|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#41 |
Звідки Ви: Киев, Теремки 1
Дописи: 132
Дякував: 3.909
Дякували 5.211 раз(и) в 108 повідомленнях
|
Фарт як він є
Є в мене один товариш, який їздить на риболовлю раз або два на рік, до речі саме в цей день у 2019 ми лупашили нічного судака. Є навіть звіт тут на доміку, кому не ліньки, можете подивитись. Так ось, повіривши у три поспіль морозні ночі, ми з ним відкривались сьогодні у районі шлюзів. Наш розрахунок справдився, крига була, і що цікаве під берегом, де більше снігу 3-4 см, а подалі навіть 5-6 місцями. Ну нам то й краще, ми ж за судаком, так і пробігали весь день по руслу та на середніх дистанціях. Звісно, треба буть уважним, бо намерзло, як завжди дуже не однорідно. Клювало так собі, однак мені вдалося вполювати 9 шт, не було навіть околозалікових, тому всі амністовані. В товариша ще гірше, 1 шт за цілий день. Сонце почало заходити і я пропоную перевірити ще одну точку, жартуючи про вечірній вихід). Напарник, пам'ятаючи роздачу дворічної давнини, звісно погоджується. Стаємо на місце, робимо по лунці, тиша. Зміщуємось, напарник заробляє клєваку і гарний схід, в мене нічого. Переходимо утретє, в мене клєвака, тягну судачка гр 400, напарник дивиться на мене, його очі розширюються, з вуст незрозумілі звуки, руки машуть і...на льоду мамка 3900, це капець, очі розширюються тепер у мене. Клюнули вони практично одночасно, але різниця у вазі в 10 разів!!! Звісно, так можна і раз на рік їздить) Далі жартуємо про міфічний нічний вихід і пів години без результатів доловлюєм у повній темряві. Дорога до дому, жарти, байки...)
P.S. Тільки но товариш прислав фото, що у животі монстра був інший судак гр 150, отаке. Фото з етичник міркувань не викладаю) |
![]() |
116 користувачів подякували |
![]() |
#42 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 4
Дякував: 343
Дякували 237 раз(и) в 4 повідомленнях
|
Шось не заладилося ще з п'ятниці. Колега побажав гарної рибалки. Но то таке. Вийшов - забув телефон. Повернувся. Це до кльову, думалося. На Соснах були одними з перших. Лід є, ходити можна. 3-7 см (забігаючи наперед, до вечора був вже 5-10 см). Почали з тупика. Риби немає. Пробігли майже весь залив, пусто. Дико якось. Люди знайшли раніше, ближче до виходу. Але ж риба реактивно-пасивна. В сенсі: майже не клює і гоняє, як скажена. Ледь вговорив трохи. Чехонь зловив на нижнього здорового черта від Shredder. Риби на Соснах майже немає. Ну, почекаємо.
|
![]() |
63 користувачів подякували |
![]() |
#43 |
Сосны.
Искал судака, до 12 часов 7-8 поклевок, одного удалось достать, но размер не радует, забрал кошке, поскольку он уже был не жилец.
|
|
![]() |
35 користувачів подякували |
![]() |
#44 |
Звідки Ви: Киев.Теремки-2
Дописи: 1.154
Images: 87
Дякував: 4.959
Дякували 6.126 раз(и) в 336 повідомленнях
|
Матвеевский сегодня.
Люблю я этот залив. Матвей или радует или 🤪
Пешком. Дорога утренняя тихая по Трухашке, да и Киев утренний красавчи. И вот залив. Ну здравствуй Матвей.))) Рыбка проклюнулась почти сразу, и первый окунь 2021 на льду. . Но потом... С 11.00 как выключили клёв, так до сейчас и не включили. С 11.00 ни единой поклевочки и даже мелкошибздиковая матросня не хотела клевать . Мороз даже не чувствовался на льду. Погодка зашибись. Клевали только на блесенку. Мормыхами не получалось зделать проводку. Сразу обмерзает леска. А так все супер-пупер. Лёд 15-20 метров от берега ходибельный, а дальше ползательный. Промоины затянуло утром, а после того как толкнули водичку промоины опять открылись. И под снегом лёд очень стремный. |
![]() |
73 користувачів подякували |
![]() |
#45 |
Звідки Ви: Киев, Виноградарь
Дописи: 24
Дякував: 288
Дякували 216 раз(и) в 16 повідомленнях
|
Речище. Ближе к Десне.
