|
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архивы торгов все, чем раньше торговалось |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
09.08.2011, 13:49 | #1 |
Звідки Ви: м.Луцьк
Дописи: 15
Дякував: 1
Дякували 0 раз(и) в 0 повідомленнях
|
Продам St.CROIX AVID AS70MHF (матовий бланк)
Lure Test 1/4 - 3/4 oz (7 - 21g) Line Test 8 - 17 lb !!! Вудлище свого роду є унікальним і вже стало ексклюзивним. Впевнений, що таких бланків вже немає на теренах України, та й взагалі немає ніде, маю наувазі нових. В чому ж його ексклюзивність та унікальність... Справа в тому, що таких бланків вже не випускають (вироблялись до 2007р), це старі-добрі матові Евіди, що зарекомендували себе як надійні та сенсорні вудлища. Також вже не знайдеш спіннінга в таких параметрах по приманці, а саме 7-21г., бланк надзвичайно приємний, не жорсткий як теперішні 10-21г., кидючий і сенсорний, а по шнуру надзвичайно потужний, 8-17 проти теперішніх 8-14lb. Одним словом це дійсно кращий з усіх серій Евідів, що випускалися цією легендарною фірмою, повірте на слово. Причина продажу банальна, вудлище є спіннінговим а я не користуюсь мясорубками. Переробляти під кастинг...., можна було б, але маю стільки Легендовських бланків, що вистачить на всі випадки життя. Вирішив продати тямущому чоловікові, щоб згадав потім мене добрим словом і був задоволений покупкою. Ціна вудлища 1600 грн. (без торгу.) Пишіть в ЛС Телефонуйте 095 337 66 88 Олександр мене звати |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|