Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Нині, 10:31   #3381
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.864
Blog Entries: 22
Дякував: 456
Дякували 1.391 раз(и) в 590 повідомленнях
Цитата:
Допис від zbb Переглянути допис
Натрапив на тест-відос про "то голімое кітайськє нає...лово" яким я ловлю, як на мене, доволі цикавий, особливо під мікроскопом.

[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Відео не відкривається
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 10:33   #3382
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.780
Дякував: 18.636
Дякували 33.003 раз(и) в 7.433 повідомленнях
Цитата:
Андрію, сперечатися що розумний підхід тільки в тебе, я не хочу
Діма, я з тобою і не сперечаюся, я стверджую, що твій висновок невірний, а вірогідні причини прості - кількість шнура занапто велика; шнур не дуже вдалий; вудлище некоректно працює в данному випадку; некоректне налаштування котушки; некоректна техника закіду. Ти не хочешь прислухатися? - твоя справа, мені, в общем-то, пх і я б промовчав, але не хотілось би щоб початківці робили неадекватні висновки з твоїх резюме
ПС. Якщо в тебе є сумнів до мого досвіду та моїх слів, можем зустрітися
десь на березі, покидати твоєю татулой зі штатною шпулей, але з моїми вступними - шнуром, вудлищем, налаштуваннями. На кон, для зацікавленості - бутилка якогось їстівного віскаря. Умови уточнимо
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 10:41   #3383
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.780
Дякував: 18.636
Дякували 33.003 раз(и) в 7.433 повідомленнях
Цитата:
Натрапив на тест-відос про "то голімое кітайськє нає...лово" яким я ловлю, як на мене, доволі цикавий, особливо під мікроскопом.

[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Якщо то каміння в мій город, то мова йшла за невідповідність вказаних данних на багатьох кітайських і не тільки шнурах....перекручуєшь
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 12:04   #3384
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 370
Дякував: 388
Дякували 320 раз(и) в 169 повідомленнях
Цитата:
Допис від Smolik Переглянути допис
«Фольгова» шпуля Роро вагою 5гр абсолютно без проблем працює силовими закидами 15гр джиги. І трьоха на течії нахрапом для неї по барабану.
Так само як на Інфініті (тому, що у Сані Коробчука), коли стояв стіз hlc зі шпулею Рейс Студіо, тридцятки літали, аж гай шумів, тому ці розмови про слабку шпулю - не більше ніж просто полеміка.
Єдине, що може вграти таку шпулю - флюр або монка. Поясню. Намотана просто влітку на шпулю при температурі градусів 20 плюс-мінус, ловля влітку і тд - все ок. Але - коли похолодає, жилка дуже круто зжимається на шпулі. От тоді може бути атата, особливо дірявій.
Не чув про зима-літо,а от рекомендації від Авейл ,щоб не загнути сотову шпулю,теж мають сенс,-

Крім того, якщо намотати багато нейлонової волосіні, тоншої за вказану місткість, котушка може зламатися внаслідок розбухання та усадки, спричинених водопоглинанням, характерним для нейлонової волосіні.
Застосування надто сильного натягу під час намотування волосіні або спроби підрізати, тримаючи та перемішуючи або тягнучи котушку під час виймання риби, яка вкорінилася, також може призвести до пошкодження.
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 12:10   #3385
Smolik

Звідки Ви: Полтава
Дописи: 3.372
Дякував: 1.631
Дякували 2.222 раз(и) в 915 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Не чув про зима-літо,а от рекомендації від Авейл ,щоб не загнути сотову шпулю,теж мають сенс,-

Крім того, якщо намотати багато нейлонової волосіні, тоншої за вказану місткість, котушка може зламатися внаслідок розбухання та усадки, спричинених водопоглинанням, характерним для нейлонової волосіні.
Застосування надто сильного натягу під час намотування волосіні або спроби підрізати, тримаючи та перемішуючи або тягнучи котушку під час виймання риби, яка вкорінилася, також може призвести до пошкодження.
Водопоглинання також. Забув написати. Я мав на увазі розширення та звуження матеріалу через зміну температури
Smolik зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vasylii (Нині)
Відповідь

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:26.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua