|
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Отчёты о рыбалках.
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
29.09.2023, 17:18 | #541 |
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 6.343
Дякував: 6.344
Дякували 11.134 раз(и) в 2.419 повідомленнях
|
Був у батьків на дачі за Остром. Сам не ловив, тільки у якості спостерігача
Жінки розривають чоловиків по карасю пс: дрібної щуки валом, клює на поплавки |
31 користувачів подякували |
29.09.2023, 17:54 | #542 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 230
Дякував: 196
Дякували 877 раз(и) в 90 повідомленнях
|
3.400
[[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
30 користувачів подякували |
30.09.2023, 08:09 | #543 |
Дописи: 2.224
Дякував: 7.105
Дякували 17.366 раз(и) в 1.230 повідомленнях
|
Дід Дніпро 2.
Цього разу, Василь, клюнув на пучок опариків,
до кормаку клав брутальне, сталєчне кашло. Літній рекорд не побито- знову 3,5...... Ps Вибачайте за мій перелякано-здивований фейс. Всім мир. |
71 користувачів подякували |
02.10.2023, 08:28 | #545 |
Звідки Ви: г. Валки
Дописи: 1.317
Дякував: 3.926
Дякували 14.905 раз(и) в 865 повідомленнях
|
Перше жовтня.
|
30 користувачів подякували |
03.10.2023, 16:19 | #546 |
Дописи: 230
Дякував: 196
Дякували 877 раз(и) в 90 повідомленнях
|
2.700
[[Ссылки только членам профсоюза. ] |
33 користувачів подякували |
05.10.2023, 15:35 | #547 |
Звідки Ви: Київ НУБІП
Дописи: 26
Дякував: 40
Дякували 1.207 раз(и) в 25 повідомленнях
|
Ельдорадо
Нарешті потрапив на омріяний осінній жор судака.
Глобальне перспективне місце на річці Сіверський Донець було щільно окуповане ловцями на живця. Але далекобійна снасть дозволила докидати до зони де конкурентів не було. Риба клювала фактично всю ніч. Без особливих трофеїв, але бонусну рибу близько двох кілограмів вдалось упіймати. Потримав в руках 7 хвостів, і десь так само зійшло. Просто нічна феєрія))) Тепер я справжній слобідський козак!!! Востаннє редагував SalmonHunter: 05.10.2023 о 16:48. |
62 користувачів подякували |
09.10.2023, 00:29 | #548 |
Звідки Ви: Київ НУБІП
Дякував: 40
Дякували 1.207 раз(и) в 25 повідомленнях
|
Гідрологічна аномалія
Теплий зброс негативно позначився на активності судака.
Поговорив на березі з старим досвідченим рибацюгою. Тепер все знаю. Риба як книжка пише, чим далі в осінь тим більші приманки їсть. PS випускайте рибу, зловив на одній точці з інтервалом в декілька днів дуже схожу рибу, впевнений ту саму. |
40 користувачів подякували |
09.10.2023, 11:35 | #549 |
|
По коропу закрився, короп був повернутий до водойми.
|
11.10.2023, 10:34 | #550 |
Звідки Ви: Київ та околиці
Дописи: 69
Images: 4
Дякував: 270
Дякували 242 раз(и) в 27 повідомленнях
|
Субота, 07.10.23 (р. Ірпінь)
З вечорі п’ятниці запрошував приятеля скласти мені компанію та піти потоптати берег річки, та й сам він говорив, що йому не заважить “поидивитися на воду, бо шото піз...”.
Однак, обставини та плани мають властивість змінюватися. Приятель вимушено відмовляється. Дивлюся за вікно, розумію, що щиноптики вгадали і погода в суботу повністю відповідала прогнозам — дощ, ніжний вітерець, який гнув до землі дерева та похитував арматуру. Від свого наміру я не відмовляюся, бо й самому не завадить трішки “подивитися на воду”. Ще є чітке бажання спіймати щуку, давно не було можливості взяти спінінг до рук, не говорячи вже про потримати рибу. Вирішено — зроблено! З переляку накидав різного силікону з собою, парочку воблерів, трішки оберталок. Ну і термос з чаєм, спінінг в руки та вперед до берегів річки Ірпінь. Вирішено, що на “популярних” точках акцентуватися не буду. Організм потребував спокою та відсутності подразників, хоча й народу майже не було. А от під вечір, коли вже розпогодилося, то охочих спіймати плямисту хижачку стало значно більше. Цікаво спостерігати за водоймою, як вона змінюється від пори року та діяльності людини. Останній раз, коли вдавалося тут побувати, подекуди глибина впала до 30-50 см, а подекуди взагалі залишилась лише в приямках/ямках. Зараз же “дали воду”, то колишні півметра стали добрими півтора. Ловлю почав з вертушок, реакції не послідувало. Далі почав полоскати воблери, але трава ще не вся опала і не зважаючи на солідний підйом рівня води, ловити було не зовсім комфортно. На перспективних, на мою думку, точках затримувався на довше, перевіряв також і резину (від 3 до 5 дюймів). Було пару неакцентованих тичків, але доловити не вдавалося. Вийшов на відрізок річки, який запримітив ще по весні. Поворот, потім пряма з коряжником під одним берегом та стіною трави під іншим та нависаючі дерева. Пробую воблером прокидати, рівномірка — тиша, ну думаю “зараз я тебе буду твічить” (я ще той майстер). Тиць-тиць, тиць-тиць, пауза, тиць — тиць. Бум! О думаю, кайф! А нє, починаю вимотувати і розумію, що а ні воблера, а ні повідця загалом не залишилося. Все ще маю сумніви, що ж то було, чи то мої криві руки при прив’язуванні, чи то зубата промазала? На користь другого свідчить добряче пошарпаний шнур. В’яжусь, забув грубий флюр, а того, що був з собою залишилось геть мало, так шо не варіант. В’яжу найтовший, який є — 0,35. І перерва на чай. Сидячи з чашкою в одній руці, роблю закид і ну дууууже повільну проводку. Круть-сьорб чаю, круть-круть-сьорб, потяжка спінінгом і на черговому “круть” знов неакцентований удар. Перша думка — траву чи корчик зачепив. Як виявилося, то помилився. Виматуюсь, а флюр пожований. Не лінюся та перев’язую. Закид в тому ж напрямку, і класичні “круть-круть — пауза”. Це дає свій результат і фрікціон починає стравлювати шнур. Далі було красиве дійство від зубатої. На свічку двічі виходила, крутилися, намагалася зайти в кущ, але вдалося її дістати. Клюнула на Маннс 3.2”, на 5 грамовій джиг-голівці. Не крокодил звісно, але й такій був радий. Після цього ще перевірив пару місцин, обірвався. Поставив найбільшого віброхвоста, який був з собою та почав рухатися в напрямку дому. На зворотньому шляху ще покидав під різні кущі, але без результату. Сонце вже майже сховалося, час завершувати. От якось така вийшла прогулянка. |
40 користувачів подякували |
11.10.2023, 14:05 | #551 |
Звідки Ви: г.Житомир.
Посудомойка)
Дописи: 1.677
Images: 23
Дякував: 7.478
Дякували 49.495 раз(и) в 1.348 повідомленнях
|
ТРОФЕЙ ВЗЯТО - ЛЯЩ - 2.200
Чув таку думку, що коли починаєш займатися будь-якими направленням в риболовлі, завжди хочеться піймати трофей, впевнений ці люди мають рацію ... Згадую свої перші кроки в ловлі на Англійську донку ... був радісний любому клюванню, навіть дрібної риби, це щось цікаве, щось нове, геть інше ніж спінінг ...
Другий плотний сезон на фідер, минулий рік було взято трофей на 1.780-т, а цей сезон мріяв про 2+ кг ляща, чомусь ця риба мене манить і манить ... Осінь, вересень, і перші серйозні похолодання, як завжди горох, + інтеркріль, на цей раз знову тема по холодній воді - плотва/коріандр, лящ шоколад, меласса - монстер краб від брейну і все гарно перемішати. На воді в цей день були трохи пізно десь о 13-00, вгодували, два фідери, заряджені на вдачу та успіх ... Година, друга, нуль ... Насадка, опариш, хробак + вже мотиль (дорого, но треба, без його ніяк) ... Перша риба орієнтовно через години три, але відразу підлящ грамів 0.600, не поганий початок, хоча і затяжний ... Потім, пауза, карась, також славний, на хробака, потім знову пауза, і риба плотно стала на плато, навіть були дуплети ... Вже під вечір, дуже ніжні загиби, таке було враження що підійшов саме ВІН ... чуйка мене не підвела, два ривкі - ВІДСТРІЛ ... Всікаю, ого... аби не обірвав ... нерви натягнулись як тоненька жилка від шимано ( аєро 0.11 мм) ну як би хто не кидав в мене "екскрементами" ну вона, мабуть НАЙКРАЩА ... Вага риби - 2.230 кг, це ТРОФЕЙ, а ще на такий тонкий повідець, апекс до 60-ти ( це фідер), емоції, адреналін ... Риболовля була дуже специфічна, працювала комбінація 4-6 мотилів + одна маленька пінка. Осінь ... темніє швидше, прохолода, але така риболовля запам'ятається надовго ... Геть забув сказати про гачки - Maver Katana 1040A №14, цю сесію відкатав виключно на їх, дуже подобаються, один лише мінус як для мене не дуже полюбляю гачки з лопаткою, все інше - ТОП. Норму взято, решту відпущено. Дякую ЗСУ - за змогу порибалити, Україна ПЕРЕМОЖЕ! З повагою Ю.В. |
38 користувачів подякували |
11.10.2023, 19:35 | #552 |
Звідки Ви: Kiev
Дописи: 38
Дякував: 255
Дякували 527 раз(и) в 19 повідомленнях
|
Гидропарк
Был сегодня на озере Венецианского острова, метро Гидропарк. Там есть спортивная щучка. Ветер микрушить не помогал. Контакты были, но реализовал ток шнурочка. Все под берегом. В начале сентября было интересней.
Видел лошадку. |
35 користувачів подякували |
15.10.2023, 15:24 | #553 |
Звідки Ви: с.Карапиші, Миронівский р-н.
Дописи: 605
Images: 3
Дякував: 8.728
Дякували 2.284 раз(и) в 221 повідомленнях
|
Тубільці
Витягнули мене в Тубільці вчора, не був там вже дуже давно, вразила кількість будівель) і парканів, чи то бази, чи то самозахвати, тому багато де до води не підійти, просувались вздовж берега завдяки дуже низькому рівню води...Ледве не дійшло до бійки через п'яних хазяїв (чи гостей) однієї з "баз"- шо ви тут ходите, у нас потім снасті пропадають, "снастями" були набиті два човна які періодично гасали по Дніпру, окрім них на воді ще ду-уже багато човнів усіх видів, таки "рівніших" чимало...По рибі- судака з берега мало, хоча трапляється доволі залікова рибка, щука частіше, але здебільшого мала, біла трапляється(у кого бачив) то гарна і в кількості, то мала і мало...Впродовж дня воду не давали. Дорога- жесть, за багато років вона не змінилась на краще...Отаке...Всім бажаю перемоги і вдалої риболовлі!
|
15.10.2023, 17:02 | #554 |
Звідки Ви: Черкассы
Дякував: 1.381
Дякували 79 раз(и) в 9 повідомленнях
|
рыбалка сегодня
Были на Елизаветовке пытались ловить с берега судака.Люди как в кино одни приходят другие уходят. Мы приехали поздно в 10.30 как раз уезжали знакомые которые были там с 4.00. Полицейский катер поехал на Тубельцы наверное штрафовать лодочников. По рыбе ни у нас ни у знакомых которых мы меняли ни одной поклевки.Толчок воды был после 9.00 и в 13.00 мы уехали в 15.00. Как то так но самое главное побыли возле воды. Но уровень упал хорошо. Дайвер нырял и сказал что вода мутная смог подстрелить только одного хвоста.
|
15 користувачів подякували |
15.10.2023, 22:02 | #555 |
Звідки Ви: Львівська обл.
Дописи: 87
Дякував: 43
Дякували 202 раз(и) в 27 повідомленнях
|
Ох і примхлива та річкова щука!...,особливо коли річка в межах міста, рівень на мінімумі,вода прозора як скло і глибини від по коліна до по пояс...)
Вміє провести блешню і пафосно розвернутись в метрі від тебе,вміє "боднути" уокер закритою пащею,вміє відкусити хвостик твістера....,і ще багато чого вміє і робить,вимотуючи нерви бідолашного спінінгіста))) Але сьогодні перед ІтоКрафтом(Caliber85s) не встояла.Агресивний,швидкий смикінг і чітка точна атака вже явно з метою з'їсти,а не подурачитись!).І головень бонусом) |
16.10.2023, 11:14 | #556 |
Осінь
Осінь - час великої риби.
Але осінь цього року дуже тепла та суха. Температура води в Дніпрі ще вчора 14-15 град. Середина жовтня, ага. Але рибка трошки покльовує. Ніякого твічу, онлі джиг, і досить вже глибоко... |
|
50 користувачів подякували |
16.10.2023, 17:37 | #557 |
Super Moderator
Звідки Ви: Біля річки Дніпро
Дописи: 5.231
Дякував: 4.645
Дякували 28.833 раз(и) в 3.079 повідомленнях
|
За час відпустки вдалося не тільки половити непоганих судаків та щук, але й потрапити на одну з найкращих окуневих рибалок в своїй риболовній кар'єрі.
Під час пошуку нових місць для рибалки вдалося знайти нову локацію зі смугастими. Брання були на кожній проводці, а розмір окунів вражав. Всі екземпляри вагою понад 400 граміа. Багато кілограмових. Зажирали майже 4 дюймового хробака по самі гланди. Кайфонув по повній. |
69 користувачів подякували |
17.10.2023, 22:43 | #558 |
Звідки Ви: Черкассы
Дякував: 1.381
Дякували 79 раз(и) в 9 повідомленнях
|
сегодня Елизаветовка
Поехали после обеда. Был сильный ветер. Людей намного меньше чем в выходные. Рыба закрыла рот хотя было солнце и относительно холодно. Судака нет, за все время что были видели что по берегу поймали только одного подлещика и ВСЕ.
|
18 користувачів подякували |
18.10.2023, 08:18 | #559 |
|
У вечері заїхав на декілька годин до водойми. Силікон.
|
28 користувачів подякували |
|
|
|