Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Доночник > Архив раздела
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Архив раздела темы, утратившие актуальность

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.08.2008, 10:19   #1
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Post Спортивний фідер

Сформована фідерна секція РСК "Дом Рыбака" у складі:
1 Дидик Андрій (aka Hooligan86)
2 Дубина Анатолій (aka Trolik)
3 Дубчак Антон (aka Toxa007)
4 Ісько Володимир (aka VIsko)

Шановний домовий народ!!! Якщо для Вас "Дом Рыбака" не пустий звук, якщо у Вас є незадоволені спортивні амбіції, якщо Ви любите подорожувати, Якщо Ви відрізняєте петлю Гарднера від вузла Гріннера а фідер від пікера, якщо у Вас багато вільного часу та трошки вільних грошей, в решті решт, якщо Вам приємна компанія компетентних, врівноважених, розсудливих та адекватних людей - професіоналів своєї справи , пам'ятайте - список, наведений вище, може розширюватись Вашими прізвищами!!! і ще

Фідерна секція РСК "Дім Рибака" дякує за допомогу та постійну підтримку торговельні організації

"Balzer-Ukraine"

Плани Київ 2013
Фідерний напрямок. Календарний план змагань (проект).
Чемпіонат Києва з лову риби на фідер. Залік - особисто-командний. Склад команди - 4 спортсмени. Кількість команд від клубу - необмежена. Кількість учасників - 40 спортсменsd. Тривалість змагань - 2 етапи по 5 годин протягом двох днів. Тренування перед змаганнями обов'язкове для всіх спортсменів. Дата проведення - 22-24 серпня 2014 року. Місце проведення - м.Київ, Набережна Дніпра.
Кубок Києва з лову риби на фідер. Залік - особисто-командний. Склад команди - 4 спортсмени. Кількість команд від клубу - необмежена. Кількість учасників - 32 спортсмени. Тривалість змагань - 2 етапи по 5 годин протягом двох днів. Тренування перед змаганнями обов'язкове для всіх спортсменів. Дата проведення - 09-11 травня 2014 року. Місце проведення - м. Київ, Набережна Русанівського каналу.

В графіку можливі зміни.

Плани Україна 2014

Цитата:
- Кубок України 6-8 червня, Вишгород.
- 1 етап Чемпіонату України 18-20 липня, Орельська дамба, Дніпропетровська обл.
- 2 этап Чемпіонату України 5-7 вересня Тернопіль, гребний канал.

[[Ссылки только членам профсоюза. ]

Востаннє редагував Trolik: 30.10.2018 о 00:03. Причина: внесено зміни в календарний план
Trolik зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
DimonDSV (24.12.2013), nemec6969 (13.03.2015), Nycolas (15.06.2015), YuraHanter (17.02.2015)
Старий 23.05.2012, 10:31   #2841
Браташ
PinGvin'10 Ice Battle Winner

Звідки Ви: Киев, Корчеватое.
Дописи: 2.001
Дякував: 4.059
Дякували 5.561 раз(и) в 773 повідомленнях
Цитата:
Допис від sergioFD Переглянути допис
рано говорить о деньгах и зарплатах пока не увидим бюджет федерации его доходную и расходную часть.

На существующие проблемы касаемых финансов и руководства федерации закрывать глаза никто не будет.
.
согласен с тем, что еще не время для инициирования перемен.
Только вот...покажут ли нам, простым, отчетность по сумме спонсорских, сумме собранных взносов и настоящую отчетность по использованию средств. ....я сильно сомневаюсь, ввиду полного отсутствия обратной связи.
Браташ зараз поза форумом  
Старий 23.05.2012, 10:54   #2842
sergioFD

Звідки Ви: Киев
Дописи: 496
Дякував: 61
Дякували 677 раз(и) в 208 повідомленнях
Цитата:
Допис від Браташ Переглянути допис
согласен с тем, что еще не время для инициирования перемен.
Только вот...покажут ли нам, простым, отчетность по сумме спонсорских, сумме собранных взносов и настоящую отчетность по использованию средств. ....я сильно сомневаюсь, ввиду полного отсутствия обратной связи.

