|
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Спиннинговые снасти Удилища, катушки спиннинговые и мультипликаторные. Шнуры и лески. Фурнитура и крепеж. Родбилдинг. |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
Нині, 15:58 | #1 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 537
Дякував: 2.828
Дякували 3.485 раз(и) в 161 повідомленнях
|
SQUID MANIA ZERO GRAVITY PREMIUM ZGP II-800 MURAMASA
Від себе можу сказати про даний спінінг наступне: -комфортний тест, як на мене- 8 гр- вже в руку і по кінчику, а мах- 26 гр. плюс приманка 3,5-4 дюйма (але мабуть можна і більше, та у моїх умовах не було потреби). -стрій- дуже приємний фаст- сказав би «правильний»- не кол, але і не лапша- збалансований і пружний- палочка кидає наче сама- дуже легко і дуже далеко (і це не тільки моя думка), кінчик інформативний, але пружний для зручної анімації приманок. Особлива «фішка» бланку- це робота на рибі- окремий кайф від того процесу- шикарно відпрацьовує як крупняка (що зрозуміло)- так і невеликого окуня (чого явно не очікуєш від унцевика), одним словом- бланк пластичний, «м’ясистий». -окрема «фішка» у Мурамаси- це баланс- він без перебільшення феноменальний- у комплекті є 3 вантажика по 11 гр. якими можна відрегулювати центр ваги комплекту під любу катушку- на практиці надає відчуття невагомості снасті в цілому- задоволення неймовірне (думаю, не даремно цю серію японці назвали- «нульова гравітація»). -чуйка у палочки- на рівні інших топів, це зрозуміло. -універсальність (хоч і не люблю я це слово)- зрозуміло що ця кальмарка заточена під джиг, але вона прекрасно працює і з металом, і з воблерами. Стан палочки- гарний- тріщини на лаку відсутні, єва не пошкоджена, ніяких коцок, подряпин, ремонтів та інших косяків немає. Із прикольного- «фірмове» посилення бланку плетінням, дволапі кільця на яких не буде у майбутньому тріскатися лак, подвійна контр-гайка на катушкотримачі, який пофарбовано у перламутровий колір-хамелеон (що переливається в залежності від кута падіння світла- із зеленого до фіолетового), ну і фірмовий дизайн Сквід Манії в цілому- розрада для естетів. Укомплектована рідним фірмовим чохлом (може переноситися у саморобному алюмінієвому тубусі із профільної труби- віддам за потреби). Прошу за цей чудовий інструмент- 16 500 грн. Знаходиться у Києві. |
|
|
|