|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архив раздела темы, утратившие актуальность |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
Слава Україні!!!
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
|
![]()
Сформована фідерна секція РСК "Дом Рыбака" у складі:
1 Дидик Андрій (aka Hooligan86) 2 Дубина Анатолій (aka Trolik) 3 Дубчак Антон (aka Toxa007) 4 Ісько Володимир (aka VIsko) Шановний домовий народ!!! Якщо для Вас "Дом Рыбака" не пустий звук, якщо у Вас є незадоволені спортивні амбіції, якщо Ви любите подорожувати, Якщо Ви відрізняєте петлю Гарднера від вузла Гріннера а фідер від пікера, якщо у Вас багато вільного часу та трошки вільних грошей, в решті решт, якщо Вам приємна компанія компетентних, врівноважених, розсудливих та адекватних людей - професіоналів своєї справи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Фідерна секція РСК "Дім Рибака" дякує за допомогу та постійну підтримку торговельні організації "Balzer-Ukraine"
Плани Київ 2013
Плани Україна 2014
[[Ссылки только членам профсоюза. ] Востаннє редагував Trolik: 29.10.2018 о 23:03. Причина: внесено зміни в календарний план |
![]() |
4 користувачів подякували |
![]() |
#322 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 496
Дякував: 61
Дякували 677 раз(и) в 208 повідомленнях
|
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Ссылка на весь форум, а инфу надо будет искать в нескольких темах. В ЧУ, в ЧМ и в развитии рыболовного спорта. |
![]() |
![]() |
#323 |
Дописи: 2.554
Images: 49
Дякував: 2.999
Дякували 6.403 раз(и) в 713 повідомленнях
|
Рома, во-первых, мы спортсмены, по этому не курим...
![]() ![]() ![]() Во - вторых, ну не наберётся столько сусликов, мечтающих стать спортсменами ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Звідки Ви: Почти Оболонь
Дописи: 4.553
Images: 9
Дякував: 1.940
Дякували 8.731 раз(и) в 982 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#325 |
Звідки Ви: Теремки1, Ул.Академика Заболотного 76,Учусь и работаю по специальности
Дописи: 1.250
Дякував: 263
Дякували 496 раз(и) в 74 повідомленнях
|
Суслики всего киева обьединяйтесь
![]() ![]() ![]() Пока буду совершенствоваться,а когда прийдет время обязательно в спортсмены и никак иначе ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Дописи: 827
Дякував: 150
Дякували 1.832 раз(и) в 206 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
#327 |
Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
#328 |
|
|
![]() |
![]() |
#329 |
|
Питання не до цієї теми, але бачу тут працює інтенсивно модератор пан Тролік, то може дасть пояснення чому на вашому сайті МАСКОВСКОЄ ВРЄМЯ? Спішите зустріти Новий рік ?
"Время сдвинули на час, суета на глобусе. ![]() Раньше х.. стоял в постеле, а теперь в автобусе." ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#332 |
|
На рахунок правил, то я не знаю чи вони є. Думаю що особливих змін неповинно бути. Основне питання це ширина сектора і відстань між двома спортсменами. Чув що в європі це один метер між ніжками платформи.Як на мене то трохи тіснувато. Я цікавився у Дутчака як буде визначатись переможець в лічці, коли спортсмени поруч, то де гарантія, що вони не будуть кидати рибу в один садок. На це він відповів, що призером всі схочуть бути і тому такого небуде.
Думаю, що краще якщо ви всі запитання задасте самому Дутчаку Ігору Ярославовичу ( diya ) на сайті ІФФРС. |
![]() |
![]() |
#333 |
Дописи: 3.649
Images: 2
Дякував: 3.253
Дякували 14.770 раз(и) в 1.752 повідомленнях
|
Насколько видно сайт ІФФРС давно "спит".
Пан Trolik уже месяц пытается выяснить план на 2009 год от ІФФРС и не имеет ответа. Игорь! Может можно как-то попросить Дутчак І.Я ответить нам на вопросы в этой ветке? Тем более, что на сайте Дутчак І.Я зарегистрирован http://fishing.kiev.ua/vb3/member.php?u=12659. |
![]() |
![]() |
#334 | |
Дописи: 496
Дякував: 61
Дякували 677 раз(и) в 208 повідомленнях
|
Цитата:
Немогу понять, что вы все время выдумываете? Как можно ловить в одной команде и не помочь друг другу? Правда ЖЛОБЬЕ буде ловить каждый на себя, а КОМАНДА будет работать на победителя. Кстати, а вы не забыли о технике безопасности спортсменов. Думаю, как только один другого зацепит крючком или долбанет кормушкой по голове с последствиями, то главный судья соревнований пойдет в прокуратуру писать бумагу на Дутчака Игоря, а он соответственно будет отписывать все на федерацию. Думаю, что гарантировано, будут неприятности. И так же думаю, что как только Дутчак узнает о том, что он будет нести ответственность, сразу этот вопрос снимется. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#335 |
Звідки Ви: г.Киев.
Дописи: 30
Дякував: 63
Дякували 16 раз(и) в 6 повідомленнях
|
Дутчак Игорь тел. 80503386805.
![]() ![]() С ув. Ю. |
![]() |
![]() |
#336 | |
Звідки Ви: Київ, біля метро "Харківська"
Дописи: 4.232
Images: 1111
Дякував: 6.995
Дякували 38.505 раз(и) в 1.849 повідомленнях
|
Цитата:
![]() Раджу зробити ось так: http://fishing.kiev.ua/vb3/showpost....&postcount=729 |
|
![]() |
![]() |
#337 |
|
Я не виступаю в підтримку тандему, але хочу спитати у sergioFD про техніку безпеки. Як тоді карпятники справляються з цим, коли їх теж як мінімум двоє в секторі і чотири палки? Тай груза у них неменші і гачки теж. Читав про ЧС 2008 по коропу в ЮАР. Команда переможець виловила масу риби, по статистиці всередньому приблизно кожні 6 хвилин вони виважували коропа. Змагання проходить 72 години, спортсмени виснажені, а якщо ще й взяти до уваги ловлю в нічний час, то як вони непокалічили один одного. Думаю на рахунок техніки безпеки це невдалий аргумент саме проти тандему. Тай фідеристи у нас не з двома лівими руками ( якщо хтось шульга, то читати " з двома правими"
![]() Хоча я розумію вас, якщо непомиляюсь на одному з ЧС ви зломали ногу і виступали в гіпсі. Неподумайте, що я якось хочу вас вколоти чи щось типу того, навпаки, дійти до фінішу в такому стані це мужній поступок. Думаю, що Дутчаку потрібно розробити правила ТБ, перед змаганнями довести їх до відома всіх учасників ( ознайомити ), навпроти своєго прізвища кожен ставить підпис про ознайомлення і будь добрий, дотримуйся. Так сказати первинний, чи ввідний інструктаж проведено. |
![]() |
![]() |
#338 |
Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
|
Наскільки я розумію, Ви як мінімум добрі знайомі, як максимум - однодумці з паном Дутчаком. Може Ви знаєте яка роль Федерації фідерного спорту?
|
![]() |
![]() |
#339 | |
Цитата:
А ![]() Фідерна ловля - це динаміка, це темп... Для безпеки рибаків в цьому випадку повинна між ними відстань в метрів 5, оскільки грузи та годівнички з прикормкою чимало важать... Хотілось би почути відгуки про тандемні змагання минулого-позаминулого року (на кшалт марафону) ![]() |
||
![]() |
![]() |
#340 |
|
Микола коли на карпових змаганнях виловлюють кожні 6 хв. коропа то хіба це не темп, не динаміка. Короп не лящ і не плотва, з ним поборотись потрібно. Прочитай статтю збірної України з цього ЧС. Вони описують як працювали переможці, за рахунок чого перемогли. Можу помилитись, стаття здається в журналі "Світ рибалки". Мені знайомі правила проведення коропових змагань, згоден коли ловлять до 10 коропів за сутку то є коли відпочити. Команда з ЮАР виловила в районі трьох тон, середні розмір 3-5 кг. Основна маса риби за послідню сутку. От тобі і темп.
На рахунок марафонів.Ширина сектора було 20м. Можу сказати одне, нещасних випадків небуло. Якщо згадаєш Рокитне, то ти ловив на одному підмості з Тохою, ззаді я, Костя і Толік пили каву, поляна накрита, примус горів, нещасних випадків небуло. Ще я хочу, щоб всі зрозуміли, я не борюсь за тандем.Так, це цікаво попробувати, але не на ЧУ а можливо на інших змаганнях, менш вагомих. Просто я нехочу щоб про нас говорили, якщо зменшити дистанцію, то ми покалічим одне одного. А як на рахунок крилатої фрази -"В умілого і долото рибу ловить" ? |
![]() |
Мітки |
спортивна ловля на фідер, спортивная ловля на фидер, фидер, фідер |
|
|
|