Лёд хоть танцуй. Искал окуня. Нет его. Ни одной поклёвки, но Видел одного в камеру, раз двадцать камеру опускал, только пустыня из ракушняка. А вчера говорят малость проскакивал. К 12.00 рыбацкий люд стал покидать пристрелянные позиции, начал скучиваться и заниматься более привычным делом.
Мормышить не получалось - сильно обмерзает леска, при таком морозе пришлось перейти на крабик и конус, но мои труды оценить было не кому. Так то. |
![]() |
45 користувачів подякували |
![]() |
#46 |
Звідки Ви: г.Киев
Дописи: 907
Images: 1
Дякував: 9.565
Дякували 14.029 раз(и) в 574 повідомленнях
|
Днепр
Сегодня наконец-то выползли на русло.Лед разный местами несколько см.Когда пошла струя было стрёмно.
Поклевок много просто бомба.У товарища влетела полторуха.А так стандарт до 300 гр.Уехал без рыбы. Завтра своего словлю. |
![]() |
59 користувачів подякували |
![]() |
#47 |
PinGvin'09 Ice Battle Winner
Судачий Папан-2011 Реєстрація: 08.04.2008
Дописи: 1.062
Images: 107
Дякував: 4.619
Дякували 3.869 раз(и) в 511 повідомленнях
|
На голого
Пробігав, аж ноги гудуть, шукав, лунок зроблено безліч, вся рибка !!! З двох лунок.
Як прихильник ловити окуня на "голого", зі стажем в 30 років, всім хто тільки починає рекомендую ківки від SHREDDER Востаннє редагував VIsko: 19.01.2021 о 08:10. |
![]() |
84 користувачів подякували |
![]() |
#48 |
Дописи: 2.224
Дякував: 7.105
Дякували 17.373 раз(и) в 1.231 повідомленнях
|
Гирлянда...
Сегодня "три мушкетёра" искали "белую"...
Там где рассчитывали, на Десне, не нашли, да и "потёртые седла" рыпели - мама не горюй(лёд тонкий). Решили воспользоваться запасным вариантом(Рума настоял) поблизости... Там рыб нашли, и остаток дня нормально половили... Клевала разная белая, щука пару срезов сделала, сходов много было... Как для открытия по гирлянде- нормально! ![]() Востаннє редагував МаксимусС: 19.01.2021 о 22:27. |
![]() |
66 користувачів подякували |
![]() |
#49 |
Звідки Ви: г. Киев, Лесной
Дописи: 786
Images: 3
Дякував: 754
Дякували 4.725 раз(и) в 358 повідомленнях
|
Был. Видел. Немного поймал.
Если чуть подробней - я сегодня выё... выпендривался)) Ну вот что делает нормальный человек который видит слой рыбы на глубине 6-8 м? Правильно - достает гирлянду. Но я же не ищу легких путей... Я туда запихиваю мормышки)) И ладно если это тандэм 1 г + 0,4. Более менее. Но вот я даже Длинную Уралку Малую весом 0,5 г туда запихивал. И что характерно - ловил оттуда рыбу на нее)) Ну и разловил самую крупную мою мормышку - "Комар Крупный" с гаком аж #10))) С прицелом на леща. Нет не так... А ЛЕЩЩЩЩА!!! Впрочем подлещик и плотва его тоже едят вполне... Еще попались несколько добрых окуней на тот же "плотвиный" чертик... ну и пара судачат карандашей... Одного пришлось забрать(((( прям хоть плач ![]() Впрочем гирлянду я тоже достал)) За 10 минут поймал пару лаврушек, получил сход и пару тычков. И смотал... не та рыба. |
![]() |
62 користувачів подякували |
![]() |
#50 |
Звідки Ви: Киев-Белая Церковь
Дописи: 262
Дякував: 4.384
Дякували 6.567 раз(и) в 189 повідомленнях
|
На голого. р. Роставица около Белой Церкви.
Давно не писал. Корткая рыбалка. -15 с утра , поэтому старт с 12.00 до 14.00 ноль. с 14.00 до 16.00 выход. 1.7 кг. Удочка от # Гранковского # и # Алексей Красько, безмотылка от # Корзенков #
Всем спасибо, кайфонул. |
![]() |
53 користувачів подякували |
![]() |
#51 |
Модератор
|
Три дня поисков, проверено куча локаций, продолблено много много лунок...
Но мы её таки нашли. На сегодняшний день кайфонул. Завтра пойду проверять новые локации |
![]() |
59 користувачів подякували |
![]() |
#52 |
Звідки Ви: Киев (г. Нежин)
Дописи: 504
Дякував: 2.244
Дякували 22.945 раз(и) в 460 повідомленнях
|
За мордатыми окунями в лютый мороз!
Зима вновь наведалась в наши края и заявила о себе трескучими морозами и обильными снегопадами. Решили воспользоваться моментом и рвануть на подледную ловлю. В этот раз на поиски мордатых окуней отправились на залив Днепра. На улице ниже 20°С с небольшим ветерком: руки мгновенно леденеют, а лицо беспощадно обжигается влажным морозным воздухом.
Первое место, где мы остановились, оказалось безрыбным. Меняет локацию и на первой же лунке, пока я отмерял глубину, сел первый достаточно крупный окунь. Начало есть! ![]() ![]() А затем была мощная раздача практически на каждой лунке. Одна точка хорошо «лифтонула» и подарила незабываемые эмоции. Такое счастье длилось до 10 часов, а затем клев заметно утих и приходилось каждую рыбку уговаривать на поклевку. В утреннее время окуней ловил на балансир Select Smile 4.5 в цвете «арбуз». На эту приманку поймал самых крупных «полосатиков». Была идея сменить эту модель на другие в самых разных раскрасках, дабы поэкспериментировать, но руки, обожженные морозом, посоветовали мне заниматься экспериментами в более теплое время. Затем, когда клев затих, перешел на «черепашку и в конечном итоге на «пирамиду» с небольшой «козой». В обеденное время крупные экземпляры полностью закрыли рот, и приходилось довольствоваться поклевками некрупной рыбы. |
![]() |
73 користувачів подякували |
![]() |
#53 |
Звідки Ви: Киев, Теремки 1
Дописи: 132
Дякував: 3.909
Дякували 5.211 раз(и) в 108 повідомленнях
|
Ловля "на телефон"
Сьогодні продовжили полювання за "русловими" судаками, вони нас чекали і практично одразу почали активно відгукуватись. Також сьогодні був започаткований новий спосіб ловлі під назвою "на телефон". Все почалось з того, що стояв втикнувши в телефон, щоб викласти фото у гілку "Стрім-рибалка", при цьому робив це одною рукою, другою тримав вудку нерухомо. Десь хвилину, поки залогінився, вклав фото, тут Бабах!!! подача, тягну залікового. Опустив знову, беру телефон, доробив пост, відповідаю у вайбер, знову відка більше хвилини нерухома, тут Бабах!!! зла клєвака, вже невеличкий 400 гр в амністію. Короче кажучи так і продовжилось далі, з однієї лунки зловив 6 шт, з них 4 шт "на телефон". На цьому пригоди не скінчились, сідаємо перекусить, я от собі думаю, якщо він клює на довгих паузах, то чому б не спробувать на стоячку, підмотую метр ліски і залишаю вудку. Через 15 хв приходжу і що ви думаєте? - висить малюк 300 гр, бокоплав у шахті))) Звісно звільняю його і ставлю собі відмітку про першого пасивно спійманого судака у житті на залізяку. Загальний підсумок такий: в мене 5 залікових, під 20 амністованих, в напарника 2 залікових, з 10 амністованих. Бомбєзна вийшла рибалка, коли ще так можна по руслу походить буде можливість? До речі, спокійно можна перейти з одного берега на інший.
|
![]() |
88 користувачів подякували |
![]() |
#54 |
Дописи: 382
Дякував: 6.443
Дякували 6.227 раз(и) в 253 повідомленнях
|
пол-часа до заката. тяжелый муровей. 3 метра
просто хвастываюсь )) |
![]() |
63 користувачів подякували |
![]() |
#55 |
Дописи: 1.378
Дякував: 5.730
Дякували 12.128 раз(и) в 817 повідомленнях
|
Деснянські затоки)
Вчора....окунь під льодом є але взагалі неактивний, висить в воді і взагалі нерухаеться таке враження, що вода промерзла наскрізь і окунь замерз в товщі води). Окунь підходив до мормишки але до рота не брав)))) лишень бив її головою, виглядало доволі кумедно.... зміна мормишок (по розміру, моделі і коліру) результата не дали. Були доволі інтересні клювання з загнутим ківком у лунку ..... але підсікання практично всі мімо) без будь якого контакту. Практично весь зловлений окунь підсічений по за ротом)
Востаннє редагував Алексей Красько: 21.01.2021 о 12:14. |
![]() |
65 користувачів подякували |
![]() |
#56 |
Звідки Ви: г.Киев Троещина (кондиционеры)
Дописи: 1.479
Дякував: 10.429
Дякували 31.541 раз(и) в 1.416 повідомленнях
|
Залив
И я вчера и сегодня побегал по льду, рыбка ловится, размер радует временами
![]() |
![]() |
60 користувачів подякували |
![]() |
#57 |
Звідки Ви: на Нивках. работаю в интернет компании
Дописи: 182
Дякував: 283
Дякували 7.271 раз(и) в 182 повідомленнях
|
![]()
Пришлось лазить через заборы, но это того стоило. Вышли на лед , ляпота лед 15 см. Под берегом. Наловил живчика за 5 мин. И пошел ставить жерлицы. Хорошо что взял с собой пешню! Отошел 15 м. , пешнёй слегонца бац перед собой а там 2 см. Льда! Был бы с буром, открыл бы купательный сезон. Короче лед пятнами где 15 , где10 а где 2см. Раставил кое как вокруг промоин жерлицы и пошел балансирить. На баланс 3 окушка маленьких и все. Первая сработка была в 11 часов , вторая 11.20 и две щучки на льду! Около 12ти. сразу две сработки и обе щуки с такой скоростью били жывца что леска слетала раньше чем катушка вращалась, или на оборот😄 . Короче две бороды и щуки ушли
![]() |
![]() |
66 користувачів подякували |
![]() |
#58 |
Звідки Ви: г.Киев
Дописи: 907
Images: 1
Дякував: 9.565
Дякували 14.029 раз(и) в 574 повідомленнях
|
Днепр
С самого утра упирался в судака.За 4 часа ни единого тычка.Что 3 день без рыбы
![]() ![]() Не везёт в этом сезоне с колючкой... |
![]() |
54 користувачів подякували |
![]() |
#59 |
Звідки Ви: г. Киев
Дописи: 837
Дякував: 4.280
Дякували 9.115 раз(и) в 443 повідомленнях
|
Гирлянда - открытие
Рыбка клевала целый день, погода супер, после двухлетнего перерыва кайфанули по полной программе, ещё раз спасибо Лёше Красько за прекрасные гирлянды, наконец то закончилась эпоха поиска своей удочки !
|
![]() |
51 користувачів подякували |
![]() |
#60 |
Звідки Ви: с.П.Борщаговка
Дописи: 78
Дякував: 2.208
Дякували 1.959 раз(и) в 52 повідомленнях
|
Озерна рибалка
Вискочив до обіду на одне з озер під Києвом. Лід різний від 5 до 15 см, де сніг лежить там слабший. Все зловлено на"мясо" ,годину пробував балансир і голого - результат нульовий. Після 11 кльов геть затих. Всім НХНЛ
|
![]() |
37 користувачів подякували |
![]() |
|
|
|