|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Доночник
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#22 |
Banned
Звідки Ви: Киеве. ДВРЗ
Дописи: 608
Дякував: 229
Дякували 560 раз(и) в 174 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Звідки Ви: Украина.Киев.Виноградарь
Дописи: 1.196
Дякував: 1.646
Дякували 548 раз(и) в 206 повідомленнях
|
Рома!
С возвращеньицем ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
Великодушно благодарю!!!
Я вот тоже поломался как девочка и таки принял предложение команды "Столиця" принять участие в соревнованиях и в этом году!!!! И вновь продолжается бой.... Прощальный матч БАДАРДИНОВА отменяется!!!! ![]() ![]() ![]() Ну я не хотел.... меня заставили, или попросили. Я только не знаю оставят ли меня капитаном? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
Цитата:
А про "машины для убийства рыб" это ты про Тараса и Юлю? Других дельных предложений пока ещё не поступало. Хотя я рад буду видеть в клубе всех желающих... лишь бы давали всем выступать. Украинский фидер и так понёс потери ![]() На ПЛОТВЕ поглядим чё будет. Кстати, там речь шла (у АК насколько я помню) что организатор должен зарабатывать на соревах.. хотелось бы услышать про финансовые аппетиты. Ты не знаешь, Витя? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
Цитата:
![]() Двадцатку это ты в какой валюте назвал? или в алмазно платиновом эквиваленте? Да и про труд ты прально сказал.. ато заставляют за деньги же спортсменов набережную убирать и траву косить. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
|
Колись Ала Пугачова давала послідній концерт, Кобзон ішов, та ще багато було тих, які ніби йшли, та народ просив вернутись і вони проявляли милосердя, на прохання мас повертались і народ їх починав ще більше любити.
![]() Згадую анікдот, коли курка тікає від когута то думає чи незашвидко біжить. Роман з поверненням тебе. Ця подія затьмарила навіть обрання Толіка в шефи, народ страждав. ![]() |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
AK (07.03.2010)
|
![]() |
#28 | |
Banned
|
Цитата:
Я пример брал не с Пугачёвой и Кобзона, у нас есть кумиры и поближе к нашему с вами доброму фидерному движению!!!! ![]() ![]() ![]() Я тоже страдал... вы же все знаете.... причём за правду!!!! Народ оценил мой подвиг страдальца. И тихо так в ветке... говорил же я что Когда сказать всю ПРАВДУ на Земле, на ней будет тихо! Я всем благодарен великодушно!!!! Шото поздравления ко мне исчезают прямо на глазах ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Звідки Ви: Киев - Луганск
Дописи: 124
Дякував: 193
Дякували 612 раз(и) в 76 повідомленнях
|
Анатолий Мефодиевич, от имени Харьквской федерации поздравляю с назначением!
Стремления, удачи и успехов желаю. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
методы ведения диалога с людьми уже я вижу
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() оч познавательно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Слава Україні!!!
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
|
![]()
Для того, щоб відділити серйозні розмови від не дуже серйозних...
![]() Тема не знаходиться під загрозою серйозного модерування, так що велкам у межах власної вихованості і Правил форуму... |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
TUR (07.03.2010)
|
![]() |
#33 |
Мне тоже не нравится ЯнуковичЪ, но мне с ним жить 5 лет, хочу я этого или нет.
Cпортсменам... Нравится - не нравится, терпи моя красавица. Или жить с новым шефом по его законам, или менять страну проживания, на ту, где есть лучшие руководители ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 3.649
Images: 2
Дякував: 3.253
Дякували 14.770 раз(и) в 1.752 повідомленнях
|
Ничего нового не увидел, но возможно здесь не узрел:
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Слава Україні!!!
|
![]()
Пане Романе. Особисто мені о100гвизділо чистити за Вами гілку "Спортивний фідер". За повідомлення останнього часу (а було їх немало) Ви не дали ні краплі корисної інформації, але набрали на "баню" з запасом. Попереджаю... в останнє... Досить! Або пишіть щось корисне, або за свої страждання з приводу витрачених Вами грошей, навизнання у широкого загалу та інших образ цього непростого спортивного життя просто підете в "баню". Можна і в довічну "баню"
![]() ![]() П.С. Не розумію. Для вселенських плачів створив спеціальну гілку. А народ вирішив саме тут говорити про серйозні питання, ігноруючи профільну... Ви що? Від Бадардинов тікаєте? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
|
Цитата:
Щось подібне на вашому сайті. Читаю "спортивний фідер" --???, нерозумію, переходжу сюди -- дещо зрозумів, повернувся в "С.Ф." -- ага, тепер все зрозумів. Для чого такі складності, або тут або там. Або копняк в зад, що перший раз??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Слава Україні!!!
|
Бадардинов
Я не хочу виглядати деспотом... Але наразі викладаю мою відповідь пану Бадардинов у привваті. Щоб потім було менше запитань...
"Пане Романе... Не корчіть з себе дурня - Ви ж розумна людина. Ви написали в Спортивному фідері те, що мало би бути у Тріпачці. За це і бали. І не обговорюйте, будь-ласка зі мною мої дії у якості модератора. Я вже ж писав, якщо щось не подобається - прошу скаржитись на мене до керівництва форумом. Може мене знімуть і Вам легше буде дихатись... А наразі - НІКОЛИ, НІКОЛИ, НІКОЛИ, НІКОЛИ, НІКОЛИ і ще раз НІКОЛИ не пишіть мені з приводу балів, котрі Ви від мене отримали... Я буду це розцінювати як ЦИНІЧНЕ порушення Правил форуму і штрафувати за ставкою 50 балів на 2 місяці. Дякую за розуміння..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Слава Україні!!!
|
2 Олл
Перед обговоренням перспектив КК-11 також мав розмову з паном Романом Бадардіновим. Не менш успішну за результатом.
![]() ![]() ![]() П.С. Сподіваюсь пан Бадардінов скоро до нас приєднається... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Звідки Ви: Столица, Радужный
Дописи: 305
Дякував: 643
Дякували 367 раз(и) в 65 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |