![]() |
#61 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 735
Blog Entries: 2
Дякував: 4.280
Дякували 9.253 раз(и) в 428 повідомленнях
|
Вчера, Днепр
Коротко : вчера вечером клевало плохо, но килограмчик плотвы за 3 часа взял . У народа, кто ловил "палками" - почти ноль ЗА ДЕНЬ . У меня - удочка, каша, мастырка. Фото после рыбалки сделать забыл. Солнце спряталось - сразу стало холодно. И я свалил домой, бо свитер не брал. А сегодня ездил по грибы, но про то - в другой теме
![]() |
![]() |
38 користувачів подякували |
![]() |
#62 |
Звідки Ви: Киевская обл.пгт.Ворзель
Дописи: 468
Дякував: 1.070
Дякували 2.064 раз(и) в 152 повідомленнях
|
КВХ Страхолесье
Давненько ничего не писал.Съездил на свой ДР на рыбалку
![]() Брала жадно,с красивыми свечками и визгом фрикциона.В основном ловили на воблера-Л Миноу,Орбит 80 и ТД Миноу,эта троица рвала и метала ![]() В общем отдых на все 100% чего и всем желаю.Фото не делал,было лень ![]() ЗЫ.Титановые поводки-зло,в один момент он просто лопнул и Рирейндж ушел в небытие.�� Востаннє редагував voron: 17.09.2021 о 19:03. |
![]() |
45 користувачів подякували |
![]() |
#63 |
Модератор
Звідки Ви: Місто-герой Київ
Дописи: 5.127
Дякував: 22.072
Дякували 16.641 раз(и) в 1.667 повідомленнях
|
Вранішній тролінг на Дніпрі приніс мені симпотного судачка і один відірваний воблер.Судачок взяв на першій двохсотметрівці.Думав,що буде не один,але...Але це було на сьогодні все.
|
![]() |
56 користувачів подякували |
![]() |
#64 |
Звідки Ви: Киев.Троещина
Дописи: 313
Дякував: 235
Дякували 2.619 раз(и) в 85 повідомленнях
|
Рыбалка на Троещине
Третью неделю уделяю внимание мормышингу. Чем больше знакомлюсь, тем больше нравится этот вид ловли. Решил сегодня пройтись по каналу в начале Троещины, а затем перейти в парк "Я люблю мій Парк". В последнем не прогадал. Вес мормышки 0.5гр и силиконовый мотыль сделали свое дело. Не плохой карасик позарился на приманку. В этом парковом озере за два дня выловил четыре вида рыбы: красноперка, окунь, карась и бычок. Рыбка там есть, главное подобрать к ней ключик.
|
![]() |
50 користувачів подякували |
![]() |
#65 |
Звідки Ви: Черновцы
Дописи: 784
Дякував: 10.192
Дякували 6.892 раз(и) в 510 повідомленнях
|
Перед переменой погоды съездили на Днестр на пару часов. Голавлик капризничал, ( даже мухи брал только определенные) приходилось подбирать приманки и проводки. Проклевывал и окунек, причем на силикон брать не хотел. Что интересно, голавль брал на Американские блесны, а окунек на Японские - Галя балувана
![]() [[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
40 користувачів подякували |
![]() |
#66 |
Звідки Ви: г. Валки
Дописи: 1.339
Дякував: 3.991
Дякували 15.167 раз(и) в 882 повідомленнях
|
За несколько выходов.
[[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
37 користувачів подякували |
![]() |
#67 |
Звідки Ви: No Mean City
Дописи: 2.944
Дякував: 3.296
Дякували 23.507 раз(и) в 1.876 повідомленнях
|
Субботний вечер, киевское болото, полтора часа до заката. Уже было понятно, что ветер в полночь поменяется и Мери Поппинс принесет дожди. Предчувствуя это, пятнистая проснулась и подарила пару поклевок. Крайняя была красива- она влупила почти с выброса, исполнив после атаки свечу. По 10-балльной системе я бы смело дал ей высшую оценку.)
Намотав на морду изрядный пучек канадской элодеи и прибавив в весе, "жабка" сначала казалась покрупнее, но без особых сентиментов была припаркована,.. и отпущена домой. [[Ссылки только членам профсоюза. ] Востаннє редагував Nemo: 22.09.2021 о 08:24. |
![]() |
63 користувачів подякували |
![]() |
#68 |
|
С погодой не рассчитал правильно одеться, попал под дождь, холодный ветер, замёрз шо цуцик..... Вопрос, зачем дождевик/костюм непромокаемый и непродуваемый купил)))???
Одну взял на желтого рака Релакс. [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
37 користувачів подякували |
![]() |
#69 |
Закрытие лета..?
Воскресенье, Изя..
Похоже, лето окончательно закончилось. В воскресенье дождь сменялся ветром: южак утром, потом север и наконец запад с обеда. Думаю, из-за этого рыба капец клевать не хотела! В эхе есть, кушать - нет. Еле-еле уговорили по толчку воды (очень раннему, в 8 утра!) то, что на фото. Но и за это спасибо Реке. Снасти теже, Х1 до 36 гр, Шимано Ванкиш 4000, тестовый шнур новинка от Sunline и различный силикон. Железо было сегодня в игноре. P.S. Вода была пока 18С. Востаннє редагував Zander: 21.09.2021 о 16:10. |
|
![]() |
64 користувачів подякували |
![]() |
#70 |
|
Сегодня хищник совсем не хотел. Рыбалку спас ПоплаПоппер. Ушица с Красноперки и Верховодки знатная))).
[[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
35 користувачів подякували |
![]() |
#71 |
|
На сегодня ото и все. Погода мерзкая, плюнул и поехал домой)
[[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
30 користувачів подякували |
![]() |
#72 |
Звідки Ви: Київ
Дописи: 818
Дякував: 3.187
Дякували 5.469 раз(и) в 341 повідомленнях
|
23.09.2021 Десьонка
Погода дійсно мерзотна . Мене хватило на дві години з 11.зо 13.зо промок , змерз але програму мінімум виконав
![]() |
![]() |
59 користувачів подякували |
![]() |
#73 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 252
Дякував: 563
Дякували 444 раз(и) в 93 повідомленнях
|
Вырвался на долгожданную рыбалку в Канев.
Цель - судак. Погода, течение, компания, рыба, снасти - все было в кайф! Судачок был, но разбросан какими-то мелкими группами по всей акватории. С якоря две-три поклёвки и все. Самый-самый 1,7кг. В среднем кило. Мелочи (300-600) не было вообще. Наловились, наотпускались, накатались, намокли, надышались, короче отдохнули как хотели! ![]() Дождь не позволил делать фотки, а кухонный стол, то уже не то. |
![]() |
42 користувачів подякували |
![]() |
#74 |
|
Давненько я с такой не тягался))). На спиннинг до 15 грамм 2,9 кг.
[[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
69 користувачів подякували |
![]() |
#75 |
Звідки Ви: Павлоград - Богуслав
Дописи: 585
Дякував: 2.516
Дякували 2.803 раз(и) в 292 повідомленнях
|
Вітаю, шановне панство завзятих рибалок!
Трошки більше тижня відпочивав у батьків, на рідній і дорогій моєму серцю Богуславщині. Ясна річ, що поїхати в ті місця де починалась моя стезя рибалки та не пошвендяти протоптаними з малечку тропками по крутим берегам красуні Росі я не міг. [[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ] Ловилось всяке, те що більше "пановите", звісно, поверталось у водичку, [[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ] а смугасті йшли до столу рижого батьківського кицьки. [[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ] Погодка, на жаль, теплом вже не балувала, застав тільки пару днів, але все одно, кайф не аби який спіймав. [[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ] Хай ловиться! Мийте руки з милом та будьте здорові! Далі буде... |
![]() |
56 користувачів подякували |
![]() |
#76 |
Модератор
Звідки Ви: Місто-герой Київ
Дописи: 5.127
Дякував: 22.072
Дякували 16.641 раз(и) в 1.667 повідомленнях
|
Сьогодні дідусь Дніпро трохи порадував мене рибкою.Ох і давноооооо я щуку не ловив.І благав сьогодні всі чисті і нечисті сили саме про цю рибу.Не знаю що саме вплинуло-може знищена сітка та випущена з неї риба пішли в карму,може ті самі чисті чи нечисті сили почули мої благання,але щука на 2,200 сьогодні таки клюнула.При виважуванні була млявою і неактивною,але під самим човном вирішила зробити свічку з заскоком прямо у підсак.В такі хвилини шкодуєш,що на лобі не було відеокамери.Взяла ця п'ятниста хижачка на воблер Bandit який мені подарувала на ДР родичка.Спасибі тобі,Іринко!Воблер працює.Ну а далі був впійманий окунь.З глибини 8 метрів...Що він там робив-науці невідомо.Так що сьогодні нарибалився,дупу відсидів,мотором накерувався...Тепер треба на волонтерку їхати везти дівчатам матеріали для маскувальних сіток.Бо хто як не ми?
|
![]() |
65 користувачів подякували |
![]() |
#77 |
Звідки Ви: Київ, біля метро "Харківська"
Дописи: 4.230
Images: 1111
Дякував: 6.995
Дякували 38.474 раз(и) в 1.849 повідомленнях
|
![]()
На Корнелия сотника
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ловительное время с 7:30 до 12:30 часов; ветер довольно плотный, по течению; на небе тучи, сквозь которые временами пробивается солнце; зеленки нет; уровень воды довольно низкий; а струю я не ощутил, от слова "вообще" ![]() Фидер ![]() ![]() Прикормка - Кукурузно-Ячневая Композиция в миксе с замороженными остатками разной прикормки ![]() Наживка - Опарыш и Пинка; лучшей композицией я признал 1 Опарыш чулком + 2 Пинки за *опку ![]() ![]() Никаких признаков наличия Рыбоидв не было аж до 10 часов ![]() ![]() ![]() Дождавшись прохода Ласточки с ТурЫстами ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
47 користувачів подякували |
![]() |
#78 |
Звідки Ви: Черновцы
Дописи: 784
Дякував: 10.192
Дякували 6.892 раз(и) в 510 повідомленнях
|
Съездили вчера на окуневую речку. Окунек порадовал своей активностью. Начинал со всяких пассивных червячков - брал, но потом перешел на Экогеровский твистер, на него брал гораздо веселее. Окуня было много, надоело фоткать. Рыбалка удалась.
[[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
30 користувачів подякували |
![]() |
#79 |
Звідки Ви: г. Ирпень.
Дописи: 47
Дякував: 123
Дякували 389 раз(и) в 21 повідомленнях
|
Матч состоится в любую погоду!
Итак: отпуск взят, билеты на поезд в кармане, товарищи надёжны и молодцеваты, наживки и припасы куплены, Днестр на месте.
Погода, как Баба яга,- против))). Но Матч состоится в любую погоду!!! Мы едем на Днестр. Итог: днём ветер и мелкий дождь, ночью лещи и подусты. Рыбалка выдалась трудовая, зато результат.... На фото улов первой ночи, потом телефон решил, что он "субмарина". |
![]() |
39 користувачів подякували |
![]() |
#80 |
Звідки Ви: г. Чернигов
Дописи: 109
Images: 3
Дякував: 22
Дякували 4.206 раз(и) в 96 повідомленнях
|
Мордокнижка нагадала, що п'ять років тому в цей день навіть ловив карася.
Рік-два тому вже судака, зараз знову джигували судака. Час іде, а захоплення останніми роками не змінюються, джиг безкомпромісно вліз своїм два оберти - пауза в улюблені методи лову і ніяк не попускає, навпаки, все сильніше розпускає щупальця змушуючи обростати новими вміннями, комбінаціями проведень, спінінгами, котушками, приманками і різноманітними аксесуарами до всього вищесказаного. Але не вцьому суть, просто певно судак своїм клюванням не дає заспокоїтись. Цього разу було майже все по класиці: прохолодно в міру, вранці легенький вітерець, хмарки з рідким проблискуванням сонця, повна відсутність конкурентів - пару човнів в межах видимості не рахується. Стали на точку так як потрібно перед виходом з ями і закидаючи на горбик стягували приманки вниз. Судак активізувався вранці і рівно годину смачно клював, причому клював в 99% лише на натуралку, коли в минулі роки лупив переважно в рожевий. Keitech swing impact 4 і 4.5 дюйми та Select fetfish 4 дюйми - решту приманок із запропонованих ігнорував як по кольоровій, так і розмірній сітці. Причому на 4.5 дюйми клювали навіть 6 дюймові судачки, мілкоту відшити не вдавалось розміром приманки, змінювали локації лову. Основна глибина де було максимум клювань як показував Deeper: 6-7 метрів і звал. В ямі і на плато поза межами - дупель пусто. Проведення більше до класики без випендрожу: два оберти - пауза, але пауза 2 секунди. Зменшували - збільшували, менше реагувань, чітко 2 секунди - лупить. Спінінги також вже можна сказати класичні джигові: Skyline та Х1 від Favorite - мене геть все влаштовує в sky, а товариш після злому двох доджерів взяв тимчасово, на декілька рибалок бюджетний Х1 та так з ним вже другий сезон і лишився. Стільки вже судаків ним підняв, що годі і рахувати, максимально під четвірку зовсім недавно всік. Також періодично юзаю Creed де можна працювати вагами до 20 грамів - мені подобається: легкий, швидкий, дзвінкий. На цей раз без трофеїв але з мірними рибами, а мілкоти взагалі чимало як для наших не дуже рибних місць. На двох відпустили 15 штук - сподіваюсь засвоять урок і в цьому році вже нікому не клюнуть, підростуть до наступного, а там вже зустрінемось. Всім добра! |
![]() |
38 користувачів подякували |
![]() |
|
|
|