|
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Кулинар
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
03.10.2024, 21:44 | #1 |
Реєстрація: 06.02.2017
Звідки Ви: Львівська обл.
Дописи: 83
Сказал(а) спасибо: 39
Поблагодарили 200 раз(а) в 27 сообщениях
|
Як солити рибу перед смаженням(запіканням...) ?
Власне,це не тема,а запитання.Не знав,де розмістити,тому так,при потребі перенесіть у потрібну гілку.
Отже,може хтось знає і може поділитись точними пропорціями солі щодо кількості риби перед смаженням,чи запіканням.Так,щоб не на око,щоб не натирати кожен шматочок,а просто кинути почищену промиту і підсушену рибу на ваги і додати потрібний грамаж солі на отриману вагу?Дякую за відповіді,якщо будуть! |
Вчора, 12:58 | #2 |
Реєстрація: 14.09.2007
Звідки Ви: Львів
Дописи: 221
Сказал(а) спасибо: 365
Поблагодарили 349 раз(а) в 57 сообщениях
|
Не знаю як з запіканням, там солю "на око", але коли роблю щось в автоклаві з риби або м'яса, то на 1кг йде 10г. Наскільки солоно виходить? Точно не скажеш що бракує солі. Мені якраз в міру.
|
Пользователь сказал cпасибо: |
taras.. (Вчора)
|
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|