|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Общалки Обсуждение животрепещущих вопросов |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#321 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 136
Дякував: 70
Дякували 172 раз(и) в 27 повідомленнях
|
Как-то так.
2015 прошел не зря) [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
![]() |
26 користувачів подякували |
![]() |
#322 |
Звідки Ви: Черниговская обл. г.Варва
Дописи: 145
Дякував: 1.169
Дякували 1.347 раз(и) в 81 повідомленнях
|
25.12.15
Друзi спiнiнгiсти запросили на Канiвське вдсх. В 3.00 виiзд i в 5.00 ми на березi. "Hiч яка мicячна, зоряна, ясная..." легкоморозна-красота! Парнi хотiли покидать з ночi в ранок, склали мою лодку i на акваторiю! Вода порадувала прозраком-5-6м., +1с. Вiдниряв 4,5 год. якось, еее, х..во! по перше чомусь дуже важко нирялось, потiк лiвий носок-промерз якiсно, по рибi-пусто, хоча мiсця вдалi-8-6-10-18-15м. Знайшов одного на 3кг., бачив ще парочку малих i все, в рибачкiв-без ударiв! Ранок на водi був чарiвний!!! яскравий схiд, майже штиль, але в 10.00 почавсь вiтерець i з заходу фронтом посунув туман! в 11.00 ми навпомацки 3км. на стоянку!
На цьому, я думаю, сезон 2015р. благополучно закритий! До зустрiчi в 16! Всiх нам благ! Фоту з телефона знов грузить в перевернутому вигл. ще й сайт пiдвисае, так що вибачаюсь, нiколи граться, у вас шиi крiпкi, покрутите! |
![]() |
![]() |
34 користувачів подякували |
![]() |
#323 |
Звідки Ви: г.Сумы
Дописи: 59
Дякував: 154
Дякували 1.090 раз(и) в 49 повідомленнях
|
Подводная охота ,Осенний Псёл 2015
Подводная охота, река Псёл, самые запоминающиеся моменты осени.
|
![]() |
![]() |
29 користувачів подякували |
![]() |
#324 |
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
|
закриття сезону 2015
глянувши на метеопрогнози на найблищі дні вирішили перед морозами ще раз вискочить на рибалку. о п"ятій ранку виясняється, що один пасажир жовтого трамвайчика відпав, про що він потім і пошкодував. по дорозі заїхали на каву, а там вже повним ходом готовляться до Нового року.
[[Ссылки только членам профсоюза. ] погодка шептала, +6 практично без вітру, переодягатись одне задоволення. вода +3, прозрак радувавав, до двох метрів з невеликою сивиною не дивлячись на те що в ночі був штормовий вітер. риба була дуже активна, стаї плотви з невеликими підлящиками постійно зустрічалися, на краю русла від дна і до самої поверхності виблискували клуби верховодки. [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] відплававши половину часу зустрічаю напарника він вже знайшов карпика кілограм на 5. я вирушаю на "дальний кордон" щоб провірити місця де на мою думку ще нікого не було. чим далі відхожу від берега тим яскравіше пробуджується мій шлунок і починає давить на клапан. вирішую пливсти до островка очерету який неподалік. намостив під ноги очерет щоб хоч трохи піднятися вище над водою але вище ніж по груди не виходить ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() переплив в сусідній островок і тут я помітив ходових карасиків, голова як 5 копійок і хвостик такий же, а тіло кругле як пательня, лящі відпочивають. по два три в пів води плавно водять хороводи між очеретом. покрутився і я там, взяв пару штук солоденьких. монстрів не було але екземплярчики такі нічого. будильник показує що вже потрібно розвертатись і ставать на глісер. по дорозі зустрів пані-рибачку на човні, років біля 70-ти на