Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Доночник > Архив раздела
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Архив раздела темы, утратившие актуальность

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.08.2008, 10:19   #1
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Post Спортивний фідер

Сформована фідерна секція РСК "Дом Рыбака" у складі:
1 Дидик Андрій (aka Hooligan86)
2 Дубина Анатолій (aka Trolik)
3 Дубчак Антон (aka Toxa007)
4 Ісько Володимир (aka VIsko)

Шановний домовий народ!!! Якщо для Вас "Дом Рыбака" не пустий звук, якщо у Вас є незадоволені спортивні амбіції, якщо Ви любите подорожувати, Якщо Ви відрізняєте петлю Гарднера від вузла Гріннера а фідер від пікера, якщо у Вас багато вільного часу та трошки вільних грошей, в решті решт, якщо Вам приємна компанія компетентних, врівноважених, розсудливих та адекватних людей - професіоналів своєї справи , пам'ятайте - список, наведений вище, може розширюватись Вашими прізвищами!!! і ще

Фідерна секція РСК "Дім Рибака" дякує за допомогу та постійну підтримку торговельні організації

"Balzer-Ukraine"

Плани Київ 2013
Фідерний напрямок. Календарний план змагань (проект).
Чемпіонат Києва з лову риби на фідер. Залік - особисто-командний. Склад команди - 4 спортсмени. Кількість команд від клубу - необмежена. Кількість учасників - 40 спортсменsd. Тривалість змагань - 2 етапи по 5 годин протягом двох днів. Тренування перед змаганнями обов'язкове для всіх спортсменів. Дата проведення - 22-24 серпня 2014 року. Місце проведення - м.Київ, Набережна Дніпра.
Кубок Києва з лову риби на фідер. Залік - особисто-командний. Склад команди - 4 спортсмени. Кількість команд від клубу - необмежена. Кількість учасників - 32 спортсмени. Тривалість змагань - 2 етапи по 5 годин протягом двох днів. Тренування перед змаганнями обов'язкове для всіх спортсменів. Дата проведення - 09-11 травня 2014 року. Місце проведення - м. Київ, Набережна Русанівського каналу.

В графіку можливі зміни.

Плани Україна 2014

Цитата:
- Кубок України 6-8 червня, Вишгород.
- 1 етап Чемпіонату України 18-20 липня, Орельська дамба, Дніпропетровська обл.
- 2 этап Чемпіонату України 5-7 вересня Тернопіль, гребний канал.

[[Ссылки только членам профсоюза. ]

Востаннє редагував Trolik: 30.10.2018 о 00:03. Причина: внесено зміни в календарний план
Trolik зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
DimonDSV (24.12.2013), nemec6969 (13.03.2015), Nycolas (15.06.2015), YuraHanter (17.02.2015)
Старий 19.12.2009, 01:36   #1041
Бадардинов
Banned

Звідки Ви: Киеве. ДВРЗ
Дописи: 608
Дякував: 229
Дякували 560 раз(и) в 174 повідомленнях
Цитата:
Допис від Nycolas Переглянути допис
Рома, зустрічне питання - нафіг їхати на КК, коли на КУ може поїхати команда, яка в ньому навіть не приймала участь
КУ, как уже было выяснено... соревнования открытые. так что если это камень в мой огород... то тогда давайте КУ вообще вычеркнем из рейтинговых соревнований потому как я уже про этот абсурд писал. Команда выгавшая ЧУ но не выгравшая КК получается не достойна ехать. А вообще на КУ принимались заявки ото всех. Так шо чемпионы Киева.. могли бы и засветиться на КУ. всё ИМХО

---------- Добавлено в 00:36 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 00:35 ----------

Цитата:
Допис від TUR Переглянути допис

Рома!!!! Где ты был все это время?
Полностью поддерживаю, и я об этом уже писал!
Боря, я шо не напишу это воспринимается как провокация. Зачем мне злить людей. Оно мне надо? Потому и не писал. А вопрос этот мне действительно не даёт покоя..чисто по справедливости.
Бадардинов зараз поза форумом  
Старий 19.12.2009, 01:39   #1042
TUR

Звідки Ви: Киев
Дописи: 3.649
Images: 2
Дякував: 3.253
Дякували 14.770 раз(и) в 1.752 повідомленнях
Цитата:
Допис від Бадардинов Переглянути допис
Боря, я шо не напишу это воспринимается как провокация. Зачем мне злить людей. Оно мне надо?.
Рома. Теперь большинство моих постов воспринимается, как провокация. Я даже может больше участвовать не буду, пока не решил. Мне одному тоже не надо. Давай вместе писать?
TUR зараз поза форумом  
Старий 19.12.2009, 01:44   #1043
Бадардинов
Banned

Цитата:
Рома. Теперь большинство моих постов воспринимается, как провокация. Мне одному тоже не надо. Давай вместе писать?
. Боря! Если бы от того что-то изменилось, Мир был бы светлее и честнее, а так... я просто хочу услышать мнения по поводу поездки, скажем так, КОЙКОГО и КОЙКУДА, потому как на месте КОЙКОГО в следущем году может быть сам высказавший своё мнение. Просто интересно. А то шота у меня закрадываюцца сомнения... что всё будет снова как я и предполагал меж прочим.... тихо мирно и как КОМУТО нада.
Старий 19.12.2009, 01:49   #1044
VIVA

Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
[/COLOR]
Цитата:
А меня вот не оставляет мысль..кто и куда поедет в следущем году на деньги ФРСУ от фидера, собранные на ЧУ и КУ?
Рома, а куда ты хочешь поехать? Могу помочь купить путевки в Египет. Недорого

Востаннє редагував VIVA: 19.12.2009 о 10:40.
VIVA зараз поза форумом  
Старий 19.12.2009, 01:57   #1045
TUR

[QUOTE=Бадардинов;283415]Так шо чемпионы Киева.. могли бы и засветиться на КУ. всё ИМХО[COLOR="Silver"]

Здесь вопрос в другой плоскости. Не смогли по разным причинам.
Лично моя, непонимание что такое КУ. Я на зимний тоже не ездил. ЧУ -это соревнвания, которые проводятся по результату отбора строго! и по областям. КУ -массовые, чуть-ли не открытые соревнования, имеющие рейтинг. Принимать в них участие- ну это типа по желанию.
Потерял рейтинг не участвуя в КУ, ну и Бог с ним! (для меня), тот кто участвовал -добавил себе!

---------- Добавлено в 00:57 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 00:50 ----------

Цитата:
... я просто хочу услышать мнения по поводу поездки, скажем так, КОЙКОГО и КОЙКУДА,
Я, честно говоря не знаю куда Вы хотите, но 5-ку направил бы либо в Россию на соревнования, либо в Англию (но денег не хватит в обоих случаях).
TUR зараз поза форумом  
Старий 19.12.2009, 02:03   #1046
Бадардинов
Banned

Боря, я поехал туда с одной целью — если можно занять проходное место в Сборную Украины, и тут я снова не скрою своей "меркантильной" цели.. ПОГЛЯДЕТЬ ТАКИ ... а правда ли что в Украине за рубеж ездят те, кто заботится о рейтинге, не щадя кошелька своего. Вот и всё! Но намёк на отборы с 20 претендентов, меня натолкнули на мысль, что ребята занявшие первых 4....5....6..47.. места целый год прикалывались. А на отборах если мне банально не повезёт с местом.. то что я год получается был просто обласкан фортуной?

Только ради Бога, не подумайте что я возгордился... я может вообще никуда не поеду если даже так решат что ехать мне .... из-за травмы (растянул сухожилие на ЧУ) .. просто за всех как-то обидно..за тех кто целый год ездил и боролся глядя на призрачную (как я щас понимаю) вершину СБОРНОЙ УКРАИНЫ.

Витя, за помощь спасибо. Но если кому понадобится материальная помощь для поездки на ЧМ по фидеру, я сдам деньги..сколько смогу.

А ваще, я бы куданить в Германию или Бельгию поехать хотел бы..... больно мне рыбы и условия ловли там по фоткам в "Рыбачте с нами" нравятся.
Старий 19.12.2009, 02:22   #1047
TUR

Цитата:
Но намёк на отборы с 20 претендентов,
Насколько я понял, это не намек. И я этого абсолютно не понимаю.
Это шанс...только не пойму какой и для кого? Пятерка достойная имхо, те кто хотели выступать выступили.
Еще раз поздравления пятерке!
В следующем году, будет другой рейтинг, и другая (или может та же) сборная. Правила отборов в сборную нужны, рейтинг нужен, в том числе для этого.
TUR зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Бадардинов (20.12.2009)
Старий 19.12.2009, 04:30   #1048
Бадардинов
Banned

Цитата:
Насколько я понял, это не намек. И я этого абсолютно не понимаю.
Это шанс...только не пойму какой и для кого? Пятерка достойная имхо, те кто хотели выступать выступили.
Еще раз поздравления пятерке!
В следующем году, будет другой рейтинг, и другая (или может та же) сборная. Правила отборов в сборную нужны, рейтинг нужен, в том числе для этого.
А я вот Боря, почитал про рейтинг и про то шо "все понимают что он необъективный" и только потому, что ЧМ в ЮАР, так на кубок и не надо ехать... а потом говорить что рейтинг неправильный.. мне честно говоря уже точно не хочется выступать на рейтинговых соревнованиях, отслюнявить денег и проехаться до Запорожья, Коновки, Донецка, в Крым.. и куда там ещё... чтобы потом чувствовать себя необъективно в глазах у всех..... ну как то у этого спорта мало будущего. ИМХО.
Может куда и выду на соревнования местного значения, а так... да нахрен оно нада.

PS. Честно говоря интересно будет понаблюдать сколько соберут рейтинговые соревнования если ЧМ будет проходить денить в Украине. Тогда наверно у нас таки будет возможность лицезреть весь фидерный бомонд Украины... причём где бы не проходил КУ... И тогда (я в этом уверен боле чем на 100%) ..этот рейтинг "все будут понимать что он объективный".

PSS. честно говоря небыл тут сколько и зря сюда зашёл.
Старий 19.12.2009, 11:47   #1049
Nycolas

Звідки Ви: Київ, Харківський
Дописи: 6.090
Images: 700
Blog Entries: 2
Дякував: 1.937
Дякували 4.624 раз(и) в 1.334 повідомленнях
Цитата:
КУ, как уже было выяснено... соревнования открытые. так что если это камень в мой огород... то тогда давайте КУ вообще вычеркнем из рейтинговых соревнований потому как я уже про этот абсурд писал. Команда выгавшая ЧУ но не выгравшая КК получается не достойна ехать. А вообще на КУ принимались заявки ото всех. Так шо чемпионы Киева.. могли бы и засветиться на КУ. всё ИМХО
камінь не в тебе
ми ж на КК-2009 в сусідніх секторах сиділи
Nycolas зараз поза форумом  
Старий 19.12.2009, 11:52   #1050
Nycolas

Звідки Ви: Київ, Харківський
Дописи: 6.090
Images: 700
Blog Entries: 2
Дякував: 1.937
Дякували 4.624 раз(и) в 1.334 повідомленнях
Я б все-таки пропонував, щоб на ЧУ їхали переможці Ч області або Києва в рамках квоти, а на КУ переможці К області або в Києва в рамках квоти. При цьому щоб кубки були відкриті, але комади з інших областей могли змагатись та займати призові місця, але йти поза рейтингом
Моя думка - це було б справедливо
Nycolas зараз поза форумом  
Бадардинов (20.12.2009)
Старий 19.12.2009, 12:24   #1051
VIVA

Цитата:
Я б все-таки пропонував, щоб на ЧУ їхали переможці Ч області або Києва в рамках квоти, а на КУ переможці К області або в Києва в рамках квоти. При цьому щоб кубки були відкриті, але комади з інших областей могли змагатись та займати призові місця, але йти поза рейтингом
Коля, я витер частину одного із своїх попередніх повідомлень, але якщо ти вже зачепив питання справедливості, все-таки поставлю наступні запитання:
1) Чи вважаєш ти справедливим, що офіційний турнір ФРСУ (а саме так потрібно ставитися до КК, якщо він стає відбірним до КУ) є комерційним турніром? (може хтось не знає, тоді додам, що Міжнародна федерація риболовного спорту КАТЕГОРИЧНО забороняє грошові призи від організаторів змагань переможцям Чемпіонатів світу!)
2) Чи відповідає факт проведення КК (турніру, що апріорі повинен бути загальнодоступним для усіх охочих займатися спортивним фідером) на закритій комерційній водоймі цілям КФРС з популяризації фідерного спорту?
3) Наскільки справедливо, що тільки одна і та ж водойма приймає з року в рік КК?
4) Чи ще в якійсь області тамтешній розіграш Кубка розглядають як офіційний відбір до КУ? Наскільки це справедливо стосовно київських спорсменів?
5) Чи ще в якійсь області турнір регіонального рівня під егідою ФРСУ має стартовий внесок 1500 грн з команди? Наскільки це справедливо стосовно київських спортсменів?
6) Наскільки етично з огляду на фінансове становище в країні робити фактично обов*язковим для учасників турнір із настільки великим стартовим внеском?
7) КФРС повинна відстоювати інтереси всіх київських команд і спортсменів, чи тільки вибраних?
8) Скільки команд, що в році, що минає, вибороли на КК право відстоювати ЧЕСТЬ КИЄВА на офційному рейтинговому турнірі КУ, поїхали відстоювати цю честь?
VIVA зараз поза форумом  
3 користувачів подякували
RSM (21.12.2009), Titar (19.12.2009), Браташ (22.12.2009)
Старий 19.12.2009, 12:48   #1052
Titar

Звідки Ви: Украина.Киев.Виноградарь
Дописи: 1.196
Дякував: 1.646
Дякували 548 раз(и) в 206 повідомленнях
Цитата:
Это,скорее всего самое правильное решение,самое чесное.Предлагаю проводить два соревнования-в рамках отбора на КУ,кубок Киева и Кубок области и два при отборе на ЧУ,чемпионат Киева и чемпионат области.А то как то однобоко получается,киевским(зарегистрированные в КФРС)надо отбираться,а областным(зарегистрированные в КОФРС)не нужно,они и так проходят.
Вот вам и правда!

---------- Добавлено в 11:48 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 11:38 ----------

По поводу Пустовит,то их можно исключить из рейтинга КФРС в статусе Кубка Киева,а это мероприятие перенести на другой водоем и установить нормальные взносы,к которым все привыкли.А эти соревнования в Пустовитах оставить,как не официальный коммерческий турнир.
Titar зараз поза форумом  
Старий 19.12.2009, 13:22   #1053
Trolik
Слава Україні!!!

Exclamation

Поки Микола Миколайович Миколая святкує візьму на себе спробу відповісти...
Цитата:
Допис від VIVA Переглянути допис
1) Чи вважаєш ти справедливим, що офіційний турнір ФРСУ (а саме так потрібно ставитися до КК, якщо він стає відбірним до КУ) є комерційним турніром? (може хтось не знає, тоді додам, що Міжнародна федерація риболовного спорту КАТЕГОРИЧНО забороняє грошові призи від організаторів змагань переможцям Чемпіонатів світу!)
ЧУ та КУ теж можна вважати "комерційними", т.я. збираються гроші на збірну України, тобто на користь переможців. То може і їх рейтинговими не вважати? Тоді які турніри вважати рейтинговими??? З приводу "грошових винагород" на ЧС та відношення ФІПСед до них... На фоні багатомільйонних контрактів, котрі отримують переможці, говорити про це недоречно...
2) Чи відповідає факт проведення КК (турніру, що апріорі повинен бути загальнодоступним для усіх охочих займатися спортивним фідером) на закритій комерційній водоймі цілям КФРС з популяризації фідерного спорту?
Трохи не зрозумів питання... КК на Пустовітах є відкритими офіційними змаганнями з пріоритетом у заявці для спортсменів - членів КФРС. І заявлятись можуть тільки члени Федерацій, а не будь-хто, т.я. це офіційні змагання...
3) Наскільки справедливо, що тільки одна і та ж водойма приймає з року в рік КК?
Настільки справедливо, наскільки важко знайти ще адекватну водойму з адекватним ставленням орендаторів до змагань взагалі і до участі в їх організації зокрема. Турнір в Пустовітах завжди (5 років) є взірцем у питаннях організації харчування, наявності та якості риби тощо. І за це все орендарі беруть невелику частину зібраних грошей, котрі вони легко заробили б у ці дні на простих рибалках - відвідувачах водойми...
4) Чи ще в якійсь області тамтешній розіграш Кубка розглядають як офіційний відбір до КУ? Наскільки це справедливо стосовно київських спорсменів?
Рішення про те, що КК є відбірковим на КУ ще не стало надбанням загалу. Я, як виконуючий обов'язки керівника напрямку в КФРС, схилявся до прийняття такого рішення. Дякуючи пану Вацко воно тепер і озвучено... Мотивація - на рейтингові змагання (а КУ є таким) мають проводитись відбори.
5) Чи ще в якійсь області турнір регіонального рівня під егідою ФРСУ має стартовий внесок 1500 грн з команди? Наскільки це справедливо стосовно київських спортсменів?
Будь-який турнір з великим стартовим внеском ділить людей на дві категорії. Одні вважають це справедливим, інші - ні. Маю для Вас рецепт переходу у категорію "задоволених" внеском - вигравайте змагання або ступіть на інший щабель п'єдесталу... Іншого шляху немає...
6) Наскільки етично з огляду на фінансове становище в країні робити фактично обов*язковим для учасників турнір із настільки великим стартовим внеском?
Ніхто не робить Пустовіти обов'язковими... Ніхто нікого не примушує займатись у наш скрутний час викиданням грошей під соромливою назвою "спортивна рибалка". Все добровільно. Просто коли стоять завдання високі, то і ставки високі і гроші немалі. Хочете просуватись у рейтингу - прийміть участь. Не хочете - не приймайте. Своєрідний майновий ценз, в застосуванні котрого тут звинувачують мене, відкидаю апріорі - просто пора$$$те, пане Вацко, у скільки Вам став тандем у Чернівцях у поточному році. І що це дало до рейтингу???
7) КФРС повинна відстоювати інтереси всіх київських команд і спортсменів, чи тільки вибраних?
Відповідь на це питання напевно Вам не сподобається. КФРС враховує інтереси більшості команд, а не тільки тих, у кого проблеми з прив'язкою Пустовітів і КУ-2010 до інших змагань.
8) Скільки команд, що в році, що минає, вибороли на КК право відстоювати ЧЕСТЬ КИЄВА на офційному рейтинговому турнірі КУ, поїхали відстоювати цю честь?
Питання риторичне... Відповідь відома - жодної. Про причини можна говорити довго, але Ви не питали...

Востаннє редагував Trolik: 20.12.2009 о 12:19.
Titar (19.12.2009)
Старий 19.12.2009, 13:26   #1054
Trolik
Слава Україні!!!

Цитата:
Допис від Titar Переглянути допис
Это,скорее всего самое правильное решение,самое чесное.Предлагаю проводить два соревнования-в рамках отбора на КУ,кубок Киева и Кубок области и два при отборе на ЧУ,чемпионат Киева и чемпионат области.А то как то однобоко получается,киевским(зарегистрированные в КФРС)надо отбираться,а областным(зарегистрированные в КОФРС)не нужно,они и так проходят.
Вот вам и правда!

---------- Добавлено в 11:48 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 11:38 ----------

По поводу Пустовит,то их можно исключить из рейтинга КФРС в статусе Кубка Киева,а это мероприятие перенести на другой водоем и установить нормальные взносы,к которым все привыкли.А эти соревнования в Пустовитах оставить,как не официальный коммерческий турнир.
Нічого не зрозумів....
Є КоФРС, є КФРС. Дві федерації. Суть пропозиції в чому - разом проводити змагання і відбори??? Чи просто зависть до спортсменів КоФРС, що їм не треба відбиратись і намагання скласти їм конкуренцію???

З приводу другого питання - теж тільки розгубленість... Чим не влаштовують Пустовіти? Внесками? Читай вище. І поки не буде знайдена достойна альтернатива - питання не слід обговорювати.
П.С. Офіційний комерційний - цікаве формулювання...

Востаннє редагував Trolik: 20.12.2009 о 12:16.
Старий 20.12.2009, 00:21   #1055
Бадардинов
Banned

Пустовиты не Пустовиты... Я не защищаю водоём поскольку он в этом не нуждается. И может и взносы конечно не малые, но..... давайте прикинем стоимость поездки на тот же КУ из Киева в Запорожье. Это больше чем 750 грн с человека. И при этом, как я щас понимаю, нет возможности получить ни денег, ни попасть в сборную.. потому, что куча команд просто проигнорировала КУ по причине того, что ЧМ будет в ЮАР. А потом ещё и говорят что рейтинг им неправильный и нужно проводить отборы. Браво!!!! Так зачем на ЧМ ехать. Повезите хоть в Москву на Кубок.... как это уже было а потом отбирайтесь за бабки на ЧМ.. (если будут желающие).... и будет справедливо.
А в Пустовитах хоть есть возможность реально отбить бабки на пездку туда с другой области... что в условиях названного кризиса тоже немаловажно.

Я в Пустовитах не разу и в призёрах не был.. но мне очень интересно..как оно.. не только побряцать медалью на шеях но и пошуршать купюрками в кармане.

Востаннє редагував Бадардинов: 20.12.2009 о 00:28.
Старий 20.12.2009, 12:54   #1056
VIVA

Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
Поки Микола Миколайович Миколая святкує візьму на себе спробу відповісти...
"ЧУ та КУ теж можна вважати "комерційними", т.я. збираються гроші на збірну України, тобто на користь переможців. То може і їх рейтинговими не вважати? Тоді які турніри вважати рейтинговими??? З приводу "грошових винагород" на ЧС та відношення ФІПСед до них... На фоні багатомільйонних контрактів, котрі отримують переможці, говорити про це недоречно..."

Анатолію Мефодійовичу! Уже після Вашої відповіді на перше запитання стає зрозуміло, що конструктивною дискусія не вийде. Оскільки всі інші питання – похідні від першого.

Не потрібно займатися так званою "підміною понять". Вам це не личить і Вас, як особу офіційну, - не прикрашає.

"Комерційний" турнір - змагання, де переможці отримують грошову винагороду. ФІПСед також збирає внески з учасників змагань, але ЧС Ви чомусь комерційними змаганнями не називаєте
Про багатомільйонні контракти переможців - взагалі фраза недоречна. До тогож, якщо Ви оперуєте цією фразою як фактом, - не відповідає дійсності. Якщо б це було правдою, члени збірної України із підлідної ловлі були б, за Вашою логікою, мільйонерами (чого я їм щиро бажаю). Але ж це не так…

Я ще раз хочу підкреслити, що сама водойма у Пустовітах – ні до чого. Водойма – прекрасна! Якщо вона готова прийняти в наступному році Кубок Києва, але без фінансових призових для учасників, - це буде чудово! Тобто, Кубок Києва – окремо, а комерційний турнір «Три Кита» (якщо помилився з назвою, перепрошую) – окремо. Так правильно, згідно із концепцією ФІПСед, яку Ви прагнете порушити.

І ще один момент.
«Дякуючи пану Вацко» жодне РІШЕННЯ не було озвучено! Ви знову перекручуєте факти! Тому що є колосальна різниця між поняттями «розглядати» і «рішення». Тим більше, жодного рішення (задокументованого офіційно КФРС) ще немає (принаймні на момент написання цього посту – не було).
VIVA зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
RSM (21.12.2009), Titar (20.12.2009)
Старий 20.12.2009, 15:46   #1057
AK

Звідки Ви: Я здесь, Я там, Я везде
Дописи: 3.872
Images: 45
Blog Entries: 3
Дякував: 1.180
Дякували 4.030 раз(и) в 1.106 повідомленнях
Цитата:
Допис від VIVA Переглянути допис
сама водойма у Пустовітах – прекрасна! Якщо вона готова прийняти в наступному році Кубок Києва, але без фінансових призових для учасників, - це буде чудово! Тобто, Кубок Києва – окремо, а комерційний турнір «Три Кита» – окремо. Так правильно
Так правильно
+1
AK зараз поза форумом  
Dood (20.12.2009)
Старий 21.12.2009, 15:51   #1058
RSM

Дописи: 827
Дякував: 150
Дякували 1.832 раз(и) в 206 повідомленнях
Цитата:
А я вот Боря, почитал про рейтинг и про то шо "все понимают что он необъективный" и только потому, что ЧМ в ЮАР, так на кубок и не надо ехать... а потом говорить что рейтинг неправильный.. мне честно говоря уже точно не хочется выступать на рейтинговых соревнованиях, отслюнявить денег и проехаться до Запорожья, Коновки, Донецка, в Крым.. и куда там ещё... чтобы потом чувствовать себя необъективно в глазах у всех..... ну как то у этого спорта мало будущего. ИМХО.
Прям читаю Рома то что ты написал, ну просто слово в слово мои мысли вслух. Причем большего всего про рейтинг пишут ту кто занимает в нем последние строчки и ИМХО будут их занимать и в следующем году.
RSM зараз поза форумом  
romeo(donetsk) (22.12.2009)
Старий 21.12.2009, 16:30   #1059
AK

Звідки Ви: Я здесь, Я там, Я везде
Дописи: 3.872
Images: 45
Blog Entries: 3
Дякував: 1.180
Дякували 4.030 раз(и) в 1.106 повідомленнях
Цитата:
Допис від RSM Переглянути допис
Причем большего всего про рейтинг пишут ту кто занимает в нем последние строчки и ИМХО будут их занимать и в следующем году.
А Вы не думаете, что в следующем году могут появиться новые спортсмены, и перестанут курить бамбук старые, которые могут перетасовать первые строки рейтинга?
AK зараз поза форумом  
Старий 21.12.2009, 16:32   #1060
Titar

Звідки Ви: Украина.Киев.Виноградарь
Дописи: 1.196
Дякував: 1.646
Дякували 548 раз(и) в 206 повідомленнях
Цитата:
Допис від RSM Переглянути допис
Прям читаю Рома то что ты написал, ну просто слово в слово мои мысли вслух. Причем большего всего про рейтинг пишут ту кто занимает в нем последние строчки и ИМХО будут их занимать и в следующем году.
Это ты о ком?
Titar зараз поза форумом  

Мітки
спортивна ловля на фідер, спортивная ловля на фидер, фидер, фідер

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:21.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua