|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Результати опитування: Как Вы обычно добираетесь на место рыбалки? | |||
На автомобиле |
![]() ![]() ![]() ![]() |
68 | 76,40% |
На мотоцикле |
1 | 1,12% |
На мотороллере |
1 | 1,12% |
На велосипеде |
7 | 7,87% |
На лодке |
15 | 16,85% |
Пешком |
13 | 14,61% |
На такси |
3 | 3,37% |
Общественным транспортом |
19 | 21,35% |
Опитування з кількома варіантами відповіді. Голосували: 89. Ви ще не голосували в цьому опитуванні |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#1401 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 5.797
Blog Entries: 1
Дякував: 3.056
Дякували 3.048 раз(и) в 1.299 повідомленнях
|
у меня простой китаец, но для рынка америкосов, мне привезли от туда... без жопсника и наворотов, с экраном, акум и сеть... возможность просмотра роликов, + фото... они сейчас до 100 долларов... хватает и этого ...
|
![]() |
![]() |
#1402 |
-------------------------
Дописи: 24.307
Дякував: 12.880
Дякували 29.672 раз(и) в 8.059 повідомленнях
|
ого!!!
|
![]() |
![]() |
#1404 |
Звідки Ви: Киев, м. Чернігівська маг. "Рибалка"
Дописи: 1.005
Дякував: 277
Дякували 2.310 раз(и) в 265 повідомленнях
|
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
|
![]() |
![]() |
#1405 |
Звідки Ви: г. Киев, Оболонь. Связист.
Дописи: 137
Дякував: 2.293
Дякували 516 раз(и) в 68 повідомленнях
|
Олені-олені...
Прочитал тут пару дней назад про пешеходов и т.д. Думаю, ну вот внимательно смотреть и всё будёт хорошо. Буквально вчера еду домой, ещё светло, поворот с Бережанской на Полярную в районе Сильпо. Мне горит доп секция сфетофора зелёным светом, в левом ряду стоят машины прямо и налево, им красный. Уже почти поворот, притормаживаю, и тут из-за первого грузовика в левом ряду натурально под колёса вылетает тело в прыжке... тормоз в пол, принимаю вправо чуть ли не на бордюр. Возле моего окна это тело замирает и сваливает шустро. Повернул, запарковался и догнал дегенерата, он уже никуда не спешил, а вольяжно прогуливался. Высказал всё, что думаю, а в ответ - "Та чого ви ругаєтесь, я ж пропустив машину?!"... Узнал у него, не помешал ли я его планам развалить себе бошку, если что - можно исправить упущение. Ну вот стоит перед тобой человек залитый пивом, в кожаной куртке, спортивных штанах и ботиках грязных, смотрит какими-то телячьими глазами и искренне недоумевает, что от него хотят и чего возмущаются. Ну хоть бы начал хамить, я бы пар выпустил, а так - сел в машину, нога дрожит, рука дрожит, смесь злости и испуга. Самое интересное, что всё происходило над ПОДЗЕМНЫМ переходом. Рад за себя, что ехал не быстро.
|
![]() |
![]() |
#1406 |
Звідки Ви: Дарница.
Дописи: 18
Дякував: 2
Дякували 127 раз(и) в 7 повідомленнях
|
УАЗ
Всем день добрый.Купил я УАЗ 39094 для поездок на рыбалку и всякий отдых.Подскажыте где можно пошыть тент на кузов?Может кто сталкивался с таким пошывом??? Буду благодарен за любой совет.Да и есчо,желательно в Дарницком раёне.Спасибо.
|
![]() |
![]() |
#1407 | |
Звідки Ви: киев
Дописи: 1.212
Дякував: 285
Дякували 499 раз(и) в 288 повідомленнях
|
Цитата:
В любом месте где делают (паяют) для фур и грузовиков. Если шьют по шву течет есть барабаны новые, дефлектор на капот воздухозаборника пластмассовый, в который прячется лючек воздухозабора. |
|
![]() |
![]() |
#1408 |
|
[QUOTE=vital-777;826946]теперь за рыбалку можно забыть, [[Ссылки только членам профсоюза. ] теперь он будет Ваш. вместо Домика постепенно.
В любом месте где делают (паяют) для фур и грузовиков. Если шьют по шву течет Я бобырь купил для поездок на рыбалку,охоту и отдых на прыроде,а недля покатушек по гавнолину,для душы так сказать. |
![]() |
![]() |
#1409 |
Дописи: 244
Дякував: 10
Дякували 94 раз(и) в 65 повідомленнях
|
Правильно подсказывают. На этом сайте куча инфы по УАЗам
|
![]() |
![]() |
#1410 | |
Звідки Ви: киев
Дописи: 1.212
Дякував: 285
Дякували 499 раз(и) в 288 повідомленнях
|
[QUOTE=VOVAN1;827811]
Цитата:
если по гавнолину:- раз выехал, - месяц делаешь!!! П.С. ветошь быстро закончится дома!!! я же не против-дай Бог!!!! |
|
![]() |
![]() |
#1411 |
Дописи: 244
Дякував: 10
Дякували 94 раз(и) в 65 повідомленнях
|
Та ладно, раз по кругу все сделал, дальше поддерживать не запускать.
|
![]() |
![]() |
#1412 |
|
Когда я ево покупал,я знал что меня ждёт,но как говориться глаза бояться а руки делают или наоборот.
|
![]() |
![]() |
#1413 |
|
насущный вапрос
народ!! а если гаец останавливает и требует показать полис - я обязан показывать? там же шото было типа требовать не имеет права а штраф при случае аварии если нет полиса...не! у мну есть! но вот недавно тормознули тиипа "проверка документов" - и типа гони полис..ну я его культурно - мол - с какого перепуга? ну он мне типа - по закону- я так вроде ж отменили - он - неа,опять ввели
так ввели или нет? кто в курсе? тока аргуметированно плиз...шоб можно было чекпто апперировать при случае ![]() заранее спасибо ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | |
Дописи: 3.270
Images: 4
Дякував: 316
Дякували 1.711 раз(и) в 226 повідомленнях
|
Цитата:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1415 | |
Дописи: 5.797
Blog Entries: 1
Дякував: 3.056
Дякували 3.048 раз(и) в 1.299 повідомленнях
|
Цитата:
эээээ, ты не улавливаешь изюминки... процесса. ![]() ![]() |
|
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
vub (06.03.2013)
|
![]() |
#1417 | |
Звідки Ви: г.Киев, Оболонь.
Дописи: 559
Дякував: 706
Дякували 165 раз(и) в 77 повідомленнях
|
Цитата:
Водій зобов'язаний: мати при собі та на вимогу працівників міліції, а водії військових транспортних засобів - на вимогу посадових осіб військової інспекції безпеки дорожнього руху Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, пред'являти для перевірки посвідчення водія, реєстраційний документ на транспортний засіб, а у випадках, передбачених законодавством, - страховий поліс (сертифікат) про укладення договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, ліцензійну картку на автомобільний транспортний засіб у разі надання послуг з перевезення пасажирів і небезпечних вантажів; ЗУ "Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів" 21.2. Контроль за наявністю договорів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів здійснюється: Відповідними підрозділами МВС України при складанні протоколів щодо порушень правил дорожнього руху ( 1306-2001-п ) та оформленні матеріалів дорожньо-транспортних пригод; { Абзац другий пункту 21.2 статті 21 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3565-VI ( 3565-17 ) від 05.07.2011 } ЗУ "Про мілыцію" 21-1) зупиняти транспортні засоби лише в разі: порушення правил дорожнього руху водіями; відсутності номерного знака на транспортному засобі або наявності номерного знака, який не відповідає встановленим вимогам, закріплений у не встановленому для цього місці, закритий іншими предметами чи забруднений, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів; наявності ознак, що свідчать про технічну несправність транспортного засобу; наявності даних, що свідчать про причетність транспортного засобу, його водія, пасажирів або вантажу до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення; перебування транспортного засобу в розшуку; наявності даних про використання транспортного засобу з протиправною метою; необхідності опитування водія чи пасажирів про обставини вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення, свідками якого вони є або могли бути; необхідності залучення водія транспортного засобу для надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або працівникам міліції чи як свідка при оформленні протоколів про адміністративні правопорушення чи матеріалів дорожньо-транспортних пригод; проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб; виконання рішень про обмеження чи заборону руху, прийнятих уповноваженими на це державними органами; якщо спосіб закріплення вантажу на транспортному засобі створює небезпеку для інших учасників дорожнього руху; порушення визначеного порядку встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв. Працівник підрозділу міліції повинен повідомити водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення; |
|
![]() |
![]() |
#1418 |
Звідки Ви: Киев(Березняки)
Дописи: 867
Blog Entries: 4
Дякував: 2.161
Дякували 3.202 раз(и) в 270 повідомленнях
|
GPS+видеорегистратор
Может у кого был такой гибрид? [[Ссылки только членам профсоюза. ]
Вроде всем устраивает,но цена подозрительно низкая как для Пионера. Или что можете посоветовать в бюджете до 1300грн? Востаннє редагував BRABUS xD: 06.03.2013 о 16:09. Причина: не та ссылка |
![]() |
![]() |
#1419 | ||
|
Цитата:
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#1420 |
Модератор
Звідки Ви: Київ
Дописи: 11.898
Blog Entries: 5
Дякував: 10.051
Дякували 16.441 раз(и) в 5.300 повідомленнях
|
Нет, просто так не обязан.
Тебя просто так и останавливать не имеют права. Но причиной остановки просто так, может быть проведение так называемых спецопераций, что они вечно говорят. Так вот если остановили просто так ( по спецоперации) то предъявляешь права и свидетельство о регистрации ТС. Со всеми остальными вопросами шлёшь на йух. Но если ты нарушил ПДД, либо ты участник ДТП, то тогда полис предъявлять должен. |
![]() |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|