Если нам не покажут то ............
Ваня Шевич сказал, что направит запросы в государственные органы, после чего покажут не только отчетность….
sergioFD зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Браташ (23.05.2012)
Старий 23.05.2012, 11:30   #2843
Pavel K

Звідки Ви: Львів
Дописи: 210
Images: 31
Дякував: 177
Дякували 167 раз(и) в 69 повідомленнях
Цитата:
Верховная Рада Украины (ВР) приняла в первом чтении за основу законопроект № 9099, запрещающий рекламу пива. "За" соответствующий законопроект о внесении изменений в статью 22 закона Украины "О рекламе" (относительно рекламы алкогольных напитков и пива) проголосовал 261 народный депутат из минимально необходимых 226.
Так законопроектом планируется запретить рекламу пива и напитков, изготавливаемых на его основе, знаков для товаров и услуг, под которыми выпускается пиво и напитки, изготавливаемые на его основе ограничения, предусмотренные для рекламы алкогольных напитков и соответствующих торговых марок.
Кроме того, на один час (с 06:00 до 24:00) предлагается продлить запрет на радио и телевидении рекламы алкогольных напитков.
Также, предлагается запретить спонсирование теле-, радиопередач, театрально-концертных, спортивных и других мероприятий с использованием знаков для товаров и услуг, других объектов права интеллектуальной собственности, под которыми выпускаются алкогольные напитки.
Отметим, ранее в ВР неоднократно регистрировались законопроекты, призванные ограничить рекламу пива. Подобный законопроект был отклонен ВР в декабре 2010 г. В ноябре прошлого года в ВР был зарегистрирован законопроект о введении запрета на рекламу пива, вина и табачных изделий в печатных СМИ, однако он не был поддержан нардепами.
Однако в последнее время проблемой обеспокоился Президент Виктор Янукович. В апреле этого года уполномоченный Президента Украины по правам ребенка Юрий Павленко сообщил, что Янукович настаивает на совершенствовании национального законодательства в части введения полного запрета рекламы алкогольных и слабоалкогольных напитков, пива и табачных изделий. "Мы должны идти к полному запрету рекламы, включая скрытую: алкогольных напитков, табачных изделий, пива и слабоалкогольных напитков", - сказал Павленко.
На важность запрета скрытой рекламы уполномоченный Президента обратил особое внимание. Речь идет о случаях, когда свободно рекламируются бренды, под которыми выпускаются алкогольные или табачные изделия. "Неприемлемо, когда торговые марки, под которыми выпускаются алкогольные изделия, являются, в частности спонсорами спортивных мероприятий, или их представляют известные люди", - добавил Павленко.
Pavel K зараз поза форумом  
Старий 23.05.2012, 11:41   #2844
Nycolas

Звідки Ви: Київ, Харківський
Дописи: 6.090
Images: 700
Blog Entries: 2
Дякував: 1.937
Дякували 4.624 раз(и) в 1.334 повідомленнях
Може краще сюди - http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=40373
Nycolas зараз поза форумом  
Старий 23.05.2012, 12:02   #2845
sergioFD

Дописи: 496
Дякував: 61
Дякували 677 раз(и) в 208 повідомленнях
Цитата:
Допис від Pavel K Переглянути допис
Если этот закон будет принят, то спонсору федерации не будет никакого резона давать деньги.
остаться может только при том условии, если имеет другую заинтересованность.
Да и вообще аморально табачные и алкогольные компании иметь в спонсорах спортивного движения.
У нас полно рыболовных фирм, которые готовы быть спонсорами спорта, но не делают это только потому что кто-то себе на их деньги будет пытаться создавать себе личные блага.
К примеру, в федерации Италии спонсоры только рыболовные компании, да и во всех других европейских федерациях алкоголь никто не рекламирует.
Если наши рыболовные фирмы скинуться малой долей то эти деньги в три раза перекроют поступления от нынешнего спонсора, который даже на проведение чемпионата страны не выделяет ни одной копейки.
В общем ситуация тупиковая пока мы не узнаем весь денежный расклад федерации.
sergioFD зараз поза форумом  
Старий 23.05.2012, 21:01   #2846
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Да и вообще аморально табачные и алкогольные компании иметь в спонсорах спортивного движения.
Весь футбол пиво рекламує, бокс - горілку. І ніякої аморалі.
AXIC зараз поза форумом  
Старий 23.05.2012, 22:42   #2847
SEMEN

Дописи: 2.554
Images: 49
Дякував: 2.999
Дякували 6.394 раз(и) в 713 повідомленнях
Цитата:
Допис від Браташ Переглянути допис
Ваня, не сомневайся. Если дадут визы и мы таки уедем, по приезду обещаю расказать сколько и куда было потрачено собранных денег, спонсорских (если таковые будут) и сколько было доложено своих .
На данный момент:
- доки для посольства почти у всех подготовлены (надеюсь на следующей неделе подадим)
- вызов бельгийцы сделали и отправили почтой (надеюсь прийдёт до конца недели).
- гостиница зарезервирована.
- по прикормке вопрос частично решён (ждём ещё ответ от нескольких крупных производителей относительно возможности закупки кормов непосредственно в Бельгии).
- Страховки до конца недели надеюсь ты сделаешь.
- есть проблема с дорожными чеками, не можем их нигде найти.
В общем работаем над подготовкой в поте лица.

Востаннє редагував SEMEN: 23.05.2012 о 22:50.
SEMEN зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
adnkiev (24.05.2012), Алекс (24.05.2012)
Старий 24.05.2012, 10:17   #2848
AK

Звідки Ви: Я здесь, Я там, Я везде
Дописи: 3.872
Images: 45
Blog Entries: 3
Дякував: 1.180
Дякували 4.030 раз(и) в 1.106 повідомленнях
Цитата:
Допис від SEMEN Переглянути допис
А что это и для чего оно?
AK зараз поза форумом  
Старий 24.05.2012, 10:20   #2849
AK

Цитата:
- Страховки до конца недели надеюсь ты сделаешь.
И еще не помешали бы Зеленые Карты для машин, на которых едете. Это типа наша ГО-шка, но для Европы.
Мин. срок 15 дней. Если покупать в будках приграничных поселков, можно выбить скидку от 20 до 30% (мне 1 раз на годовую даже 40% скинули )
AK зараз поза форумом  
Старий 24.05.2012, 10:43   #2850
Браташ
PinGvin'10 Ice Battle Winner

Звідки Ви: Киев, Корчеватое.
Дописи: 2.001
Дякував: 4.059
Дякували 5.561 раз(и) в 773 повідомленнях
Цитата:
Допис від AK Переглянути допис
И еще не помешали бы Зеленые Карты для машин, на которых едете. Это типа наша ГО-шка, но для Европы.
Мин. срок 15 дней. Если покупать в будках приграничных поселков, можно выбить скидку от 20 до 30% (мне 1 раз на годовую даже 40% скинули )
Саш, про Зеленки я Семену уже рассказал. тоже делаем.
Семе - в пятницу к обеду тебя жду...можно раньше, но предварительно позвони.
Браташ зараз поза форумом  
Старий 24.05.2012, 15:52   #2851
SEMEN

Дописи: 2.554
Images: 49
Дякував: 2.999
Дякували 6.394 раз(и) в 713 повідомленнях
Цитата:
А что это и для чего оно?
Это больше для посольства, как подтверждение финансовой состоятельности. То есть подтверждение того, что у нас есть чем расплатиться за жильё, питание и т.д. Это нужно для тех, у кого нет кредитных карт.
SEMEN зараз поза форумом  
Старий 24.05.2012, 18:01   #2852
AK

На правах не рекламы, просто инфа...

