|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#3382 |
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.780
Дякував: 18.636
Дякували 33.003 раз(и) в 7.433 повідомленнях
|
Діма, я з тобою і не сперечаюся, я стверджую, що твій висновок невірний, а вірогідні причини прості - кількість шнура занапто велика; шнур не дуже вдалий; вудлище некоректно працює в данному випадку; некоректне налаштування котушки; некоректна техника закіду. Ти не хочешь прислухатися? - твоя справа, мені, в общем-то, пх і я б промовчав, але не хотілось би щоб початківці робили неадекватні висновки з твоїх резюме
![]() ПС. Якщо в тебе є сумнів до мого досвіду та моїх слів, можем зустрітися десь на березі, покидати твоєю татулой зі штатною шпулей, але з моїми вступними - шнуром, вудлищем, налаштуваннями. На кон, для зацікавленості - бутилка якогось їстівного віскаря. Умови уточнимо ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3383 | |
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.780
Дякував: 18.636
Дякували 33.003 раз(и) в 7.433 повідомленнях
|
Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3384 | |
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 370
Дякував: 388
Дякували 320 раз(и) в 169 повідомленнях
|
Цитата:
Крім того, якщо намотати багато нейлонової волосіні, тоншої за вказану місткість, котушка може зламатися внаслідок розбухання та усадки, спричинених водопоглинанням, характерним для нейлонової волосіні. Застосування надто сильного натягу під час намотування волосіні або спроби підрізати, тримаючи та перемішуючи або тягнучи котушку під час виймання риби, яка вкорінилася, також може призвести до пошкодження. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3385 | |
Звідки Ви: Полтава
Дописи: 3.372
Дякував: 1.631
Дякували 2.222 раз(и) в 915 повідомленнях
|
Цитата:
|