|
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архивы торгов все, чем раньше торговалось |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
07.02.2019, 20:43 | #1 |
Звідки Ви: Київ, південна половина лівого берега
Дописи: 421
Blog Entries: 1
Дякував: 1.939
Дякували 698 раз(и) в 132 повідомленнях
|
Bosco Nuovo GLNBS-642L fast 1/32-1/4oz (0,9-8г), line 3-8lb універсал в чесному тесті
В чому вона полягає? Цікавою особливістю є перекриття верхнього ультралайтового й нижнього лайтового діапазону: від 0,9г до 8 г за заявленим тестом (1/32-1/4 oz, line 3-8 lb). Сучасне графітове полотно від OLYMPIC – Graphite Cloth. Патичок доволі твердий, фастовий – що дає можливість як джигувати, так і твічити в межах тесту, а також – закидати дрібні кренчики. На ньому навіть написано: light jig master model, for active bass anglers. Купив його практично новим в комплекті (людині джиг не пішов), та й сам ловив може раз 20 – бо на головня виїжджав нечасто, а на щуку маю інший спінінг. Джигом (поки що) майже не ловлю – тому дивіться в інтернеті, море відгуків, про реальність тесту по низу, а я сам тут враження сказати не можу. Кренчики кидав вельми непогано: Головастик Буг долітає до 30 м на шнурі 0.5 після звичайного кидка. Таке враження, що тест по верху-чесний: окуневий дроч 5-грамовим 7-сантиметровим «олівцем» - виконує. Якісь міношки до 70 розміру теж ним смикав- вже не пам’ятаю, які саме. Вставки кілець не порізані (вивів на фото півтіні для контрасту), тепла пробка приємна на дотик, дуже зручне руків’я з задньою гайкою: невеликою кистю обхоплюєш, ще й палець природно лягає по скошеній пробці на бланк, а не ріжеться об край гайки чи що там іще буває. Невеличка щербина на пробці, там де пальці не лягають. та й на рибу не впливає. Чому ж продаю такого красеня? Бо купив на свою голову білдерський бланк, який має з надлишком перекрити цей діапазон… P.S. Хотілося б продати з рук в руки, а не відправляти... або оплата в два кінці плюс страховка - за рахунок покупця передоплатою. Фоток можу наробити ще, тут вони зменшені Востаннє редагував Sergii Doc: 27.07.2019 о 01:58. Причина: знижка |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|