|
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архивы торгов все, чем раньше торговалось |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
03.10.2013, 00:59 | #1 |
Звідки Ви: Львів
Дописи: 19
Дякував: 2
Подякували раз у одному повідомленні
|
Продам корабликмки для завозу прикор "БЕКЕР"
Ехалот в "БЕКЕРІ" використовується з сигналом скануваня точечним, тобто він сканує тільки вертикально що надає перевагу при виборі місця ловлі й точно сканує дно на любій глубені, томущо ви бачите яке дно імено під корабликом а не як в звичайних ехалотах під кутом 20 або 60 градусів що допускає помилки при сканувані. GPS може запам"ятати 5 точок ловлі, також вимірює дальність завозу корабля, швидкість руху корабля в км., залищок енергії в акумоляторах кораблика і пульта також рівень прийому сигналу між корабльом і пультом. Дальність завозу до 500м. по пасторту я вимотував всю жилку на шпуліце 330м. це вже кораблика я неміг побачити в далі й він ще тягнув, це перевірена інформація. Є потужна фара з енерго зберігаючими лампочками і габаритними вогнями з переду жовті а заду червоні для зручності керування корабликом в ночі. Ціна 1680Є. Новий такий коралик коштує поза 2200Є. 0678669229 Ігор. Це відео роботи кораблика на воді. [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] Если кто-то хочет купить кораблик готов хорошо по торговаться очень деньги нужно, не упустите этот шанс купить один из самых надежных кораблей в мире по халявной цене. Я на днях еще видео сниму о его возможностях, корабль очень крутой и очень прост в использованной и в ремонте. Знаю людей, которые его обслуживают и любую деталь как отремонтируют так и закажут и заменят. |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|