|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Пингвин Все о зимней рыбалке |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#181 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 382
Дякував: 6.443
Дякували 6.227 раз(и) в 253 повідомленнях
|
Сереж, моё ИМХО - санки зло для гирлянды и большое подспорьем для мухоморья на дальних (очень дальних) кордонах.
Обьясню - один рыбацюга с пластиковыми санками для стаи сени - это жопа - все толпа будет бегать из-под санок, пифиг буры, главное, куда санки погонят стаю. И плюсы: Кременчуг, 8 км от берега. Если приехал, то поймать норму для себя и ещё соседей по кварталу +/- три...цнать кг. Вот там дотащить, это да. Есть ещё мнение - сководочка, баллон с газом или дровишки, дюжина яиц, салььцо, литр чая с лимоном... Вот тут мы все за, да здравствуют санки и их обладатель. Но это другая история,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Модератор
Звідки Ви: Запорожская обл.Токмак.
Дописи: 4.831
Дякував: 4.853
Дякували 4.537 раз(и) в 1.833 повідомленнях
|
Цитата:
Ну так я ж об этом всем и говорил как раз. О....знаешь че.....а еще можно санками сеню в нужное место загонять. Чем не вариант. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Звідки Ви: Васильков, Киевской
Дописи: 2.197
Дякував: 2.807
Дякували 1.854 раз(и) в 656 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Звідки Ви: г.Борисполь
Дописи: 252
Дякував: 389
Дякували 1.063 раз(и) в 85 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Звідки Ви: Вышгород.(сейчас в DK)
Дописи: 1.172
Дякував: 2.279
Дякували 3.633 раз(и) в 464 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
|
я в своєму гаражі точив. алмазним надфілем. а ще докупляв запасні Heinola. ті самі я...я, тільки дешевше.
Востаннє редагував vitalz: 22.01.2016 о 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Звідки Ви: Бородянка Киевской обл.
Дописи: 541
Images: 2
Дякував: 696
Дякували 897 раз(и) в 223 повідомленнях
|
Точити сам боюсь, є великі шанси викинути після моєї заточки:-), не дружу із будь яким точінням. А нові про ті що Ви сказали під 110 є? Дайте будьласка посилання якщо не важко:-)
Щось погуглив трохи, нічого дешевшого не бачу , середня ціна на ті китайські ножі 550 гр. Це капець я ще в більшому шоці . Наточіть ножі :-):-):-):-) Востаннє редагував goga: 22.01.2016 о 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Звідки Ви: г.Киев
Дописи: 907
Images: 1
Дякував: 9.565
Дякували 14.029 раз(и) в 574 повідомленнях
|
Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
goga (22.01.2016)
|
![]() |
#192 |
|
Та я розумію що не святі, вудки сам роблю , кивки будь які, руки начеб то із правильного місця, а от із заточками на склалося. Тим паче тут тільки один шанс, кивок можна переробити якщо не вийде те що хотів , а тут тільки сміттєвий бак.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
А я люблю санками по льду погреметь!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Модератор
Звідки Ви: Запорожская обл.Токмак.
Дописи: 4.831
Дякував: 4.853
Дякували 4.537 раз(и) в 1.833 повідомленнях
|
Цитата:
![]() ![]() Шутка. ![]() Теперь по делу. Вчера на каховке был.Снежок 1см на льду.Тишина полная.Санки не грюкнули не разу.Только когда торосы переходил,там лед без снега,чёвгнули трохи.А так....красота. Так вот,на счет шума. Позавчера у нас плюсовая температура была,а вчера -8 уже. Резкое повышение давления....придавило рыбу ,вобщем.Клева практически ноль.Кто десяток поймал,кто три штучки,а кто и с нолем уезжал.Как в анекдоте: "Сперва вообще не клевало,а потом совсем перестало." И вот ,когда кто то бурился недалеко,начинало хоть как то проклевывать.Хоть немного рыбу шум сдвигал с места. Вот такие наблюдения. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Звідки Ви: Васильков, Киевской
Дописи: 2.197
Дякував: 2.807
Дякували 1.854 раз(и) в 656 повідомленнях
|
Да не бойтесь. Надо только сделать станок(см. гугл), чтоб выдержать угол. И потихоньку, не спеша, соблюдая родной. Если получится чуть меньше, то твёрдый лёд будет резать лучше, но и тупиться быстрей. Если чуть больше, то по рыхлому весеннему будет лучше работать. Но лучше, как угол оригинала. Если запорите, то на весну они сгодятся. Надо брать и делать. Пол зимы считай прошло.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
|
Пів зими то не значить пів сезону:-), лід недавно тільки з"явився, думаю до квітня простоїть:-).
Добре, мабуть буду пробувати. Але якщо хтось допоможе не відмовлюсь, буду дуже вдячний, якщо хтось на цьому заробляє готовий заплатити за якісну заточку. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Звідки Ви: Київ
"Не стидайся – то твоя земля
Не стидайся – то Україна
Добре там є де нас нема..." (Скрябін)
Дописи: 1.111
Images: 9
Дякував: 5.118
Дякували 10.352 раз(и) в 647 повідомленнях
|
Випала нагода випробувати чудо технічної думки україського виробника iDabur. Не прийміть за рекламу.
Це мій перший бур. Хоча доводилося бурити і всім відомим Тонаром і Морою, а все одно вирішив зупинитися на вітчизняному продукті. Імпортозаміщення, йо майо ![]() Одразу трохи налякали своїм виглядом "рідні" ножі. Ті що ковані. Аналог російських "Скат". Заміри твердості по шкалі HRC показали 45 од. Що з однієї сторони наче і норма, але ресурс при такій твердості, гадаю, буде невисоким по сухому льоду. Тому одразу було прийняте рішення на перший час знайти пару тонарів, доки не зроблю з гарної сталі Х12м або 95Х18. Заміри міжосьового показали однаковий розмір, отже кріплення ідентичне. У заводських ножів Тонар твердість на заточні і у місці кріплення різна - 55 і 35 одиниць відповідно. Вже щось ![]() Іншою проблемою став діаметр, на який розраховані ножики. У продажу є або 100 або 130. У першому випадку, якщо поставити "як є", буде клинити шнек, у другому - лунка більша за шнек, а це за собою потягне забиття лунки "шугою". Вирішив це дуже просто - відрізав 130 по розміру рідної 110-ки ![]() Ставлячи їх на бур помітив, що один з гвинтів неможливо повністю закрутити - виною тому "брак" тонарівського ножа. Фаска під один з болтів була недосверлена. Як виявилось пізніше - це абсолютно не впливає на процес буріння. Перша ж лунка розвіяла усі опасіння і переживання. Як по маслу. Друга, третя, четверта.....ніяких підклинювань. ![]() За день пробурив більше ніж пів сотні лунок. Жодних нарікань. Дуже сподобались ручки. Прорезинені, з товстою вставкою із капралону, який до того ж на світлі..світиться ![]() ![]() Як буде служити у подальшому - покаже час. Попереду ще тест рідних ножів...ну а як же без цього ![]() ![]() П.с. Тим хто казав що шнек "зложився" бо сварка точечна,.....то покажіть мені будь ласка бур, де проварений весь шнек? ![]() ![]() Востаннє редагував e$tet: 23.01.2016 о 17:44. |
![]() |
![]() |
17 користувачів подякували |
![]() |
#199 |
|
я б тоже посмотрел на сложенные шнеки. и на тех "богатырей", что сдюжили их. шнеки...
это ж как надо любить чистоту в лунке!... |
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
бур, зимний костюм, зимний ящик, зимняя одежда, зимняя рыбалка, ледоступы, ледоходы, пешня, рыбалка со льда |
|
|
|