Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Доночник > Архив раздела
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Архив раздела темы, утратившие актуальность

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.08.2008, 10:19   #1
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Post Спортивний фідер

Сформована фідерна секція РСК "Дом Рыбака" у складі:
1 Дидик Андрій (aka Hooligan86)
2 Дубина Анатолій (aka Trolik)
3 Дубчак Антон (aka Toxa007)
4 Ісько Володимир (aka VIsko)

Шановний домовий народ!!! Якщо для Вас "Дом Рыбака" не пустий звук, якщо у Вас є незадоволені спортивні амбіції, якщо Ви любите подорожувати, Якщо Ви відрізняєте петлю Гарднера від вузла Гріннера а фідер від пікера, якщо у Вас багато вільного часу та трошки вільних грошей, в решті решт, якщо Вам приємна компанія компетентних, врівноважених, розсудливих та адекватних людей - професіоналів своєї справи , пам'ятайте - список, наведений вище, може розширюватись Вашими прізвищами!!! і ще

Фідерна секція РСК "Дім Рибака" дякує за допомогу та постійну підтримку торговельні організації

"Balzer-Ukraine"

Плани Київ 2013
Фідерний напрямок. Календарний план змагань (проект).
Чемпіонат Києва з лову риби на фідер. Залік - особисто-командний. Склад команди - 4 спортсмени. Кількість команд від клубу - необмежена. Кількість учасників - 40 спортсменsd. Тривалість змагань - 2 етапи по 5 годин протягом двох днів. Тренування перед змаганнями обов'язкове для всіх спортсменів. Дата проведення - 22-24 серпня 2014 року. Місце проведення - м.Київ, Набережна Дніпра.
Кубок Києва з лову риби на фідер. Залік - особисто-командний. Склад команди - 4 спортсмени. Кількість команд від клубу - необмежена. Кількість учасників - 32 спортсмени. Тривалість змагань - 2 етапи по 5 годин протягом двох днів. Тренування перед змаганнями обов'язкове для всіх спортсменів. Дата проведення - 09-11 травня 2014 року. Місце проведення - м. Київ, Набережна Русанівського каналу.

В графіку можливі зміни.

Плани Україна 2014

Цитата:
- Кубок України 6-8 червня, Вишгород.
- 1 етап Чемпіонату України 18-20 липня, Орельська дамба, Дніпропетровська обл.
- 2 этап Чемпіонату України 5-7 вересня Тернопіль, гребний канал.

[[Ссылки только членам профсоюза. ]

Востаннє редагував Trolik: 30.10.2018 о 00:03. Причина: внесено зміни в календарний план
Trolik зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
DimonDSV (24.12.2013), nemec6969 (13.03.2015), Nycolas (15.06.2015), YuraHanter (17.02.2015)
Старий 20.12.2011, 20:43   #2341
ZooM

Звідки Ви: Киев - Луганск
Дописи: 124
Дякував: 193
Дякували 612 раз(и) в 76 повідомленнях
Тишина немного удивляет.
Казалось Украина так хорошо выступила на ЧМ, есть огромный опыт привезенный из за границы. Вероятно есть что обсудить и изменить в существующих правилах и так сказать, развивать спорт в нашей стране. Но вместо этого тишина.
Сколько человек в команде на следующий сезон? Неизвестно.
Останется ли принцип формирования команд федеративным? Неизвестно.
Как, когда и где планируются проводиться отборы в сборную? Неизвестно.
думаю это не все вопросы еще....
Ребята, Женя Буглак, друзья-товарищи, на дворе конец декабря и самое время начать шевелиться. Многим командам чье финансирование осуществляется за счет спонсоров необходимо формировать бюджет на следующий год, планировать составы. Будьте добры, проявите активность, если проект в разработке, то введите Нас в кур дела, расскажите о той части работы которая уже проделана, намекните что и как.
ZooM зараз поза форумом  
8 користувачів подякували
AK (20.12.2011), Freddy (21.12.2011), Hot-Yox (20.12.2011), Pavel K (20.12.2011), Titar (21.12.2011), Toxa007 (22.12.2011), Браташ (21.12.2011), Каа (21.12.2011)
Старий 21.12.2011, 13:43   #2342
Trolik
Слава Україні!!!

Київська федерація риболовного спорту

Фідерний напрямок. Календарний план змагань (проект).
Чемпіонат Києва з лову риби на фідер. Залік - особисто-командний. Склад команди - 2 спортсмени. Кількість команд від клубу - необмежена. Кількість учасників - 32 спортсмени. Тривалість змагань - 2 етапи по 5 годин протягом двох днів. Тренування перед змаганнями обов'язкове для всіх спортсменів. Дата проведення - 20-22 квітня 2012 року. Місце проведення - Русанівський канал.

Міжнародний Кубок з лову риби на фідер. Залік - особисто-командний. Склад команди - 4 спортсмени. Квоти іноземних команд та учасників від України визначає оргкомітет. Кількість команд - 16. Кількість учасників - 64 спортсменів. Тривалість змагань - 2 етапи по 5 годин протягом двох днів. Тренування перед змаганнями обов'язкове для всіх спортсменів. Дата проведення - 18-20 травня 2012 року. Місце проведення - Набережна Дніпра в м.Українка Обухівського району Київської області.

Кубок Києва з лову риби на фідер. Залік - особисто-командний. Склад команди - 2 спортсмени. Кількість команд від клубу - необмежена. Кількість учасників - 40 спортсменів. Тривалість змагань - 2 етапи по 5 годин протягом двох днів. Тренування перед змаганнями обов'язкове для всіх спортсменів. Дата проведення - 28-30 вересня 2012 року. Місце проведення - Набережна Дніпра.

В графіку можливі зміни.
17 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей

Старий 21.12.2011, 15:46   #2343
DYM

Звідки Ви: м. Київ
Дописи: 238
Images: 1
Дякував: 395
Дякували 393 раз(и) в 107 повідомленнях
Чому знову повертаємось до формату 2к, якщо весь минулий сезон боролися 4ми? Всі київські клуби можуть вільно сформувати 4ки, а деякі і більше однієї!
DYM зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Titar (21.12.2011)
Старий 21.12.2011, 17:07   #2344
Trolik
Слава Україні!!!

Цитата:
Допис від DYM Переглянути допис
Всі київські клуби можуть вільно сформувати 4ки, а деякі і більше однієї!
Зустрічне питання - а скільки цих клубів? Від імені якого клубу питання задаєте Ви??? Наразі в КФРС два клуби - ДР та КФК. Якщо вони виставлять більше однієї (2) четвірки кожен, то отримаємо 4 або не набагато більше команд. Для розіграшу першості ніби достатньо...
Старий 21.12.2011, 17:56   #2345
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Чому знову повертаємось до формату 2к, якщо весь минулий сезон боролися 4ми? Всі київські клуби можуть вільно сформувати 4ки, а деякі і більше однієї!
А в чому проблема з четвірки зробити дві двійки. Я колись двома руками був за четвірки, але як показала практика двійки це ще команда, четвірки це вже колгосп. Та і четвірка це команда доти, поки не йде мова про рейтингові змагання.
AXIC зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
AK (21.12.2011), Святослав (21.12.2011)
Старий 21.12.2011, 17:59   #2346
Titar

Звідки Ви: Украина.Киев.Виноградарь
Дописи: 1.196
Дякував: 1.646
Дякували 548 раз(и) в 206 повідомленнях
Ув.Анатолий Мефодиевич!
Вы,наверное,не владеете информацией.
В КФРС,кроме названных Вами клубов есть,еще РСК "Lucky Fisher",о чем есть документальное подтверждение.
От имени этого клуба Дима и спрашивает.
Мне,тоже,интересно,почему возвращаемся к двойкам - это шаг назад,почему не сделать шаг в перед и перейти к формату,в команде 5 человек или оставить так как есть на данный момент,4 человека в команде????????????
Titar зараз поза форумом  
Старий 21.12.2011, 18:35   #2347
DYM

Я від імені клубу Lucky Fisher, а Ваші пропозиції Анатолій Мефодійович від імені РСК ДІМ РИБАКА чи Ви висльовлюєте власне бачення?

Востаннє редагував DYM: 21.12.2011 о 19:21.
DYM зараз поза форумом  
Старий 21.12.2011, 19:08   #2348
Trolik
Слава Україні!!!

УРА!!!

Нас стало більше!!! В Києві вже три клуби. Документально. Один з них - чи то Lycky Fisher чи може "Lucky Fisher" (розберемось) виявив цікавість до фідерних змагань взагалі і календарного плану зокрема. Робимо логічний висновок - клуб планує виступати на цих змаганнях. Моя дружня порада керівництву клубу - зв'яжіться телефоном чи в приваті цього форуму з кнфл КФРС. Повідомте йому про свій намір, про кількість членів клубу, їх персоналії, розряди тощо. Про плани виступу на змаганнях місцевих та всеукраїнських. Тоді у кнфл не виникатиме здивування з приводу активності членів клубу в даній темі...
З приводу кроків туди чи сюди. Є декілька варіантів заліку та складу команд тощо. Можна взагалі провести виключно особисту першість. Наразі ви прочитали проект календарного плану. Значить документ може зазнати змін. Яких саме, залежить і від ваших пропозицій. Аргументованих пропозицій. Поки що таких не бачу.
2 DYM. Шановний... У Вас дефіцит уважності та коректності. Але навіть документально підтверджений цей дефіцит не дає права Вам робити такі хамуваті припущення... Не рекомендую продовжувати розмову зі мною в такому тоні. І ще... Грамотність варто підвищити...
Titar (21.12.2011)
Старий 21.12.2011, 20:04   #2349
DYM

2 Trolik - Вас як завжди заносить в крайнощі і Ви серед друзів починаєте вбачати ворогів і навпаки. З приводу представлення нашого клубу , то воно проведено належним чином, на рівні керівника КФРС! Можливо в мене дійсно дефіцит уважності чи грамотності, але я досі не розумію ХТО ЦЕ "кнфл КФРС"? чому він досі не представився фідерній спільноті і не веде відкриту дискусію зі спортсменами, а робите це Ви від імені КФРС.
DYM зараз поза форумом  
Старий 21.12.2011, 22:26   #2350
SEMEN

Звідки Ви: Киев
Дописи: 2.554
Images: 49
Дякував: 2.999
Дякували 6.394 раз(и) в 713 повідомленнях
Цитата:
я досі не розумію ХТО ЦЕ "кнфл КФРС"?
К - керівник
Н - напрямку
Ф - фідерної
Л - ловлі
КФРС думаю не варто розшифровувати .
Кнфл КФРС у нас - Дубина Анотолій Мефодійович. Значить від свого імені і виступає .
SEMEN зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
DYM (21.12.2011), Titar (21.12.2011)
Старий 21.12.2011, 23:33   #2351
AK

Звідки Ви: Я здесь, Я там, Я везде
Дописи: 3.872
Images: 45
Blog Entries: 3
Дякував: 1.180
Дякували 4.030 раз(и) в 1.106 повідомленнях
DYM
Во многих вопросах я тоже не согласен с Троликом, но проявлять неуважение в форумских ветках я себе, очень не интеллигентному человеку, не позволяю.
Не читаю мораль, но сначала надо быть человеком, а уж потом продвинутым и амбициозным спортсменом.
AK зараз поза форумом  
Старий 22.12.2011, 00:09   #2352
SEMEN

ИМХО, мы не умеем дискуссировать. И 10 постов не написано после поста Фёдора, а уже началось...
Женя, ничего не выкладывай на обсуждение. Давай готовые правила и точка. Всё равно всем не угодишь.
SEMEN зараз поза форумом  
Titar (22.12.2011)
Старий 22.12.2011, 00:12   #2353
Titar

Звідки Ви: Украина.Киев.Виноградарь
Дописи: 1.196
Дякував: 1.646
Дякували 548 раз(и) в 206 повідомленнях
Цитата:
Допис від SEMEN Переглянути допис
ИМХО, мы не умеем дискуссировать. И 10 постов не написано после поста Фёдора, а уже началось...
Женя, ничего не выкладывай на обсуждение. Давай готовые правила и точка. Всё равно всем не угодишь.
+ 1000 Поддерживаю
Titar зараз поза форумом  
Старий 22.12.2011, 00:56   #2354
Taurus

Звідки Ви: г. Киев ПП "КРЕО-Енергия"
Дописи: 66
Дякував: 2
Дякували 54 раз(и) в 11 повідомленнях
Прошу прощения за "паузу", реально, просто нет свободного времени сейчас заниматься "писаниной" на сайтах - очень плотный график работ...... Идеи и планы в мыслях имеются..... и уже давно!!!.... Принимать решений самостоятельно не буду, хочу услышать мнения всех. Всем руководителям направлений или, если таковых нет, главам обл. федераций перешлю е-письма, в которых опишу свою идею. Думаю, случится это на этих выходных. Кому "наболело" - 063-628-34-96 - Буглак Евгений (И.о. руководителя фидерного направления ФРСУ).
Taurus зараз поза форумом  
12 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей

Старий 22.12.2011, 09:21   #2355
AK

Звідки Ви: Я здесь, Я там, Я везде
Дописи: 3.872
Images: 45
Blog Entries: 3
Дякував: 1.180
Дякували 4.030 раз(и) в 1.106 повідомленнях
Небольшлй офф для разрядки обстановки
Цитата:
Допис від Taurus Переглянути допис
Прошу прощения за "паузу", реально, просто нет свободного времени

Подпись:

Предлагаю варианты:
Подпись - ушел на перезагрузку.
Аватарка:
mozg.jpg
AK зараз поза форумом  
Старий 22.12.2011, 15:48   #2356
Pavel K

Звідки Ви: Львів
Дописи: 210
Images: 31
Дякував: 177
Дякували 167 раз(и) в 69 повідомленнях
цоього в принципі варто було очікувати і це мабуть не єдині зміни, які будуть. Не зрозуміло, чому зняття обмеження мінімальної довжини тільки з 2013, яка логіка?
Цитата:
Допис від duffy333 Переглянути допис
Прочитал на сайте Престон информацию об изменениях в международных правилах. Речь идет об:
1. Разрешен стартовый 10-минутный закорм точек, который производится до подачи сигнала о начале времени лова.
2. Ограничение поводка "не менее 50см" будет снято.
Правило закорма вроде как войдет в силу уже на ЧМ 2012, а правило по поводкам не ранее 2013.
Томми Пикеринг (капитан сборной Англии) в свете всего выше написанного считает, что логично предположить последующее разрешение ловли с методными кормушками, так как в свете этих изменений они абсолютно не противоречат правилам.

[[Ссылки только членам профсоюза. ] - оригинал стать, что прочитал то и перевел.
Pavel K зараз поза форумом  
Ruma (22.12.2011)
Старий 03.01.2012, 16:00   #2357
Freddy
Фёдор

Звідки Ви: город-герой Киев
Дописи: 1.343
Images: 29
Дякував: 5.351
Дякували 22.379 раз(и) в 913 повідомленнях
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
... Є декілька варіантів заліку та складу команд тощо. Можна взагалі провести виключно особисту першість. Наразі ви прочитали проект календарного плану. Значить документ може зазнати змін. Яких саме, залежить і від ваших пропозицій. Аргументованих пропозицій. Поки що таких не бачу...
Толя, высказываю своё ИМХО, со своими же аргументациями!

Двойки - четвёрки - пятёрки...
Как по мне, так двойка это не Команда, а два человека - не более. В спорте соревнования с двумя участниками называются не иначе как ПАРНЫЕ, но точно не командные.
В фидере двух спортсменов могу назвать гордым словом КОМАНДА только при ловле тандемом - тут они действительно работают вдвоём как одно целое.
Так же при двойках намного большее значение приобретает вопрос "фарт-нефарт" - если один из команды "слетел", то в командном зачёте вряд ли стоит на что-то надеяться, а слететь может любой по целой куче причин...
Другое дело четвёрка - тут слёт одного игрока не выбивает из борьбы всю команду. Типичный пример - Кубок Украины 2011 года. Днепр завоевал главный трофей, несмотря на уплывший садок и баранку в зачёте одного из спортсменов, ибо был ОБЪЕКТИВО лучше других подготовлен к этому турниру. Могло ли быть такое в двойках? Однозначно нет! Зеркальное отображение - наша команда "Три Кита". Мы с водоёмом не разобрались, выводы сделали неправильные и как итог - место в конце турнирной таблицы, несмотря на то, что Лёша взял Кубок в личке! Мы не сработали как Единая Команда и не услышали друг друга! А в двойке, скажем, я б к Лёхе на хвост упал со своими средненькими результатами и, глядишь, тоже б медальку какую командную поимел...
Посему считаю четвёрки намного более спортивными и объективными в плане командных соревнований, нежели двойки. Тут есть как минимум мнения четырёх, а то и шести человек, в обсуждении которых и должна родиться командная тактика. И если ВСЕ члены команды прислушиваются друг к другу, то появляется и конечный результат. Как по мне, отличный пример - команда "Сенсас" - в призах на всех рейтинговых соревнованиях, не смотря на то, что в личке только на ЧУ "засветился" VIVA! Вот это я и считаю КОМАНДНЫМ результатом.
Ещё один немаловажный момент - спонсоры, а с ними намного проще договариваться о чем-то действительно СПОНСОРСКОМ, а не просто про две кепки и пачку крючков, когда в команде как можно больше "носителей" спонсорской информации. А чем довольнее Спонсор, тем легче финансовая жизнь у спортсмена!
Пятёрки... Если подтягивать наш спорт к международным правилам, то разумно и количество участников увеличить. Это только добавит объективности в Командном зачёте. Проблема, как я понимаю, в том, что не все регионы могут найти пять увлечённых фидеристов, готовых тратить своё время и немалые финансы на спортивно-рыболовные мероприятия. А мы ОБЯЗАНЫ!!! развивать фидерный спорт во всех регионах... А если это надо только одному или двум спортсменам в области(городе, селе и т.д.)? Мы же должны пропагандировать развитие спорта, а мы им: "ищи у себя в селе(городе, области) ещё одного(трёх и т.д) дуриков - единомышленников, а уж потом к нам!
Не проще ли сказать этим спортсменам-одиночкам - милости просим в любую команду Украины - в чём проблема? Ведь на самом деле де-факто принцип федеративности давно не действует, и от этого никому хуже не стало: Эдик отлично выступает за киевлян, харьковская команда к первой столице Украины тоже имеет только отдалённо прошлое отношение... Неужели от этого Наш Спорт что-то потерял? Думаю только выиграл!
Честно, не могу понять причин формирования команд только под эгидой местных федераций...
Поэтому лично я за четвёрки или пятёрка, а возврат к двойкам считаю большим шагом назад, либо же проводить все парные соревнования в тандеме.
Напоминаю - всё ИМХО!
Freddy зараз поза форумом  
9 користувачів подякували
adnkiev (03.01.2012), DYM (03.01.2012), Hot-Yox (03.01.2012), Imark (20.01.2012), S-Alex (03.01.2012), SEMEN (03.01.2012), Titar (03.01.2012), ZooM (04.01.2012), Браташ (03.01.2012)
Старий 03.01.2012, 16:17   #2358
SEMEN

Цитата:
Допис від Freddy Переглянути допис
Двойки - четвёрки - пятёрки...
Колеги, извините за безпринципнось в данном вопросе, но лично для меня не принципиален формат соервнований, приму любой из предложенных. Считаю, что в любом из вышу указанных вариантов есть как плюсы, так и минусы.
Цитата:
Допис від Freddy Переглянути допис
на самом деле де-факто принцип федеративности давно не действует, и от этого никому хуже не стало.
Согласен.
SEMEN зараз поза форумом  
Старий 03.01.2012, 21:22   #2359
adnkiev

Звідки Ви: г.Житомир
Дописи: 450
Дякував: 1.356
Дякували 410 раз(и) в 124 повідомленнях
Я за четверки так как нужно всем учится работать в команде, на Мире нужно выступать командно а не двойками.
Пятерки было бы лучше, приближались бы максимально к мировым правилам.
Но многие еще пока не готовы к пятеркам. Можно сейчас обсуждать пятерки на 2013 год, и команды будут работать над этим вопросом.
Возвращатся в двойки это назад в прошлое.
Это мое ИМХО!
adnkiev зараз поза форумом  
Старий 03.01.2012, 21:24   #2360
Dood

Звідки Ви: Київ, біля метро "Харківська"
Дописи: 4.225
Images: 1111
Дякував: 6.992
Дякували 38.438 раз(и) в 1.847 повідомленнях
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
...З приводу кроків туди чи сюди. Є декілька варіантів заліку та складу команд тощо. Можна взагалі провести виключно особисту першість. Наразі ви прочитали проект календарного плану. Значить документ може зазнати змін. Яких саме, залежить і від ваших пропозицій...
На мій погляд, у Київському Фідерному Напрямку насамперед повинні бути розроблені та затверджені власні правила для проведення власних напрямкових змагань, що враховують специфіку напрямкового (регіонального) характеру, як то:
- можливість для усіх, без виключення, спортсменів Напрямку, що рахуються у "списковому складі" Напрямку та своєчасно вносять річні взноси, приймати участь у напрямкових змаганнях - Чемпіонаті Києва, Кубку Києва тощо: або у складі команди, або в особистому заліку - на вибір спортсмена;
- встановити певний принцип відбору від Напрямку до рейтингових змагань - КУ, ЧУ, КФ тощо, наприклад: збірна Києва із спортсменів, що досягли найкращих особистих результатів у напрямкових змаганнях; командний принцип відбору - з 2-х кращих команд-двійок "штучно" утворюється 1 команда-четвірка; від Київського Напрямку у рейтингових всеукраїнських змаганнях можуть приймати участь будь-які спортсмени Напрямку, що об'єдналися у команду, тощо.
Dood зараз поза форумом  
TUR (04.01.2012)

Мітки
спортивна ловля на фідер, спортивная ловля на фидер, фидер, фідер

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:18.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua