Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Доночник > Архив раздела
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Архив раздела темы, утратившие актуальность

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.08.2008, 10:19   #1
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Post Спортивний фідер

Сформована фідерна секція РСК "Дом Рыбака" у складі:
1 Дидик Андрій (aka Hooligan86)
2 Дубина Анатолій (aka Trolik)
3 Дубчак Антон (aka Toxa007)
4 Ісько Володимир (aka VIsko)

Шановний домовий народ!!! Якщо для Вас "Дом Рыбака" не пустий звук, якщо у Вас є незадоволені спортивні амбіції, якщо Ви любите подорожувати, Якщо Ви відрізняєте петлю Гарднера від вузла Гріннера а фідер від пікера, якщо у Вас багато вільного часу та трошки вільних грошей, в решті решт, якщо Вам приємна компанія компетентних, врівноважених, розсудливих та адекватних людей - професіоналів своєї справи , пам'ятайте - список, наведений вище, може розширюватись Вашими прізвищами!!! і ще

Фідерна секція РСК "Дім Рибака" дякує за допомогу та постійну підтримку торговельні організації

"Balzer-Ukraine"

Плани Київ 2013
Фідерний напрямок. Календарний план змагань (проект).
Чемпіонат Києва з лову риби на фідер. Залік - особисто-командний. Склад команди - 4 спортсмени. Кількість команд від клубу - необмежена. Кількість учасників - 40 спортсменsd. Тривалість змагань - 2 етапи по 5 годин протягом двох днів. Тренування перед змаганнями обов'язкове для всіх спортсменів. Дата проведення - 22-24 серпня 2014 року. Місце проведення - м.Київ, Набережна Дніпра.
Кубок Києва з лову риби на фідер. Залік - особисто-командний. Склад команди - 4 спортсмени. Кількість команд від клубу - необмежена. Кількість учасників - 32 спортсмени. Тривалість змагань - 2 етапи по 5 годин протягом двох днів. Тренування перед змаганнями обов'язкове для всіх спортсменів. Дата проведення - 09-11 травня 2014 року. Місце проведення - м. Київ, Набережна Русанівського каналу.

В графіку можливі зміни.

Плани Україна 2014

Цитата:
- Кубок України 6-8 червня, Вишгород.
- 1 етап Чемпіонату України 18-20 липня, Орельська дамба, Дніпропетровська обл.
- 2 этап Чемпіонату України 5-7 вересня Тернопіль, гребний канал.

[[Ссылки только членам профсоюза. ]

Востаннє редагував Trolik: 30.10.2018 о 00:03. Причина: внесено зміни в календарний план
Trolik зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
DimonDSV (24.12.2013), nemec6969 (13.03.2015), Nycolas (15.06.2015), YuraHanter (17.02.2015)
Старий 14.11.2009, 12:58   #941
Dood

Звідки Ви: Київ, біля метро "Харківська"
Дописи: 4.225
Images: 1111
Дякував: 6.992
Дякували 38.438 раз(и) в 1.847 повідомленнях
Цитата:
Допис від Boev Переглянути допис
... А лететь в ЮАР за свои кровные, без спонсорских денег вряд ли кто-то согласится...
А разве туда уже кого-то пригласили - если еще нет, то примерно когда и через кого из нашей страны организаторы баталии в ЮАР cмогут осчастливить приглашением?
Или же, как обычно, кто-то из наших сограждан махнет в ЮАР без приглашения, просто сам по себе и за свой счет?
Ведь маршал Жуков-то пока молчит, "думу думает"...

Востаннє редагував Dood: 14.11.2009 о 15:48.
Dood зараз поза форумом  
Старий 14.11.2009, 23:07   #942
super-p

Звідки Ви: Черновцы
Дописи: 432
Дякував: 197
Дякували 310 раз(и) в 153 повідомленнях
А кто "Жуков" в фидере то ???
По финансам в фидере может быть одна из самых благоприятныъх ситуаций! Давайте посчитаем, хоть примерно. В ЧУ и КУ соревноуются около 50 спорсменов.Сегодня пока еще по 100 грн. собирается на сборную, значит получается за сезон около 10 тыс.грн.. это примерно 1200$, а если будут собирать как положено,как во всех других видах ловли, по 200 грн., сумма удваивается! итого около 2.5 тыс.$. Если команда будет 2 человека, плюс запасной и тренер, уже по 600. Если сделать еще отборы платные, как в мормышке, к примеру 20 чел. по 50 баксов, еще штука! Получается, что уже есть с чем выезжать за кордон! Если и прийдется добавлять свои, то не так уж и много! Так что каждый может спокойно попасть на международные сорвнования !
Разговоров и споров по формированию команды может быть много,и как положено с дерьмом , если заранее не предусмотреть все больные вопросы, начиная с рейтинга!
Все ИМХО!
super-p зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
Edgik (15.11.2009), VIVA (15.11.2009)
Старий 15.11.2009, 20:07   #943
Trolik
Слава Україні!!!

Exclamation Тандем.

Форум Доміка відвідує досить велика кількість спортсменів фідерного напрямку. В тому числі з обласних ФРС. Цікава думка загалу про необхідність/можливість проведення всеукраїнських змагань у такому форматі. Наступного року КФРС планує проведення Кубку Києва в тандемі. Чемпіонат був би доцільним тільки як відбіркові змагання до ЧУ такого ж формату. Про перспективу таких змагань хотілося б поговорити з метою винесення результатів обговорення до керівництва ФРСУ.
Старий 15.11.2009, 21:19   #944
Titar

Звідки Ви: Украина.Киев.Виноградарь
Дописи: 1.196
Дякував: 1.646
Дякували 548 раз(и) в 206 повідомленнях
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
Форум Доміка відвідує досить велика кількість спортсменів фідерного напрямку. В тому числі з обласних ФРС. Цікава думка загалу про необхідність/можливість проведення всеукраїнських змагань у такому форматі. Наступного року КФРС планує проведення Кубку Києва в тандемі. Чемпіонат був би доцільним тільки як відбіркові змагання до ЧУ такого ж формату. Про перспективу таких змагань хотілося б поговорити з метою винесення результатів обговорення до керівництва ФРСУ.
Толя!Поподробнее пожалуйста!
Titar зараз поза форумом  
Старий 15.11.2009, 22:02   #945
AK

Звідки Ви: Я здесь, Я там, Я везде
Дописи: 3.872
Images: 45
Blog Entries: 3
Дякував: 1.180
Дякували 4.030 раз(и) в 1.106 повідомленнях
Тандем
Цитата:
Цікава думка загалу про необхідність/можливість проведення всеукраїнських змагань у такому форматі.
А почему бы и нет? Только для каждого вида соревнований нужен подходящий водоем. К примеру Славно (кому как, может и печально) известная Набережная в Киеве совсем не для тандема. ИМХО.
AK зараз поза форумом  
Старий 15.11.2009, 22:21   #946
Trolik
Слава Україні!!!

Exclamation

Чому тандем? Європа ловить у тандемі. Цей формат широко використовується в Росії, у нас (ЧеФРС) цього року пройшли змагання і не один раз. Звичайно, АК має рацію. Для тандема потрібне "болото", хоча і на Набережній можна ловити в тандемі. Інше питання - а навіщо так мучитись, якщо при відсутності течії ловити в тандемі набагато простіше. Особисто я не вважаю що умови змагань мають бути максимально важкими для спортсменів - хай краще більше сил і часу присвятять лову риби, ніж боротьбі з труднощами. В межах Київської області є нормальна водойма - Рокитне, де можна розмістити до 30 команд. Вона ідеально підходить для тандемних змагань. Але мова зараз не про це.
Ще пару слів замовлю за тандем. По-перше - командна тактика у цьому форматі не тільки на першому місці, а й дозволяє напарникам використати індивідуальні переваги кожного. По-друге, саме існування тандему дає імовірність того, що цей формат може бути прийнятий за основу при проведенні ЧЄ чи ЧС - значить треба готуватись. По-третє, тандем збільшує "ємність" акваторії вдвічі.
І останнє. Два Чемпіонати ФРСУ з одного виду спорту але у різних форматах Мінмолодьспортлототуризм не підтримає. І тому статусу ЧУ у таких змагань наразі бути просто не може (а відповідно і присвоєння кваліфікаційних розрядів та звань). Але ж можна провести Чемпіонат Федерації і Кубок Федерації. Саме з такою пропозицією, отримавши достатню підтримку, можна і виходити до керівництва.
Старий 15.11.2009, 22:40   #947
AK

Цитата:
Але ж можна провести Чемпіонат Федерації і Кубок Федерації.
Российской Федерации?
А серьезно. Чем отличается КФ и ЧФ от КУ и ЧУ. Только тандемом и не тандемом? Вобщем то - все эти соревнование Республиканские (т.е. всей страны ). Тогда логичней их назвать КУ Традиционный (не секас ) и КУ Тандем, так же два ЧУ...

PS
Тогда еще + 2 МКФ-а
AK зараз поза форумом  
Старий 15.11.2009, 22:41   #948
TUR

Звідки Ви: Киев
Дописи: 3.649
Images: 2
Дякував: 3.253
Дякували 14.770 раз(и) в 1.752 повідомленнях
Цитата:
...Чому тандем? Європа ловить у тандемі. Цей формат широко використовується в Росії, у нас (ЧеФРС) цього року пройшли змагання і не один раз.
Толя, ты руководитель направления?
Во-первых -поздравляю!
Во-вторых, много вопросов не касающихся, пока, тандемов.
Можно их тоже задавать, или сейчас только вопрос тандемов решается?
TUR зараз поза форумом  
Старий 15.11.2009, 22:46   #949
AK

Цитата:
Допис від TUR Переглянути допис
Толя, ты руководитель направления?
Не понял
Уехал в отпуск на неделю. Вернулся. А тут Тролика коронуют? Или это слухи и домыслы Борисыча?
AK зараз поза форумом  
Старий 15.11.2009, 22:55   #950
TUR

Цитата:
Допис від AK Переглянути допис
Не понял
Уехал в отпуск на неделю. Вернулся. А тут Тролика коронуют? Или это слухи и домыслы Борисыча?
Может мои домыслы. Ждали выход Маршала Жукова, а тут Толик вышел с постами про ЧС, ЧФ, КС,КФ -вот я и подумал... Рано?
Назовите кто-нибудь нового руководителя направления, а то уже страшно даже..
TUR зараз поза форумом  
Старий 15.11.2009, 23:01   #951
Trolik
Слава Україні!!!

З приводу КФ і ЧФ я спробував пояснити різницю - за результатами цих змагань не будуть присвоюватись розряди та звання, т.я. Держкомспорт не дасть проводити 2 ЧУ і 2 КУ в одній дисципліні (фідер) з різницею тільки у форматі (тандем і нетандем). Наразі "робоча назва" Чемпіонат Федерації та Кубок Федерації але це все може змінитись. Тандем треба культивувати (сподіваюсь я навів достатню кількість аргументів) незалежно від позиції ДКС і я маю сподівання, що ФРСУ нас у цьому підтримає. Хто має іншу думку - давайте обговоримо Ваші аргументи.
З приводу керівника напрямку. Керівник фідерного напрямку в ФРСУ - Дутчак Ігор Ярославович. Жодних змін в керівництві на останній Президії ФРСУ не відбулось. Але мова не про це. Маю зустрічне питання - невже миттям посуду у армійській їдальні батальйонного рівня має займатись начпрод дивізії? Мені здається, що і самі спортсмени, дійшовши згоди в певному питанні, можуть щось таке "замутити" і вийти з відповідною пропозицію до керівника напрямку. Так що питання не в тому, хто керівник, а в тому - воно треба чи не треба.
З приводу інших важливих і нагальних питань - давайте теж говорити про це тут і пропонувати рішення. Я думаю, що будь-які конструктивні пропозиції з нормальними формулюваннями і аргументами будуть позитивно сприйняті паном Дутчаком.
Старий 15.11.2009, 23:06   #952
Trolik
Слава Україні!!!

Цитата:
Допис від TUR Переглянути допис
Ждали выход Маршала Жукова, а тут Толик вышел с постами про ЧС, ЧФ, КС,КФ -вот я и подумал...
Значить, якщо почали писати про Маршала Жукова, то будь-хто з потрібними і своєчасними питаннями вже має сприйматись за керівника напрямку???
Старий 15.11.2009, 23:07   #953
TUR

Цитата:
Значить, якщо почали писати про Маршала Жукова, то будь-хто з потрібними і своєчасними питаннями вже має сприйматись за керівника напрямку???
Ну, я так воспринял. Извиняюсь.
Вопросов нет.
TUR зараз поза форумом  
Старий 16.11.2009, 00:02   #954
Titar

Звідки Ви: Украина.Киев.Виноградарь
Дописи: 1.196
Дякував: 1.646
Дякували 548 раз(и) в 206 повідомленнях
Да,тандем нужно добавлять обязательно в соревнования,очень интересная дисциплина.Проблем не вижу,просто правильно подбирать водоем.Считаю Ракитное не очень удачное место,много вымосток расположено так,что на них очень не удобно ловить фидером с платформы,даже стоя,в некоторых местах очень сложно делать забросы из за крутого берега за спиной,в некоторых местах он на столько высокий,что забросить фидер можно только взобравшись на верх

---------- Добавлено в 23:02 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 22:53 ----------

Один из идеальных вариантов по водоемам считаю Пустовиты,результат можно делать и на карасе и на карпе.Да и краснопер хорошо питался должен подрасти
Titar зараз поза форумом  
Старий 16.11.2009, 00:27   #955
super-p

Звідки Ви: Черновцы
Дописи: 432
Дякував: 197
Дякували 310 раз(и) в 153 повідомленнях
Trolik, По поводу ЧУ в тандеме: уже проверенные данные, что второй ЧУ не может быть, или предположения?
Если честно, нужно пробовать всетаки 2 ЧУ делать. Ведь к примеру как у спинингистов, есть береговой, есть с лодки. Также можно и с фидером пробовать !
super-p зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Trolik (16.11.2009)
Старий 16.11.2009, 00:35   #956
Trolik
Слава Україні!!!

Цитата:
Допис від super-p Переглянути допис
Trolik, По поводу ЧУ в тандеме: уже проверенные данные, что второй ЧУ не может быть, или предположения?
Если честно, нужно пробовать всетаки 2 ЧУ делать. Ведь к примеру как у спинингистов, есть береговой, есть с лодки. Также можно и с фидером пробовать !
Наразі є так, як я писав... Але пробувати "пробити" 2 офіційних ЧУ і КУ нам ніхто не забороняє. Просто це треба робити.
Старий 16.11.2009, 10:07   #957
AK

Цитата:
Допис від super-p Переглянути допис
Если честно, нужно пробовать всетаки 2 ЧУ делать.
Цитата:
Наразі є так, як я писав... Але пробувати "пробити" 2 офіційних ЧУ і КУ нам ніхто не забороняє.
Я вижу только 1 проблему. Нет большого количества желающих в организации проведения данных соревнований. И нечего какие то вопросы сваливать на госкомспорт. Какое отношение он имеет к ФРСУ??? ФРСУ - частная организация. И много ли денег ей дал госкомспорт в 2009 году? Дал ли хоть медальки или бутерброды?
Да при чем тут вообще госкомспорт, почему все в него уперлись? Хотите 10 рейтинговых соревнований? Организовуйте и считайте баллы и рейтинги. Повторюсь, вижу только 1 проблему - организаторы желающие взять на себя ответственность в проведении так, что бы всем понравилось .

---------- Добавлено в 09:07 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 09:05 ----------

И при чем тут ГКС к раздаче званий КМС и Мастер??? Сами печатаем зачетные книжки, сами их заполняем, сами присваиваем звания...
И нафига этот ГКС нужен ...
AK зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
Dood (16.11.2009), Titar (16.11.2009), VIVA (16.11.2009), ИНЕ (16.11.2009)
Старий 16.11.2009, 11:21   #958
Dood

Звідки Ви: Київ, біля метро "Харківська"
Дописи: 4.225
Images: 1111
Дякував: 6.992
Дякували 38.438 раз(и) в 1.847 повідомленнях
Цитата:
Допис від AK Переглянути допис
...И при чем тут ГКС к раздаче званий КМС и Мастер??? Сами печатаем зачетные книжки, сами их заполняем, сами присваиваем звания... И нафига этот ГКС нужен ...
Тогда надо стандарт "рыболов-спортсмен" заменить другим слоганом, что-то вроде "фидерист-экстраверт" из Фидерной Лиги Украины...
Dood зараз поза форумом  
Старий 16.11.2009, 12:35   #959
RSM

Дописи: 827
Дякував: 150
Дякували 1.832 раз(и) в 206 повідомленнях
К сожалению в последнее время не удается часто заходить на домик и читать все что тут пишут, но если в кратце.

Идея тандема мне нравится. Я за.

Еще предлагаю рассмотреть вариант уменьшения времени лова с 6 до 5 часов. Опять же 5 часов более чем достаточно, лишний час лишняя нагрузка на спортсменов. Все мое ИМХО. Предлагаю обсудить.
RSM зараз поза форумом  
Старий 16.11.2009, 13:02   #960
Edgik

Звідки Ви: Cумы
Дописи: 429
Дякував: 358
Дякували 54 раз(и) в 23 повідомленнях
Цитата:
Допис від RSM Переглянути допис
К сожалению в последнее время не удается часто заходить на домик и читать все что тут пишут, но если в кратце.

Идея тандема мне нравится. Я за.

Еще предлагаю рассмотреть вариант уменьшения времени лова с 6 до 5 часов. Опять же 5 часов более чем достаточно, лишний час лишняя нагрузка на спортсменов. Все мое ИМХО. Предлагаю обсудить.
Серге 5 часов тоже много ИМХО 3-4 часа вполне достаточно это ж не рыбалка а спорт.
Edgik зараз поза форумом  

Мітки
спортивна ловля на фідер, спортивная ловля на фидер, фидер, фідер

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:39.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua