|
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Спиннинговые снасти Удилища, катушки спиннинговые и мультипликаторные. Шнуры и лески. Фурнитура и крепеж. Родбилдинг. |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
20.02.2022, 00:08 | #1 |
Звідки Ви: Харьков
Дописи: 411
Images: 15
Дякував: 12
Дякували 157 раз(и) в 53 повідомленнях
|
Кастомні японські скляні тревели ручної роботи
Нижче кастомні скліняні форелевики-тревели ручної роботи. Востаннє редагував Jaret: 03.04.2024 о 11:51. |
27.11.2023, 15:44 | #2 |
Звідки Ви: Харьков
Дописи: 411
Images: 15
Дякував: 12
Дякували 157 раз(и) в 53 повідомленнях
|
Доповню тему парою дуже цікавих японських кастомних тревелів ручної роботи - максимально естетичні та вишукані інструменти під форель та головня.
Бланки мають однакову довжину - 4'4'' (138 см); ручки мають довжину 23 см; спінінги в зібраному стані мають довжину 5'2'' (157 см). Кожний спінінг комплектується чохлом з 4 відділеннями (під кожну частину бланка та під руків'я). В зібраному стані дуже компактні - 50 см. 3-частні скляні бланки, створені майстром Isa [[Ссылки только членам профсоюза. ] Перший бланк (6 кілець), заявлений тест 1-7 гр; другий бланк (8 кілець), заявлений тест 1-6 гр. Видають просто шикарну параболу на рибі ) Руків'я зі стабілізованої деревини золотої камфари з кольоровою епоксидною смолою (також робота майстра з Японії, але іншого). Нереально красиві, справжній витвір мистецтва. З умовних мінусів - досить висока вага, оскільки повністю з деревини та смоли і мають якісну металеву фурнітуру, хоча вага практично не відчувається, оскільки баланс повністю на рівні котушки. Поєднуються з бланками за допомогою цангового зажиму, в комплекті до кожного є металева гільза, за допомогою якої можна встановити інший бланк. Ціна кожного спінінга (бланк + руків'я) - Покупець першого комплекта має можливість обрати поєднання бланка та руків'я на свій смак ) Особисто в Харкові, доставка НП по Україні за рахунок покупця. Резерви, зв'язок - тел./вайбер (097) 217-97-03, Вадим. Огляди на YouTube-каналі VadimSWAT [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] Востаннє редагував Jaret: 06.09.2024 о 14:23. |
Пользователь сказал cпасибо: |
daiwa1974 (27.11.2023)
|
|
|
|