плоскодонці. [[Ссылки только членам профсоюза. ] каже: - давай в лодку підкину, -дякую боюсь що переверну. і за нею направився до берега. всі вже передіті, костюми сохнуть. з нами був ще рибак то вже до столу він не виходив, познайомився з місцевим і еге-гей... ![]() [[Ссылки только членам профсоюза. ] і тут О ЧУДО! [[Ссылки только членам профсоюза. ] з"являється полосатий кортеж, [[Ссылки только членам профсоюза. ] а за ним і дядя Вітя ![]() ![]() [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] рибак вже тільки спостерігав. [[Ссылки только членам профсоюза. ] компанія вийшла гарна, погода теж, одні приємні спогади. [[Ссылки только членам профсоюза. ] по рибі: рибак в пусту, в одного карпік на 5, в іншого щука в районі 2-х кг, ну і я з карасями. всі довольні й раді. з наступаючим Новим Роком! мира, здоров"я, чотності і трофеїв! |
![]() |
![]() |
48 користувачів подякували |
![]() |
#325 |
|
відкриття сезону 2016
підбив молодий колектив на рибалку. вранці водій передзвонив уточнив чи їдемо бо за вікном -16. "- Славик не .... я 100 раз так делал"
![]() на воді розділилися хто за лящами, а хто за судаками на дальній кордон. прозрак радував, місцями навіть дивував але місця не зовсім рибні. вся найдена риба в палочках на 8-9 м, намойок багато, є й свіжі а риби практично немає. напарник вже повісив на кукан два судачка, а я й хвоста не бачив і час підпирпає. вже домовилися повертатися, кажу провірю палочки й ідем, я якраз надибав завальчик. напарник навіть з буя не злазив. за два нирка провірив завальчик, виявився результатним. поки добралися до берега я вже закипав, груз-пояс поперек переломував. передягатись без проблем, парував як гейзер. вечеряли мороженими катлєтами ![]() ![]() ![]() екземпляри не трофейні але час провели гарно, в воді правда тепліше ![]() |
![]() |
![]() |
45 користувачів подякували |
![]() |
#326 |
Звідки Ви: Хмельницька обл. м.Шепетівка
Дописи: 288
Дякував: 3.111
Дякували 905 раз(и) в 145 повідомленнях
|
Передноворічне поросятко .
Нові місця іноді несподівано дарують цікаві враження і трофеї . Так сталось і в мене в переддень нового року . Виїхавши на нову водойму похрустівши першим льодком біля берега , спочатку вражений кількістю покинутих сіток на корчиках в кінці кінців вийшов на своє новорічне поросятко . Постріл не дав йому шансу навіть хрюкнути, знерухомивши кабанчика на місці . Хрюха потянула на 11 кг . Дякуючи Нептуну , св.Миколаю і Діду Морозу задоволений поїхав додому готуватися до новорічних свят . Всіх з святами , гарних трофеїв миру і злагоди .
|
![]() |
![]() |
44 користувачів подякували |
![]() |
#327 |
|
вирвався перед новим роком, бодай пощастить з рибкою до св"яткового столу. з ранку дощ, їду й думаю як же це передягатись +вітер. але поки доїхав він скінчився, штіль. вийшов на воду через пів години заштормило і то не слабо. що за погода...
вийшов на палочки, після обстеження набрів на окуня в районі 0,6 кг, вже рука почала направлятися але думка може ще щось є, відпливаю з метер і ось він, відблискує очима з під гілочок. забрав 1.8, час ще є думаю можливо ще найду то й мені й батькам буде, більшого знайшов між невеличкими щільними пеньками, вони ніби потрухли і стоять як невеличкі горбачки між ними і знайшов більшого 2.8, в таких місцях вони траплялися перед нерестом аж чорні. |
![]() |
![]() |
42 користувачів подякували |
![]() |
#328 |
|
вчорашній виїзд. встигли перед морозом понирять.
як завжди початок сумний і здається безнадійний але потроху рознирявся і вже кайфував від самого процесу не зважаючи на тяжке й неповоротке зимове спорядження. наткнувся на сітку, різать не став глибокувато й трохи небезпечно, відплив в перед і зустрів напарника який вже потроху повертався до берега, зі словами там далі набагато мутніше ![]() через деякий час з"явилися окунчики розміром з палець, думаю ну вже не сам ![]() вийшов на берег раніше домовленого часу але всі вже були на березі. один пустий в іншого два лящі по 1,5. мій судачок потягнув рівно 5,5 і невміщався на розділочній дошці. |
![]() |
![]() |
55 користувачів подякували |
![]() |
#329 |
|
з святом Водохреща!
навіть і не знаю сюди чи ні, останнє слово за модераторами.
не знайшов однодумців і поїхав сам, думав поєднати приємне з корисним. на березі почав передягатися підтанцьовуючи ламбаду ![]() ![]() ![]() ![]() купатись тут теж не став.думаю заїду в любе село з ставком чи річкою там обов"язково буде підготовлена купель. так і зробив. на місці питаю чи батюшка вже святив, відповідають, що вода сьогодні вся свята. попросив зробити фото на пам"ять. тільки переодягнувся і почав відїжати, прибула ціла колона авто, виходять двоє батюшок... можна було ще раз окунуться але я вважаю в душі має бути щира віра і Бозя завжди допоможе. будьмо чисті й щирі, любімо ближнього свого! всіх зі с"ятом! |
![]() |
![]() |
44 користувачів подякували |
![]() |
#330 |
|
черкну тут для підтримки штанів.
![]() ![]() плюнув я на все і вирішив їхать в старому костюмі, на ранок з"явився ще один "страждущий". в двох все ж веселіше да й дешевше. над водою стояв туман, з берега здавалося що не сильний але на воді нічого не видно, ніяк зорієнтуватися куди пливсти, берегів не видно. ![]() ![]() напарник теж знайшов судачка на 2.3, мій скромно заважив на 1.5. зідзвонився з майстром, має завтра відправити, так що маю надію на вихідні нормально поплавати. |
![]() |
![]() |
43 користувачів подякували |
![]() |
#331 |
|
вчорашній виїзд просто сказка, прям як весною, +3 сонечко, дощ розтопив сніг. ще трохи такої погоди і лід кругом посходить.
нирялка вийшла дуже цікавою, як зачистка SS для партизан ![]() ![]() не дивлячись на календарну зиму всі потроху готуються до нереста. до мене й до напарника підлітали селезні крижнів, а коли второпають, що щось не те з криками підіймаються в повітря. рака застав розчищаючим нору, клешні як в хокейного воротаря перед собою і як бульдозер вигрібає перед собою грунт. по результатам з чотирьох я з судачком 1.9, і ще один пару підлящиків стрельнув. однозначно при хорошій погоді на добрий улов не позраховуй. |
![]() |
![]() |
32 користувачів подякували |
![]() |
#332 |
Звідки Ви: Запоріжжя-City
Дописи: 2.992
Дякував: 2.665
Дякували 13.082 раз(и) в 2.796 повідомленнях
|
Нарешті, учора і мені пощастило !!!
[[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
|
вчора виїжали трохи поплавать, прозрак гірший став. з потеплінням з"явилися сітки
![]() ![]() і писать то нічого але каструлька ухи і на вечерю приготовив гьодзеників ![]() ![]() ціляком закидувала ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 користувачів подякували |
![]() |
#334 |
|
вискочили вчора попурнать, погода бонба, з ранку якийсь -1 без вітру і пізніше з"явилося сонце. незнаю як хто, а я вже відчуваю запах весни хоча ще зима і за останні роки в березні теж бувають морози але ж...
дружина сказала лишайся будеш мені допомагать, я запропонував поїхать відмучитись ![]() дружина сказала -добре але рибку покрупніше привези. а хто ж проти!!! поїхали на інші місця, прозрак бомбєзний, знайшли і гарні місця але видно риби тут давно не було. кажу напарнику,що потрібно шукати рибу десь на косах, дивлячись як раки готуються до нересту. вже час повертатися, а ми в пусту. думаю, був би на бую телефон, дав би якусь шифрограму ![]() ![]() ![]() ![]() сьогоднішній сонячний день як бонус до всіх поздоровлень. чого і всім бажаю сонячних і мирних днів. спеціално для Хр. Грот ![]() [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] ![]() Востаннє редагував Radul: 07.02.2016 о 21:15. |
![]() |
![]() |
41 користувачів подякували |
![]() |
#335 |
Звідки Ви: Кременчуг
Дописи: 32
Дякував: 25
Дякували 239 раз(и) в 17 повідомленнях
|
Днепр, видимость 4м , вода 0гр, глубина 6,2м , вес 17,6кг Ждал меня там же, где и его младший брат 1 год назад. Чувствую это уже традиция будет
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
42 користувачів подякували |
![]() |
#336 |
|
за пару днів такі зміни з прозракм
![]() ![]() ![]() але з"явився й приємний момент під кінець нирялки, самец потягнув на 3.2 |
![]() |
![]() |
33 користувачів подякували |
![]() |
#337 |
Звідки Ви: украина киев позняки
Дописи: 476
Дякував: 2.145
Дякували 3.386 раз(и) в 388 повідомленнях
|
И мы наконец то освежились в прохладных днепровских водах ))Весна чувствуется -утки гоняют парами ,на всю реку криков про любофЪ ,даже раки повылазили (а я дебил,перед нырялкой снял сетку с буя ,чтоб не тормозила ,когда я аки ракЭта буду на глиссер выходить )Места всем известные - город (но законные места не зимовалки)водичка показала градуса 2 в плюсе ,но отвечать за достоверность компа напарника не берусь ))Упирались в русловую часть по ямкам да барханчикам глубины от 3х до 8 метров ))Снего-дожди видать попортили прозрак немножко до 2-3метров --течение местами очень сильное ,от практически нулевого на поверхности(местами)до очень и очень на 4метрах ))После зимних праздников с алкоголем и обжорством нырялось на редкость комфортно(скучал мабуть)))Товарищ нашел какую то полянку сказочную с кучей рыбы великолепным прозраком и прочими брехливыми бреднями ,но стрельнув там лещика кг на два его унесло течением от этого эльдорадо (вообщем я поверил пришлось))Я отплыл ближе к противополжному берегу там ямки приличные уступами поднимающиеся к меляке прибрежной ,много очень белой рыбы -прям стада ,но не стрелябельной ,,Вообщем на этих уступчиках 5метровой глубины,на меня вышли с боку пару судачков бодреньких ,один остался в стране вечных охот (спасибо реке)второй был на пределе видимости -но шли парой--весна однако))ну и еще одного невдаху нашел под коряжкой ,торчала одна харя ,которая и была подпорчена железкой )))Ну и опять таки унесло меня дальше в неведомые дали течением ,а против маслать не было здоровья после зимы )))С чем собственно и вышли из воды ))Льда не видно ,хоть я думал что дождь с сильным ветром посрывает с заливов какие то льды )))Вообщем с весной вас ребята -берегите себя )Извините за много букв --это от окрытия сезона прет
|
![]() |
![]() |
24 користувачів подякували |
![]() |
#338 |
Дописи: 290
Дякував: 202
Дякували 347 раз(и) в 41 повідомленнях
|
Привет всем!
100 лет не писал: работа, дом и прочие заботы.... Но нырял регулярно с перерывами на нерест, лёд и прочие негаразды ![]() Эта суббота на рассвете до струи, русло: прозрак до 4-х метров, местами муть до 1 метра. Есть мелкий судак, полное отсутствие усатого. Старый корчик на 11 метрах порадовал судаком на 4,6 кг. |
![]() |
![]() |
25 користувачів подякували |
![]() |
#339 |
|
Так-как давно не писал, выложу только трофеи и необычные экземпляры.
Пару сомиков с прошлой зимы. Щука около 12 кг. Судак 7,5 кг. Рыба-прведение жерех 3,2 кг. Сазанчик на 8,3 кг. Бронелобик на 17,2 кг. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
|
продолжение
|