|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архивы Джигмастера и Спиннингиста Все, о чем говорили раннее в разделах Спиннингист и Джигмастер |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#1621 | |
Звідки Ви: м. Олександрія
Дописи: 3.362
Дякував: 4.440
Дякували 9.440 раз(и) в 1.671 повідомленнях
|
Цитата:
![]() на первом выходе - осевик отпущен, магфорс на половину, большой палец на контроле шпули и всего две небольшие перебежки, даже не бороды ![]() |
|
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
метровский (08.09.2011)
|
![]() |
#1622 |
Звідки Ви: Измаил
Дописи: 423
Дякував: 338
Дякували 240 раз(и) в 82 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
#1623 |
Звідки Ви: м. Олександрія
Дописи: 3.362
Дякував: 4.440
Дякували 9.440 раз(и) в 1.671 повідомленнях
|
Я видел твои вопросы, но воздержался, так как MBR782C IMX
у меня совсем недавно, испытывал только с воблерами от 14 до 18 грамм, под что собственно и брал его, по всем ощущениям ну грамм до 25 потянет максимум , так что под твои требования нужен скорее МБР783 , я говорил с приятелем ловящим и 782 и 783 в ГЛХ - по его словам так и есть |
![]() |
sedoy (07.09.2011)
|
![]() |
#1624 | ||
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.421
Дякував: 274
Дякували 3.059 раз(и) в 952 повідомленнях
|
Цитата:
---------- Добавлено в 22:30 ---------- Предидущее сообщение было в 22:27 ---------- Цитата:
![]() В джиге дошел до 3гр+резинка, а воблеры легкие - ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1625 |
Звідки Ви: м. Рівне
Дописи: 184
Дякував: 299
Дякували 4 раз(и) в 4 повідомленнях
|
То Rem :
Ні , в тому то й справа , якби тримав Exceler чи Beastmaster , то визначитись було б легше ... Поки що порівнюю характеристики ... А що саме Ви мали на увазі ?... Якшо вагу , то це мене зовсім не лякає . |
![]() |
![]() |
#1626 |
Звідки Ви: Измаил
Дописи: 423
Дякував: 338
Дякували 240 раз(и) в 82 повідомленнях
|
Ребята, а насчет МБР 842 или 843 GLX?
|
![]() |
![]() |
#1627 |
|
Я бы даже сказал, что и 5 и 18 и злое и без концевитости....не самый простой вариант..
Можно Дайко ABS-892MF...4-18 , но не лодочная длина и там таки 18 а не 18+приманка...... |
![]() |
![]() |
#1628 | ||
Звідки Ви: Черкассы
Дописи: 434
Images: 1
Дякував: 4
Дякували 277 раз(и) в 35 повідомленнях
|
Цитата:
Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#1629 | |
|
Цитата:
Vigore 742L, 611M американцев теперишних я и не знаю толком, но в Понтуновско-Москанельской реинкарнации Ламиковых бланков есть весьма недурственные палочки. Райзер 702 ML\M.., |
|
![]() |
![]() |
#1630 | |
Звідки Ви: Київ
Дописи: 586
Дякував: 13
Дякували 294 раз(и) в 63 повідомленнях
|
Цитата:
Тут можуть бути такі моменти... Вказані тести на різних спінінгах можуть (дуже часто) означати зовсім різні речі. Виробники або вказують тести під якісь свої певні умови, або ж взагалі поступають некоректно, також потрібно враховувати властивості самого бланку. Не знаю, що то був за Салмо, але скоріше за все або склопластик, або композит (навіть якщо називався карбоном) де все одно домінував склопластик. Я нічого не маю проти склопластику. Склопластик більш в"язкий та менш крихкий, тому верхній тест можна задрати без особливого ризику зламати снасть, що й могли зробити на Салмо. Тим більше, в м"якших та повільніших спіннінгів комфортний тестовій діапазон завжди є більшим, ніж у сухих, жорстких та швидких. Це я про те, що комфортний тест того Салмо міг бути дещо нижчим. Маса спінінга по паспорту, то взагалі величина дуже не певна. По-перше, майже всі брешуть. По-друге, і це найважливіше, люди зовсім по іншому сприймають вагу снасті, що обумовлено її властивостями. Дуже часто, дорогі бланки з високомодульного карбону в чиїйсь руці здаються тяжчими, ніж дешеві м"якші спінінги, хоча ваги показують все навпаки. Головне, як працює конкретний спінінг, звичка, чи подобається він своєму власнику... Крім того, бланк з композиту (низькомодульного карбону) працює більш плавно, декому це подобається, і не подобається сильна віддача в руки із жорсткого матеріалу ...або навпаки... Це я про те, що поняття "хороший" в кожного своє. Більшість тут звикла до великої води Дніпра та пониззя Десни. Поки ви не візьмете снасть в свої руки (а тим більше таку специфічну), рекомендації інших людей вам не факт що допоможуть... Дуже можливо, що Бестмастер сподобається вам більше, ніж Екселер, також дуже можливо, що вам більш сподобається карбоновий спінінг з меншим верхнім тестом... Я бував на Случі. Там безумовно є місця де річку тяжко перекинути. Але я не знаю, що можна там робити з дровинякою типу Екселера в 50 грам ![]() ![]() Все вищесказане звичайно являеться моїм ІМХО П.С. Колись десь наче були Фенвіки трьохскладні: Fenwick HMG GAVS 100M-2 3.00m/3 8-32gr -- думаю, то було б значно елегантніше, та й зі значним запасом для тієї річки. Боюсь, що зазаз їх не знайти. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1631 |
Звідки Ви: Киев,Соломенка
Дописи: 5.015
Дякував: 2.170
Дякували 12.631 раз(и) в 1.676 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
#1633 | |
Звідки Ви: Киев, Дарницкий р-н ( м-в Осокорки)
Дописи: 1.057
Дякував: 23
Дякували 572 раз(и) в 260 повідомленнях
|
Цитата:
Ну а паличку за 600+ грн. знайти не важко. Якщо влаштовує довжина 2.40, то можна подивитись Favorite Zephyr ZFS802ML, Чохол в нього гарний, якраз для подарункового варіанту. Мінімальна ціна в Інеті 620 грн. ( на campsite) |
|
![]() |
![]() |
#1634 | |
Цитата:
2. 783 - это от 12-14 и до 35-40, как сказал СКВ. 3. 9000 ИМХ на весах 7-12 с приманкой - ИДЕАЛЕН для джига! Сам, перебрав МАССУ удочек - для лайта и хард-лайта оставил его. Не стоит огород городить... Ну, как вариант - посмотрите Легенду 7-ку до 10,5 гр. Больше ниче в голову не приходит из америкосов... Да, МайорКрафт Райзер 3-12 - тоже будет очень и очень. С ув |
||
![]() |
![]() |
#1635 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 27
Дякував: 1.947
Дякували 728 раз(и) в 12 повідомленнях
|
помогите подобрать палочку для твича
Добрый день. Ребята , помогите , пожалуйста, подобрать палочку для твича, использоваться будет с катушкой Дайва Экселлер Икс 1000. Желаемый размер палочки 2-2.20м.места ловли: озера , болота, с глубиной 20-200 см.... рыбалка взаброд . так что бросковые кач-ва важны ... рыбалка миношками 4-10 гр. а , тест спина в приделах 2-15. выбираю между :Aiko Baltasar, banax spurt, Favorite Professional, Kingfisher Тиса , NorStream standart\ Favorite II(твичевой направлености). нужен двусоставник. к сожалению пощупать пруты нет времени, надеюсь на Вашу помощь. ВСЕМ ОТКЛИКНУВШИМСЯ , ЗАРАНЕЕ БЛАГОДАРНОСТЬ.Есле есть еще какие-нибудь варианты с удовольствием рассмотрю...
|
![]() |
![]() |
#1636 |
Звідки Ви: г. Киев , Троещина
Дописи: 897
Images: 39
Дякував: 2.733
Дякували 953 раз(и) в 221 повідомленнях
|
![]()
Я бі посмотрел в сторону ВЕRCLEY PULS 662 2-8gr или FLAGMAN SQUADRON 66 2-8gr. При малом росте обе палочки отлично бросают и отлично "рисуют" на твиче, и это за разумные деньги....
|
![]() |
Odnorukiy_kaleka (08.09.2011)
|
![]() |
#1637 | |
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.781
Дякував: 18.637
Дякували 33.005 раз(и) в 7.435 повідомленнях
|
Цитата:
![]() ![]() |
|
![]() |
Odnorukiy_kaleka (08.09.2011)
|
![]() |
#1638 |
Звідки Ви: м. Рівне
Дописи: 184
Дякував: 299
Дякували 4 раз(и) в 4 повідомленнях
|
То Rem :
Дякую за змістовну консультацію , так , я знаю ці моменти , і прекрасно розумію що брати не потримавши в руках це дуже тяжко .... Але ж спочатку треба визначитись що брати , от і порівнюю хоча б каталожні характеристики ... Знаю , що тести часто не відповідають , в моєму старому Salmo Diamond Cast вказаний був 10-45 гр , а реально верхня межа була більша , але нічого страшного ... Я ж за 100 м кидати собі мету не ставлю , для мене головне те , що довгим спінінгом набагато легше маневрувати і приманкою , і рибою . А якщо трошки вища верхня межа , то для мене то не буде проблемою ... А от коли нижня межа більша , ніж вказано , то це вже трохи гірше ... Я до речі дуже люблю ловити приманками типу "Мастер" із грузом головкою , а там є одне оригінальне правило - верхня межа тесту має бути в 2 - 3 рази вища , ніж вага приманки ( Це рекомендації В.Калініченка , і до речі вони діють , перевіряв особисто протягом не одного сезону ...) Я ж по роботі час від часу буваю в Києві , от майбуть і приїду , коли більш менш визнучусь і підберу пару варіантів ... А до речі про Salmo . то їхні шнури і спінінги мені дуже подобаються , недорого і досить якісно , як таку ціну ... А високомодульний і легенький карбон - то це для інших випадків .. От тільки шкода , що ця фірма останніх пару років дуже звузила модельний ряд , а старих випусків уже не знайти ... Та й що там казати , хочеться вже щось трохи вищого рівня , ніж було , це ви вірно сказали ... ![]() |
![]() |
![]() |
#1639 | |
Звідки Ви: Черкассы
Дописи: 434
Images: 1
Дякував: 4
Дякували 277 раз(и) в 35 повідомленнях
|
Цитата:
2. Принято. 3. Может и так, но пока не ложится он мне в руку и всё тут... Погоняю ещё его осенью толком... 7-ку Легенду рассматривал уже давно, но всё время останавливало 2-причины: 1 - Коротковатая (как для меня) длинна ручки, 2 - То, что говорят что ето уже не те бланки (и что нужно искать старый)... А брать спин в старом бланке и отдавать "билдэру" что б подогнал ручку под меня, считаю не оправдано дорого и вообще стоит ли?! Что касается етого девайса " Феникс УМБХ 700" (отдельное спасибо Красному за наводку) то по описаниям мне понравился и кажется, что ето то что нужно...Большой "+" что можна заказать отдельно бланк, но минус в том, что не пощупаешь его!!! (но спин в цэлом заслуживает пристального внимания)... По поводу "Райзер 702 ML", с начала тоже думал принять его во внимание, но потом наткнулся на вот ету статью "http://blog.fisherplace.ru/2010/10/11/тест-спиннинга-major-craft/" (а чуйка в руку для меня обязательна, так как много осенних судако-джиговых рыбалок провожу ночью) Остаётся Vigore 611M и SJR 782, о которых пока конкретной информации не нашёл! ЗЫ: Что думаете по высше изложеному?! Продолжаем обсуждать! ЗЫЫ: Ребята, большое всем спасибо, что не проходите мимо!!! |
|
![]() |
![]() |
#1640 |
|
742 Vigor.....а по Райзеру - чуйки там более чем...
ЛЕС проиграет любому из этих вариантов. ЗЫ: ИМХО - проще подержать в руках самому, вам палочку, или - пообсуждать ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|