Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Вчора, 18:08   #281
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 551
Дякував: 558
Дякували 446 раз(и) в 230 повідомленнях
Далі.
Попередня історія такого вчинку,коротко))) ... колись на зустрічі ул кастингістів(вже добре продвинутих на той час),один дядько з саморобною шпулею і китайським мультом обставив на парі власника японської снасті)),тоді,як і зараз,були любителі японського та китайського,кожний зі своїми аргументами.От я і вирішив все це справдити самому.
По китайцям можу багато говорити,і фото як докази є,якщо не вірите.
Коротко кажучи,висновок вийщов в мене такий, - всі китайські котушки можна використовувати на рибалці,але тільки для ознайомлення з видом лову риби(бфс або стрім,друга ул ловля, тощо...)
Але!!! Маса недоробок з заводу,поломки або початок поганої роботи в час користування,банальне ошукання з технічними даними,не дає права рекомендувати ці неповноцінні вироби для постійного використування.

Висновки тільки по ул катушкам! Якісь побільше мені і думка не прийде купувати,як би їх хто там не хвалив!

Цитата:
Василю, а на які конкретно недоліки, окрім того що хтось пише що скоро пара загуде, особисто ви дорікаєте цим виробам?
По хайбо,з нової серії ,де єліт та айр моделі...дуже жорстка пружина кнопки розблокування шпулі, повернення в робочій стан так само незручний - обгонка не то, гальма не працюють коректно,знов таки бо пружини від стіралки а не мульта,в обох моделях починає зудіти пара,(тут уточнюю,про цю ваду взнав,спілкуючись одночасно десь з 50 користувачами на протязі пів року),так от,зудіти починає або з коробки,чи через п'ять рибалок,чи через два місяці...
Крім цього всього,незгарбно сидять в руці,незручні кноби.
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 20:27   #282
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.338
Images: 9
Blog Entries: 1
Дякував: 11.322
Дякували 10.928 раз(и) в 2.140 повідомленнях
Хм, цікаво. Я як власник арайза можу погодитися лише з трохи дебільними пружинами в гальмах. Але там діапазон налаштування реально величезний, навіть якщо ті пружини (як на мене це зворотній аналог системи SV у дайви, не працюють взагалі, можна легко підлаштуватися. Особисто у мене жодних проблем немає, якщо індуктор в третьому положенні а крутилка на мінімумі, забородити не навмисно доволі складно. Навіть натяків на гарчання пари немає, за два сезони використання (але як ми з'ясували це ні про що) тому десь +-50 рибалок по 2-8 годин. ))) ваги до унції по джигу і до варуни по "твіч спешелу", але дуже рідко, зазвичай 5-10 грам або Буратіни від 35х до 90х. Якось я послизнувшись на глині на неї жорстко наї&_$#ся, погнув пузом ручку градусів на 40, так що корпус крутити заважав, обережно вигнув та ще пару годинок половив, дома перекинув ручку на карбонову і погнали наші городских. За єргономікою не поступається ані 20 метану ані 21ому альфасу. Не кажу що вона краща, але за моїми відчуттями цілком на рівні. Якщо й поступається то зовсім не критично. Якщо б свого часу не покосилася одна з тих ї&_$#x пружин в гальмах і вона не почала глючити, мені б взагалі було ні нащо дорікати.
А так звісно враження це добряче зіпсувало, але коли після півроку лежання на полиці і користуванням більш "культурними" котушками, я її взяв до своїх хапалок, враження були дуже приємні.
zbb зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 21:00   #283
Vasylii

Проблеми з гальмами це практично кожен китаєць. Всі ці заявлені нелінійні системи з різними назвами - потьомкинскі села,там кругом лінійка по факту.Знов таки,бо пружини...Ну і так,недотормоз або перетормоз з коробки теж явище постійне.

Якщо комусь треба,30% від ціни мене влаштує. Арайз еліт та айр,в новому стані,без подряпин... заберіть від мене ці гарні котушки! Висилаю завтра через Міст,пересил ділимо.

Востаннє редагував Vasylii: Вчора о 21:05.
Старий Вчора, 21:31   #284
_absh

Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.787
Дякував: 226
Дякували 1.044 раз(и) в 528 повідомленнях
ну вот кстати относительно тормозов. по haibo venom (это я не в тему о бфс, а вообще) уже могу отметить их как один из ее недостатков.

можно было бы, как это порой делают, начать вилять на тему "да она вообще не для этого предназначена, а для морской вертикальной ловли, стоит только на штатную ручку посмотреть", но я этого не люблю. не мое дело, для чего она там предназначена.

недостаток заключается в том, что ее тормозов (для джерков) тупо не хватает, даже если разлочить все грузики. они там двух размеров, половина покрупнее, половина поменьше, типа для тонкой настройки по замыслу, но все это до сраки, потому что активируешь все шесть, и все равно при этом надо активно контролировать шпулю пальцем и вдобавок еще поджимать осевой тормоз. да, для меня это не является проблемой на практике. но это не отменяет того, что тормозов недостаточно.

когда я думал о ее покупке, то центробежные тормоза считал за минус. так оно и вышло, думаю, магнитные были бы лучше.

грузики там, однако, имеют отверстия посередине, в которые можно запихать отрезки медной или свинцовой проволоки для утяжеления. ради прикола попробую, интересно, что получится.
_absh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 07:06   #285
Smolik

Звідки Ви: Полтава
Дописи: 3.439
Дякував: 1.670
Дякували 2.280 раз(и) в 943 повідомленнях
Щодо специфічності призначення - не знаю. Як в китайцях, але в Дайві є точно. Спробуйте половити свімами лезкими закидами Steez A TW HLC. Вона для силового дальнього закиду призначена, і пружина там капець яка жорстка на індукторі. Щось кинути легенько - і вже перебіжки, навіть з гальмами на 20ку.
Smolik зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 09:48   #286
_absh

Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.787
Дякував: 226
Дякували 1.044 раз(и) в 528 повідомленнях
Цитата:
Допис від Smolik Переглянути допис
Щодо специфічності призначення - не знаю. Як в китайцях, але в Дайві є точно. Спробуйте половити свімами лезкими закидами Steez A TW HLC. Вона для силового дальнього закиду призначена, і пружина там капець яка жорстка на індукторі. Щось кинути легенько - і вже перебіжки, навіть з гальмами на 20ку.
хз. тут я скатываюсь в субъективщину, но такие тормоза я бы тоже записал в недостатки.
считаю, что катушка обязана иметь нормальные тормоза, работающие во всем разумном диапазоне масс приманок, плюс-минус соответствующих размеру катушки и весу шпули.

p.s. достаточность тормозов у venom вообще тоже зависит от особенностей заброса. даже когда не все грузики включены, можно бросить так, что перебежки (во время полета) не будет. может, это вообще у меня особая ситуация: процентов 90 забросов выполняются "перед собой" или "снизу-сбоку из-под веток" на дистанцию метров до 15, от силы 20. таким забросом, по-моему, труднее кинуть без перебежек.

p.p.s. а вот у смартов с тормозами все прекрасно (там тоже центробежные по такому же принципу, как у venom). и у предыдущей джерковой johncoo ares, которая с магнитными, тоже все хорошо, хотя в целом видно, что она уровнем существенно ниже venom. не думаю, что есть причины говорить, что вот прям у всех китайцев автоматически все плохо с тормозами. впрочем, это все не bfs тема.

Востаннє редагував _absh: Нині о 10:14.
_absh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 13:56   #287
Smolik

Нема тут ніякого мінуса. Я таку катушку беру, наприклад, на прут мінімум унцовий, коли йду джигувати, де треба увалити. І він однозначно по дальності вставить будь якого універсала.
Тому японці й мають купу катушок та палок. Кому хочеться суперуніверсальності - велкам ту м'ясо)))
Старий Нині, 14:27   #288
Vasylii

Цитата:
Тоді все просто,у китайців всі катухи HLC
Старий Нині, 14:39   #289
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.879
Blog Entries: 22
Дякував: 459
Дякували 1.417 раз(и) в 602 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Тоді все просто,у китайців всі катухи HLC
Все вірно - взяв катуху в руки та як заїб .&%..ниш їх в далеку далечінь
В общем, HLC залежить від сили рук і техніки кидка
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Vasylii (Нині)
Старий Нині, 15:50   #290
Smolik

Цитата:
Допис від Alexandr_Korobchuk Переглянути допис
Все вірно - взяв катуху в руки та як заїб .&%..ниш їх в далеку далечінь
Особливо на відстрілі
Vasylii (Нині)
Старий Нині, 21:39   #291
Vasylii

Цитата:
Особливо на відстрілі
За баню,де їм і місце
Smolik (Нині)
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:38.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua