Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Отчеты о рыбалке, клёвые места > Отчёты о рыбалках. > Архив отчетов за прошлые годы > Отчеты за 2009 год
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 12.10.2009, 12:27   #15
Tarik

Звідки Ви: м.Калуш. Івано-Франківська.обл
Дописи: 268
Images: 12
Дякував: 176
Дякували 220 раз(и) в 19 повідомленнях
Кукан

Вчора вечером навів будильник на 6.00 і рішив,якщо небуде дощу-поїду на озеро,що в 15хв.їзди від дому.Проснувшись,вийшов на балкон-погода непогана,правда досить хмарно ніби на дощ,але їду.В 7.00 я вже на озері,крім мене є ще одна машина з трьома рибаками-збирались ловити на малька.Я склавши свій спіннінг,чіпляю поверхневий воблер Strike Pro від 0-0,3м. який недавно купив спеціально для цього озера,глубина там невилика і багато трави,ще рівень води упав приблизно на 1м.Після 5 забросів почався дощ-іду до машини по дощовик,дощ притих-повертаюсь на берег.Через 10хв. знову дощ-опять іду до машини,подорозі дощ перестав падати,вирішив покидати недалеко від машини.Приблизно 7.30 покльовка-відчувається,що щука непогана.Після невдалих спроб щуки звільнитись підводжу її до берега і беру рукою.Навигляд 1,5кг думаю непогано-початок Є.Відніс її в машину і поставив в багажник.Вирішив пройтись дальше по березі, до 8.30 ноль.Біля невеличкого острівка побачив як немала щука розігнала стаю малька,я підійшов поближче-на відстань забросу і тут мій новий воблер летить майже на беріг острівка,роблю повільну рівномірну проводку і Є,покльовка досить сильна.Після недовгих викрутасів-щука вже на кукані який я причіпив за корч на березі біля себе.За вагою приблизно такаж 1,5кг.Ну думаю-рибалка удалась,тим більше, що з останніх 5-7рибалок на цьому озері я риби небачивПокидавши ще 30хв.вирішив іти дальше берегом.Коли нагнувся діставати кукан-щука налякалась і зробила ривок обламавши гілку до якої була причіплена і поплила разом із куканомЩе хвилин 5 я стояв у шоці,що я такий глупийтак причіпив куканАле дізнавшись, що у інших рибалок повний на малька і на спіннінг-стало трохи веселіше-одна вже лежить в машині.Жалко, що щука невижеве-краще б зійшла при виважуванніБіля 9.30 ще одна покльовка-олівець,який зійшов біля самого берега-недовелось відчіпатиВ 10.00 збираюсь додому-у інших рибаків нічого незмінилось,А мене ще радує, що воблер уловистий,значить гроші ненавітерЗараз подорозі на роботу поїду куплю новий кукан
Удачної всім рибалки і причіпайте надійно кукан
Tarik зараз поза форумом  
10 користувачів подякували
BOBON (13.10.2009), Doka (14.10.2009), MoKoNi (12.10.2009), Practical (12.10.2009), stitch (13.10.2009), Tolan (12.10.2009), Андрей С. (12.10.2009), БАЧА (12.10.2009), Стажер (12.10.2009)

Мітки
отчеты, отчеты за октябрь

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:24.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО bigmir)net TOP 100 Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua