|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#561 |
Звідки Ви: Днепропетровск
Дописи: 162
Дякував: 342
Дякували 1.042 раз(и) в 77 повідомленнях
|
лобатый разбойник
[[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ] |
![]() |
![]() |
23 користувачів подякували |
![]() |
#562 |
Banned
Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
|
![]()
Відверто,нічого не писав би ... Але,оскільки головна тема мультового розділу "мовчить",то два слова скажу.
Сьогодні вкотре не піймав того,за чим їзджу вже давно,а саме,великого судака ... ![]() Знову налазився по хащах,в кінці кінців наївся сала з часником досхочу ... (Сало в мене осінній продукт. ![]() Спіймав два малих зубача (судачки),один з яких "тюкнув" так собі,а другий всандалив нормально. Тому його навіть не фотографував (~600 грамів) в знак подяки за покльовку,бо потрібно було дертися на кручу за фотоапаратом,а рибина в той час шок отримувала би ще дужчий від дихання повітрям. А ось дві щучки виразно клюнули,одна з них мала,а друга-1.600 грам,то ця трошки щось там попручалася,тому не зміг її не відпустити бігом у ріку,як і всю іншу рибу за останніх п"ять років. Одним словом,замучений повернувся додому з думками викроїти часу і поїхати половити уклійку,щоб дитинство згадати. ![]() P.S.Однодумцям бажаю частіше їздити на рибалки,не шукаючи дебілкуватих виправдань і причин,щоб було чим ділитися своєю радістю і емоціями,замість часто непотрібних суперечок ні про що. [[Ссылки только членам профсоюза. ] CIMG1907.jpgCIMG1912.jpgCIMG1919.jpgCIMG1918.jpgCIMG1922.jpg |
![]() |
![]() |
32 користувачів подякували |
![]() |
#563 |
Звідки Ви: Полтава
Дописи: 1.225
Дякував: 567
Дякували 1.592 раз(и) в 193 повідомленнях
|
Тарас зачем в стизе разочаровываться, катуха офигенная, я когда ней ловлю кайфую!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Звідки Ви: Торонто Канада
Дописи: 389
Дякував: 346
Дякували 1.392 раз(и) в 239 повідомленнях
|
Захотелось двум товарищам жирного копченого окуня.Несмотря на не совсем летную погоду(дубарь и приличный порывистый ветер) выбрались на озеро Симко известное капризной погодой и крупным окунем.В результате около 3х десятков хорошего окуня,приличный басс и несколько срезов приманки щукой,которую вытащить не удавалось из за тонкого флюрового поводка на 2,5лб.На волне и ветру приимущество мультовой снасти доказано приблизительно 1 к 2 ну и чуйка у NRXа немного выше Леса.Это признал мой друг,которого я пытаюсь приучить к мульту,но пока кроме комплекта для крупных воблеров продвинуться не удается.Но может после рыбалок в таких условиях ,оценя явное приимущество в количестве пойманой рыбы,подтолкнем его к покупке и легкого комплекта.Кстати температура воды всего 11° воздуха 1° а окунь систематически атаковал здоровенные глубинные кренки-иногда чуть-ли не прывышающие по размеру атакующего.Фото както забыли сделать,окунь от 25 до 40см ,вес до 900гр.
|
![]() |
![]() |
22 користувачів подякували |
![]() |
#565 |
Звідки Ви: Днепр
Дописи: 606
Дякував: 1.105
Дякували 2.797 раз(и) в 409 повідомленнях
|
Опять Самарские плавни, снова с alex_dnepr...
Забрались в места далёкие, но совсем не безлюдные ![]() Палящие по камышам охотники (мы не видели в воздухе ни одной утки или гидровороны), экипажи боевых почувствовать себя одинокими ![]() К обеду нездоровый ажиотаж угас и потихоньку, нехотя, стала отзываться щучка... на кренк: [[Ссылки только членам профсоюза. ] на вжик: [[Ссылки только членам профсоюза. ] ...а также долавливались кренками косоглазые щуки, промахивавшиеся по джигу ![]() Вечером зубастая ушла обратно в свою нирвану, но на смену ей отозвался судачок; капризный и невнятный, но... иногда уловимый ![]() [[Ссылки только членам профсоюза. ] P.S. Шурику - отдельное спасибо за безропотное "фотомодельство"... ![]() |
![]() |
![]() |
46 користувачів подякували |
![]() |
#566 |
Звідки Ви: г.старобельск
Дописи: 244
Дякував: 274
Дякували 190 раз(и) в 20 повідомленнях
|
освежу темку.глядя на S.N-овских щук понимаю что щука отзывается.у нас по щуке полный провал в этом сезоне.такое впечатление что ловим в водоемах где ее вообще никогда не было и нет.иногда рыбалку спасает судачок и спортивный окунь.фотоотчет с 3 разных водоемов.по щуке 0.а как у вас?
|
![]() |
![]() |
21 користувачів подякували |
![]() |
#567 |
Banned
Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
|
Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Звідки Ви: Київ
Дописи: 100
Blog Entries: 1
Дякував: 740
Дякували 76 раз(и) в 32 повідомленнях
|
Перші улови на кастінгову снасть.
Декілька місяців тому і я став власником мульта.
Десь з 5-го тренування вже щось більш-менш почало вдаватися і було прийнято рішенення - пора на "бойові" рибалки ![]() Було декілька виїздів на Дніпро, але безрезультатних, а на минулому тижні взяв відпустку і поїхав до батьківської домівки і декілька днів вдалося присвятити риболовлі. Перше, що вразило - дуже низький рівень води, на фотці, там де рюкзак і коробка з приманками - раніше була вода, і знімав цей кадр я стоячи на сухому березі. По справі - ходив по берегам принципово тільки з мультом, і цілеспрямовано хотілося ловити тільки крупну рибу на крупні приманки. Але сталося не так як гадалося - воби за сотку були в повному ігнорі, на крупні силіконки на легких головах, а то й без них (неогруз) - купа покльовок мілкої щуки, яка тільки й могла що різати приманки та відгризати хвости, але декілька все ж таки вимучив. Зрозумівши, що так кіна не буде - прийшлось на місці вчитися кидати легкі приманки, і це коли в мене більш-менш вагомі не завжди вдало летять ![]() Іншим днем, коли був сильний зустрічний і боковий вітер, максимум, що "вижамав" з тініком - це 10 метрів, приходилося заходити у воду по край чоботів, щоб збільшити площу облову. Але ловилося і так ![]() До речі маркований шнур дуже "приземляє", я й раніше підозрював що мій глазомір прибрехує по дальності, а зараз остаточно зрозумів, що цей самий "глазомір" треба нещадно калібрувати ![]() В останній день на озері був бій жереха, на глаз на відстані 55-60м. Перша думка - не докину, не можу я ще на таку відстань кидати, а тут ще й сильний вітер проти мене. Вирішив спробувати і почепив 18-и грамовий кастмастер. Пішли спроби, дальність "вижав" в 35-36м, і до місця основного бою ще лишалися метра 4 максимум. А на відмітках в 28-30 метрах почав садитися жерешок на гачки. Весь мілкий, 400-500гр мабуть максимум, але теж цікаво. Таким способом з інтервалами в 5-10хв. було спіймано 5 жерешків, і поступив наказ від батька закінчувати це баловство, бо були ще незавершені домашні справи ![]() Майже вся виловлена риба була відпущена, окрім однієї щучки з порваною щелепою (порвав не я, не кидайтеся) і самого першого жерешка, якого я сильно травмував виймаючи гачок. Отаке... Коло води був, повітрям надихався, снасть обловив. Вибачайте за якість фото, які є... Усім НХНЛ! |
![]() |
![]() |
17 користувачів подякували |
![]() |
#571 |
Дописи: 8.255
Blog Entries: 19
Дякував: 7.667
Дякували 13.320 раз(и) в 3.940 повідомленнях
|
Выдалась сегодня возможность сходить на рыбалку в черте города. Взял удочку, сумку, сапоги, машину, сел - еду. Не доезжая до озера звонок от жены. Мама (для нее мама для меня теща) уехала на дачу, но перепутала ключи, ты (т.е. я) сможешь ей к такому то времени их (ключи) подвезти на вокзал?
![]() ![]() Вышел к озеру, вокруг ни души (это особенно порадовало, так как ранее там нашего брата рыболова приследовали пидстаркувати нудисты, вид, сами понимаете, не комильфо). Пробрасываю туда-сюда...тишина. Начал сдвигаться по озеру. Нашел закуточек в котором заимел две поклевки окунцов с последующим сходом. И все. Потом еще позвонила жена и оказалось, что время, к которому я должен был приехать, это уже время отхода электрички, выходит мне уже надо рвать когти с озера. Вот такая сегодня вышла рыбалочка. Тем не менее, воздухом подышал, приманки позабрасывал, поклевки ощутил, от людей отдохнул. В общем, спасибо вам дорогая ![]() ![]() ![]() Кстати, в этом озере много подземных источников, но тем не менее уровень воды здорово упал. Все вымостки оказались на суше. Отаке. |
![]() |
![]() |
22 користувачів подякували |
![]() |
#572 |
Дописи: 793
Дякував: 2.738
Дякували 1.958 раз(и) в 297 повідомленнях
|
а я сегодня ездил за консесусом.
к которому так и не пришел ![]() ![]() ![]() фото не с сегодня, но "для понимания", ловил тем же. 1,5гр+1" некстино была в фаворе пока одну форельку не уговорил трапарой с лтз. на отпущенном фрикционе интересно, но всего одну. потягала добре до подсаки, но не слилась, а вот щука два раза ушла с мелкого, но "бородатого" S-59. всех тянул аккуратно, без спешки. странно. зы: на всякий случай добавил себе напоминание сегодня вечером руки подровнять ![]() |
![]() |
![]() |
23 користувачів подякували |
![]() |
#573 |
Дописи: 19
Дякував: 1.535
Дякували 82 раз(и) в 11 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
|
Freshman это у тебя не мой комплект?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
|
это шутка.у меня тоже NFC 702-2+PX68
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
|
пожалуйста
Востаннє редагував mulya: 28.10.2015 о 21:09. |
![]() |
![]() |
14 користувачів подякували |
![]() |
#579 |
Звідки Ви: Торонто Канада
Дописи: 389
Дякував: 346
Дякували 1.392 раз(и) в 239 повідомленнях
|
Вечером после работы решили получить свою долю адреналина .Крупный и очень крупный окунь клевал очень исправно,что странно мелкого было всего на троих ,штук пять отсилы.За два часа было поймано 63шт.20 Самых крупных отдали на откуп жене Максима,а все остальное с Костей утопили.Давненько не помню такого клева,да и один крупняк!Смотрю на фото все такое маленькое,это просто парни настоящие богатыри,у одного рост 2,09 (Костя) Макс 1,93 и кулак как пудовая гиря.Я со своими 1,80 както на их фоне мелковато выгляжу.
Востаннє редагував канада: 28.10.2015 о 23:04. |
![]() |
![]() |
24 користувачів подякували |
![]() |
#580 | |
|
Цитата: