контент в тікток [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
![]() |
27 користувачів подякували |
![]() |
#808 |
Звідки Ви: г. Валки
Дописи: 1.336
Дякував: 3.979
Дякували 15.129 раз(и) в 880 повідомленнях
|
Звіт з запізненням, таки було закриття. Бо на лід вже стрьомно).
|
![]() |
![]() |
14 користувачів подякували |
![]() |
#809 |
|
8 Березня
Сьогодні з ранку знову перевіряв кленя, прийшов на перекати, коли солнце вже піднялося і потеплішало.Два/три грами + якась кракозябра і маленьки кленьки - "долоники" не примусили себе довго чекати....нажаль крупняк ще "спить".Перейшов на більш велику глибину і меньшу течію і нате вам, на 4 гр. + 2 дюйми на протязі 2 годин 3 щуки під півторашку, повні ікри.Після швидкого фото - додому займатись "сексом".Ну і деякі пейзажі, на одному з яких справи будівників гребль, развелось іх тьма, так що сьогодні по хащам лазив по їхнім стежинам.
Востаннє редагував boatman69: 09.03.2025 о 13:11. |
![]() |
![]() |
23 користувачів подякували |
![]() |
#810 |
Модератор
Звідки Ви: Місто-герой Київ
Дописи: 5.122
Дякував: 22.066
Дякували 16.486 раз(и) в 1.661 повідомленнях
|
Сьогодні,у день народження нашого славетного Т.Г.Шевченка,сиджу на рибалці і від нудьги складаю вірші такого плану:
Я сиджу на Оболоні Там де море є чехоні. Намагаюсь вловить білу Та вона якась несміла Плітка зовсім не бере, Кляпс до годівниць не йде, Лящ обходить стороною, А синець стражда запоєм. Клені-сплять в анабіозі, Судаки-мабуть в дорозі, Сом сюди не підпливав, Окунь болт на мене клав. Аромат лишає бзда Всюдисуща верхобзда Бо прикормку мою з'їла, Та втекла і наперділа. Коропи мене не ждуть, Сазани-ті просто ржуть. В'язь мені не по плечу, Жерех-взагалі мовчу Щукам актуальний секс (Жрать не хочуть навіть кекс) Краснокнижні носарі Хихотять мов упирі. Краснопірка і плоскирка Кльов вважають за помилку, А карась не хоче,мля, Смакувати мотиля. Заборонений миньок- Легше вмовити пеньок, Ну а рідкісна стерлЯдь Відмовляється клювать. Товстолоб-не мій клієнт, Лин-ще не настав момент. А амури й пічкурі Поховались й кажуть:"Ні!!!" Десь поділася чехонь- Геть без риби Оболонь. Навіть жадібний бичок Ігнорує мій гачок. Як пішла така вже справа Наварю собі я кави. Буду цей я напій пити В мріях риби наловити. Не моя сьогодні вдача- Навіть кльову не побачив. Задовбало.А потому- Снасть збираю й йду додому. Але на річці гарно... ПС.Рядки цього опусу прокручував у голові під мелодію "Levan Polka".Виходило ну просто шикардосно : Востаннє редагував Tsar: 09.03.2025 о 16:08. |
![]() |
![]() |
49 користувачів подякували |
![]() |
#811 |
|
Прогулявся по річці, щука бере, не фотографував, бо фото викликало обурення громади, з самців течуть молоки(еле відмив берці і підхват), ось/ось буде нереститись, або вже.Що дивно паралельно зі щуками на 2 дюйми не випадково, а в кількості 4 одиниць порапила така не маленька густера( по чесному у рота).Перейшом до кінця заборони на щуку на козявки 1/1.6 дюйма, щоб відсікти зубату і зосередитись на білих хижаках, які тоже ось/ось почнуть хватати все, що рухається підходящого розміру.
Востаннє редагував boatman69: 11.03.2025 о 20:00. |
![]() |
![]() |
17 користувачів подякували |
![]() |
|
|
|