Я себе открывал счет в Универсал банке, просто он в нашем доме, близко.
Открытие, обслуживание и закрытие счета - бесплатно. Карточку (дебетную) печатают при тебе же при открытии счета, только уточните написание фамилии и имеи как в загран паспорте. Вся процедура занимает максимум пол часа.
AK зараз поза форумом  
Старий 24.05.2012, 21:06   #2853
Алекс

Звідки Ви: Киев/Русановка
Дописи: 539
Images: 2
Дякував: 620
Дякували 1.237 раз(и) в 173 повідомленнях
Цитата:
.
Сереж, в том году, на Италию, оформлял в центральном отделении банка "Хрещатик", собственно на улице Хрещатик, 8-а,т. 490-25-00, 0-800-500-212.
Алекс зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
SEMEN (24.05.2012)
Старий 07.06.2012, 00:35   #2854
Trolik
Слава Україні!!!

Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
"Відкритий лист", направлений сьогодні ...
Календарний місяць закінчився, а з ним і сподівання на конструктивний діалог з владою.
Старий 07.06.2012, 10:17   #2855
Trolik
Слава Україні!!!

Відповідь кнфл.

Сабж, власне кажучи.

Цитата:
Шановний Анатолій Мефодійович
Спробую надати Вам вичерпні відповіді на звернення від 07.05.2012р.
Більша кількість регіональних ФРС так само рішуче не сприймала склад команд - 4 спортсмени. І про це я, й Ви так само, дізналися взимку 2012р. Дуже шкода, що попереднє керівництво фідерного напрямку не зважало на думку інших й «рівняло» всіх під можливості КФРС, де спортсменів достатньо було, і є, для створення не одної футбольної команди. Зрозумійте одне, ми обов`язково дійдемо до складу команд європейського зразка (5 чоловік) тому, що прагнемо виступати на змаганнях міжнародного рівня. Але зважаючи на ситуацію в країні, а особливо в регіонах, робити це, на мою думку, зарано. Я впевнений, що є в Україні, або обов`язково з`явиться ще не один Ігор Веселовський чи Олексій Страшний, які банально не можуть знайти однодумців й створити команду в своєму регіоні. Наша задача допомогти їм усіма можливими способами, спростити максимально умови участі у змаганнях ФРСУ, а не створювати штучні перешкоди. Я вважаю, й не тільки я, - «двійки» - прямий шлях до збільшення кількості спортсменів, команд та регіонів на Всеукраїнських змаганнях. Спрощуються транспортні проблеми, пошук спонсорів та інше. І це не просто теорія - я особисто через це пройшов за роки участі у змаганнях. Вищезазначене я й запропонував на останній конференції. Члени президії підтримали мене в цьому одностайно. Запевняю Вас, ніякого «серйозного тиску» на мене не було, і нагадаю, рішення приймає тільки президія ФРСУ шляхом голосування, а не керівник напрямку. Це ж саме стосується й питання: «….чому 10 чоловік (5 команд), а не 12 ???». Рішення приймала президія ФРСУ !!! Я тільки вніс пропозиції, спитавши перед цим більшу кількість регіональних ФРС. Цікаво, а скільки областей вислухали, коли приймали «4-ки»??? Знаю точно, Київську обласну ФРС точно ніхто не питав …. ні про що, взагалі!!! думаю, як і інших…..
Для підтримки спортивної форми спортсменів пораджу частіше проводити різного плану внутрішні регіональні змагання (наприклад відбіркові) й найкращих відправляти на ЧУ та КУ, а не «шатать воздух» на форумах улюблених сайтів. Більше практики - менше «теоретичного фідерного спорту»!!! Стосовно права направляти спортсменів виступати за інші ФРС , нагадаю - спортсмен має право виступати за ФРС іншого регіону за згодою керівників двох областей (в якій приписаний спортсмен та за яку виступатиме) та керівника напрямку, й виступатиме за цей регіон до кінця календарного року по всіх дисциплінах ФРСУ. Будьте уважні, щоб не сталося конфузів.
Квоти, які було прийнято для фідерного напрямку на останній конференції, а саме:
- перше місце - не більше 5 команд;
- друге та третє місця - не більше 4 команд;
- інші - не більше 3 команд;
- регіони, що приймають змагання - не більше 4 команд;
ніхто не змінив на сьогоднішній день. Я помилився тільки в розподілі цих квот на 2012р. Дійсно, за принципами ФРСУ враховується тільки командне місце. Отже квота за 2-е та 3-є місця в цьому році залишиться невикористаною, оскільки КФРС забрала перші три і залишає за собою право виставити не більше 5-ти команд. Ситуація змінюється тільки для Дніпропетровської ФРС - тільки 3 команди.
Правила, що впроваджені з цього року, ще не затверджені. Остаточну редакцію прийматимуть не раніше ніж восени цього року. Тому всі доповнення та заперечення чекаю від керівників напрямку регіональних ФРС для подальшого розгляду. Затверджені правила будуть діяти на всій території України (згідно п. 12.2 правил, а не Статуту ФРСУ) та застосовуватись на всіх змаганнях, що мають відношення до ФРСУ (відбіркові змагання регіональних ФСР, ЧУ та КУ). Змагання клубів та інші можуть проводитись за іншими правилами.
Розкладку про голосування регіональних ФРС Ви вже отримали, в загальному вигляді, тобто скільки «за» та скільки «проти». Робити «виборку» з електронної пошти про те, яка область за що голосувала і розписувати все це я не буду, принципово. Я пам`ятаю скільки це зайняло в мене часу. Взагалі, це була моя не «обов`язкова робота», а ініціатива. Якщо хтось має сумніви, щодо результатів голосування, нехай проведе його ще раз, особисто, й надішле мені свою «розкладку».
Я думаю, що відповів на всі Ваші питання достатньо зрозуміло. І пам`ятайте, ФРСУ - це громадська організація, тому ми повинні вчитися чути один одного. Демократія буде існувати тільки тоді, коли це «правильна» демократія, а не коли всі слухають головного «демократа».
Дякую.
З повагою, Євген Буглак.
4 користувачів подякували
Dood (07.06.2012), Toxa007 (07.06.2012), Браташ (08.06.2012), Виброхвостка (07.06.2012)
Старий 07.06.2012, 10:41   #2856
Виброхвостка
МодераторША!

Дописи: 7.872
Дякував: 8.648
Дякували 14.556 раз(и) в 3.467 повідомленнях
Цитата:
Робити «виборку» з електронної пошти про те, яка область за що голосувала і розписувати все це я не буду, принципово
Наверное все-таки тайна... Не понимаю...
Виброхвостка зараз поза форумом  
Старий 07.06.2012, 10:54   #2857
Dood

Звідки Ви: Київ, біля метро "Харківська"
Дописи: 4.225
Images: 1111
Дякував: 6.992
Дякували 38.438 раз(и) в 1.847 повідомленнях
З відповіді КНФЛ:

Початок цитати:
Правила, що впроваджені з цього року, ще не затверджені. Остаточну редакцію прийматимуть не раніше ніж восени цього року. Тому всі доповнення та заперечення чекаю від керівників напрямку регіональних ФРС для подальшого розгляду. Затверджені правила будуть діяти на всій території України (згідно п. 12.2 правил, а не Статуту ФРСУ) та застосовуватись на всіх змаганнях, що мають відношення до ФРСУ (відбіркові змагання регіональних ФСР, ЧУ та КУ).
Кінець цитати.

Питання: якщо "нові" Правила, що опубліковані на початку 2012 року, ще не затверджені, то за якими тоді Правилами будуть проходити змагання ЧУ-2012 - 1-й етап, наприклад?
Один лише приклад: за затвердженими 25.05.2010 р. "старими" Правилами у сектор до свого спортсмена можуть заходити тренер, помічник, запасний (але поодинці), а за незатвердженими "новими" Правилами - лише тільки тренер...

PS: Нарешті таки второпав (зрозумів): на ЧУ-2012 гратимемо за впровадженими з цього року й ще не затвердженими, але уже діючими "новими" Правилами.

Востаннє редагував Dood: 07.06.2012 о 11:26. Причина: нарешті зрозумів...
Dood зараз поза форумом  
6 користувачів подякували
adnkiev (19.06.2012), AK (07.06.2012), Malyshh (07.06.2012), Titar (08.06.2012), Toxa007 (07.06.2012), Браташ (08.06.2012)
Старий 19.06.2012, 20:22   #2858
Freddy
Фёдор

Звідки Ви: город-герой Киев
Дописи: 1.343
Images: 29
Дякував: 5.351
Дякували 22.379 раз(и) в 913 повідомленнях
На Печенегах спрашивал мнение 2-4-5 у команд Франковска, Запорожья и Днепропетровска!!! Все, включая Олега Боева сказали что двойки - ошибка!!! О чём ещё говорить, если даже командам, в прошлом году поддержавшим это начинание, хватило одного турнира, чтобы понять бесперспективность такого пути.
Не знаю что надо сделать, чтобы вынести этот вопрос на повторное рассмотрение осенью, но делать это надо!
Женя же сам пишет о пятёрках - вот это верное решение, а чтобы новые Веселовские и Страшные не канули в лета надо просто убрать федеративный принцип и всё! Во многих командах есть объективная текучка спортсменов - вот на их место и приходили бы будущие чемпионы.
По поводу того, что двойки дешевле и проще с машинами: В команде из 6 человек у нас было 4 машины. Один игрок в декрете, второго переманили обещаниями райского наслаждения, тренер машину совсем не к сроку разбил. Как результат одно авто в которое не влазят даже все вещи, а про тренера и запасного просто забыли. Сильно Миша Богданович наберётся опыта сидя дома? Мы его в четвёрках весь прошлый год с собой откатали и весной вы результат видели. Может это и есть развитие фидера? больше человек в команде - больше и возможностей с транспортом - это 100%! Двойки – дешевле ... Пардон! Всё что мы делили на четверых, теперь делится на двоих. Где ж экономия? Если это так дёшево, то почему ни одна из команд Чернигова, так ратовавшего за этот ШАРОВОЙ формат не приехала в Харьков? Если Жене интересно, то этот шаровой турнир вылился минимум 250у.е. на человека при проживании в скворечниках, а с кормами и взносами - 400 у.е. на рыло! ШАРА!!! И это без тренера и запасного, которых теперь надо возить и кормить за счёт двух спортсменов, а не 4. Супер экономия!!!
Теперь про расширение количества участников. Где оно? На первый этап ЧУ приехала 31 команда. Новые области появились только из-за миграции киевлян и бывших харьковчан. Развитие? Да, Сумским функционерам приятно поставить галочку, что они СОЗДАЛИ!!! новое направление - их за это похвалят, но для сумских самородков - фидеристов(это которые новые Страшные и Веселовские) теперь точно путь в фидер закрыт - квота-то выбрана! Развитие!
И последнее: Женя, коль это организация ОБЩЕСТВЕННАЯ, и ты добровольно согласился её возглавить, то, я думаю, общаться с подчинённым тебе "обществом" и отвечать на их вопросы - твоя первостепенная обязанность, а если у тебя на что-то нет времени - так возьми самоотвод и спи спокойно!
Настаиваю на проведении открытого голосования по форматам команд не среди федераций, а среди КОМАНД, ПРИНЯВШИХ УЧАСТИЕ ВО ВСЕХ!!! РЕЙТИНГОВЫХ СОРЕВНОВАНИЯХ ЭТОГО ГОДА!!! Федерации должны работать на пожеланиях спортсменов, а не спортсмены подстраиваться под похмельные мысли людей, даже отдалённо не знающих предмета обсуждения...
Freddy зараз поза форумом  
23 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей

Старий 25.07.2012, 23:19   #2859
AK

Восток - дело тонкое

На Восточном форуме уже объявили про [[Ссылки только членам профсоюза. ].

Домик будет участвовать?
AK зараз поза форумом  
Старий 25.07.2012, 23:26   #2860
чима

Звідки Ви: Киев,Ленинградская площадь.
Дописи: 278
Дякував: 1.291
Дякували 445 раз(и) в 129 повідомленнях
Цитата:
На Восточном форуме уже объявили про [[Ссылки только членам профсоюза. ].

Домик будет участвовать?
Первоисточник [[Ссылки только членам профсоюза. ]
чима зараз поза форумом  

Мітки
спортивна ловля на фідер, спортивная ловля на фидер, фидер, фідер

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:28.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua