|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архив раздела темы, утратившие актуальность |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
Слава Україні!!!
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
|
![]()
Сформована фідерна секція РСК "Дом Рыбака" у складі:
1 Дидик Андрій (aka Hooligan86) 2 Дубина Анатолій (aka Trolik) 3 Дубчак Антон (aka Toxa007) 4 Ісько Володимир (aka VIsko) Шановний домовий народ!!! Якщо для Вас "Дом Рыбака" не пустий звук, якщо у Вас є незадоволені спортивні амбіції, якщо Ви любите подорожувати, Якщо Ви відрізняєте петлю Гарднера від вузла Гріннера а фідер від пікера, якщо у Вас багато вільного часу та трошки вільних грошей, в решті решт, якщо Вам приємна компанія компетентних, врівноважених, розсудливих та адекватних людей - професіоналів своєї справи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Фідерна секція РСК "Дім Рибака" дякує за допомогу та постійну підтримку торговельні організації "Balzer-Ukraine"
Плани Київ 2013
Плани Україна 2014
[[Ссылки только членам профсоюза. ] Востаннє редагував Trolik: 29.10.2018 о 23:03. Причина: внесено зміни в календарний план |
![]() |
4 користувачів подякували |
![]() |
#361 | |
Слава Україні!!!
|
Цитата:
З приводу пінки я нічого не казав, її якраз відсудити просто. ПВА рис - неможливо. І ще багато чого... Забезпечення суддівства - дійсно проблема. Скільки в Донецьку суддів з риболовного спорту, які мають офіційні посвідчення?? А якщо ЧУ-10 буде проводитись у Вас - як ви забезпечите якісне суддівство?? Зрозумійте одне - я не критикую і не задовбую питаннями, на які Ви наразі не маєте відповіді. Просто треба готуватись вже зараз до ЧУ-09 та КУ-09. А ми не маємо ні чітких Правил ні методів їх контролю. Те, що опубліковане на сайті ФРСУ Правилами не є - вони неповні і, до речі, в них немає цілого ряду заборон, котрі вже узаконені рішеннями ФРСУ. Я хочу сказати, що всі спортсмени можуть зіткнутись з несподіваними змінами в Правилах - а це не припустимо. Заборона на використання піни була прийнята за добу до старту ЧУ-06!!! Хто від цього виграв чи програв - проаналізуйте протоколи... Тому я "за!" обговорення Правил, їх прийняття до початку сезону з урахуванням побажань спортсменів. І жодних змін протягом сезону!!! |
|
![]() |
![]() |
#362 |
Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
|
Хочу поправити Троліка, піну на ЧУ-2006 було дозволено на офіційному тренуванні і на самих змаганнях теж. Заборонили її не за добу, а на жеребкуванні в перший день змагань.
Тепер хочу вгамувати ваші бурні обговорення щодо тандему. Як вияснилось, то на ЧУ-2009 дійсно буде команда в складі чотирьох чоловік, тільки не тандем, а чотири зони, тобто як в поплавку. можлтво такий варіант не отримає ніщивної критики зі сторони SergioFD, чи може такий варіант запатентований поплавочниками ![]() Це зроблено для того, щоб більша кількість хороших спортсменів могла прийняти участь в змаганнях високого рівня. Не секрет, що на сьогоднішній день не всі обл. приймають участь в ЧУ, не у всіх створені ФРС, тому і такий формат.Тобто робиться все для популяризації, масовості фідерного спорту. Думаю на сьогоднішній день це досить актуально. ЛІЧКА БУДЕ!!!! І ще шановний Тролік, на рахунок тандему на течії я такого не говорив, так складно, але ловити можна. ОТ ЦЕ МІЙ ВИСНОВОК!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#363 |
Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
|
Ви це серйозно?????
![]() Я почитав тут на форумі питання людей досвідчених у спорті. Людей, котрі "варяться" у цьому не один рік. Що виходить: Незрозумілий календар; Незрозумілі умови проведення; Незрозумілі правила; Незрозуілий керівник фідерного напрямку у ФРСУ, з яким неможливо вийти на контакт. Це називається "все для популяризації"???? Це називається безсистемністю і неорганізованістю. А простіше кажучи, - гармидером. Все - ІМХО. |
![]() |
![]() |
#364 |
Звідки Ви: Донецк+Киев+Москва
Дописи: 5.064
Дякував: 1.070
Дякували 2.691 раз(и) в 1.133 повідомленнях
|
Любопытная дискусия... Мне лично близки рассуждению Юрия К.
|
![]() |
![]() |
#365 | |
Звідки Ви: Донецк
Дописи: 366
Images: 1
Дякував: 37
Дякували 91 раз(и) в 42 повідомленнях
|
Цитата:
![]() Единственная просьба чтобы те кто может повлияли на то чтобы хотя бы в марте уже были известны правила точные и неизменные по которым будем играть в 2009 году чтобы по ходу дела не перестраивать состав команды тактику и т.д. |
|
![]() |
![]() |
#366 |
Звідки Ви: м. Івано-Франківськ ІФФРС
Дописи: 15
Дякував: 9
Дякували 10 раз(и) в 3 повідомленнях
|
Доброго вечора, Форум! Бачу, з мого останнього візиту, тема фідерного спорту нарешті знайшла своїх читачів і в столиці. Про формат майбутнього ЧУ і КУ говорилось давно, і незрозуміло звідки взялась інформація про тандем. Все буде в традиційному форматі, тільки збільшено кількісний склад команд. Представництво регіонів на 2009 рік: чемпіони і срібні призери 2008 мають право виставити додатково +2 команди, області, занявші 3,4 місця плюс одна команда.
Загально кількість команд від регіону - не більше трьох. Аналогічний формат прийнятий і в інших видах риболовного спорту (крім поплавка). З повагою, Ігор Дутчак. Чекаю Ваших запитань. |
![]() |
![]() |
#367 | |
|
Цитата:
Ось тут інфа про тандем з посиланням на Вас: http://fishing.kiev.ua/vb3/showpost....&postcount=448 http://fishing.kiev.ua/vb3/showpost....&postcount=454 Ну і запитання: скажіть, будь-ласка, де можна озайомитися із офіційною (затвердженою, котра уже не матиме змін) інформацією про календар змагань із фідерного спорту, умови проведення цих змагань і їх правила? |
|
![]() |
![]() |
#368 |
Слава Україні!!!
|
2 diyad
Ну що ж, Вітаємо на форумі!!!
А якщо вже напросились ![]() 1. Коли буде підготована нова редакція Правил фідерного лову? 2. Ваша аргументація заборони на боковий квівертип? 3. Як все-таки трактується заборона на поп-ап? Це суцільна заборона на підняття насадки чи заборона використання на гачку штучних матеріалів з позитивною плавучістю? 4. Чи ФРСУ планує сертифікувати ряд різновидів насадок, щодо яких можливі спірні трактування (повітряний рис та перловка, штучний опариш та мотиль, виготовлені з натуральних компонентів, тощо) чи по кожному окремому випадку їх використання будуть гарячі баталії після змагань? 5. Проблема підджиговки буде вирішена жорсткими формулюваннями в Правилах, чи все-таки її дозволять? 6. Волосяний монтаж дозволено чи заборонено? 7. Ін-лайн годівнички дозволено чи заборонено? 8. Вайлд-кард для Києва, як організатора ЧУ-09 буде таким же, як і для Одеси на ЧУ-08 чи якісь інші варіанти? Шановний Ігоре Ярославовичу. Коли Ваша ласка, ми хотіли б теж приймати участь не тільки в обговоренні нюансів Правил, але і в самому процесі їх прийняття. Технічні можливості форуму дозволяють проводити відкриті і закриті головування щодо тих чи інших положень Правил. В подальшому результати голосування по окремим питанням можна розглядати як побажання спортсменів до ФРСУ по формулюванню запропонованих питань. П.С. Відповіді на деякі питання мені вже відомі, але прошу Вас власноруч ![]() З повагою, Анатолій.М.Дубина. |
![]() |
![]() |
#369 |
Звідки Ви: г. Киев
ПП "КРЕО-Енергия"
Дописи: 66
Дякував: 2
Дякували 54 раз(и) в 11 повідомленнях
|
Вітаю Ігоре Ярославович Вас на форумі ДР
![]() Я думаю, що область, яка висуває одну команду фідерменів недосить високого спортивного рівня (фідерний спорт в ній слаборозвинений) має дуже невеликі шанси зайняти призове місце в боротьбі з трьома командами висококваліфікованих фідерменів області, в якій фідерний спорт знаходиться на більш високому рівні. Можливо краще зробити навпаки - останній "10-ці" або "5-ці" дати, як кажуть "фору" - дві чи три команди від області. Це збільшить "приток" нових людей з областей, де фідер, як спорт, слаборозвинений. Відповідно, в областях, де багато сильних команд боротьба за участь на ЧУ на обласних відбіркових змаганнях буде більш "жорсткою", відповідно якіснішою, адже їхати доведеться тільки одній команді. А взагалі, я (і не тільки я) за рівну кількість команд від усіх областей (по одній, або дві, або три наприклад) незалежно від того, як вона виступила на минулих змаганнях. Стосовно кількості чоловік в команді: - В майбутньому нам (українцям) прийдеться захищати національні кольори на кубках або чемпіонатах різного рівня (чемпіонат світу, кубок СНД або щось подібне). В кожній країні схожі правила проведення фідерних змагань, але різниця все ж таки існує. Це, до прикладу, порядок жеребкування (пам`ятаємо міжнародні змагання 2008р.), кількість учасників в команді (Росія, Білорусія мають по 2 чол. в команді) та можливо інші відмінності. Чи є в планах ФРСУ прийняти участь (а можливо і організувати) у зборах на рівні держав, для вирішення питань подібного роду ??? Дякую. ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
|
Цитата:
Если татарин или узбек в сборную не возьмут ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#371 | |
в контексті - ГРОМАДЯНИНУ України... за ворожнечу на національному грунті - БАН... Ви все зрозуміли, Шановний
![]() ![]() Имелось в виду ГРАЖДАНИН Украины... за нарушение правил (в том числе на национальной почве) - возможен БАН... Надеюсь, вопрос исчерпан? ![]() ![]() PS До речі до уваги всіх форумчан: Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#372 | |
Слава Україні!!!
|
Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#373 |
Звідки Ви: м. Івано-Франківськ ІФФРС
Дописи: 15
Дякував: 9
Дякували 10 раз(и) в 3 повідомленнях
|
Дякую за запитання. Відповідаю, але поки що коротко.
Правила змагань з фідерного лову прийняті в травні 2008 року (завтра викладу). До прийняття обговорення велось на вінницькому і франківському форумах. Приймалось Президіумом ФРСУ, в склад якої входять не тільки функціонери, як дехто вважає. Чи потрібна нова редакція? Вирішимо! Щодо бокового квівертипу, то питання не піднімалось (Твоя вина Анатолій). Оснастка поп-ап не є забороненою. Обмежується використання штучних насадок. Нічого не сказано і про підджиговку із-за неможливості контролю. Волосяний монтаж заборонено з метою виключення самопідсікання риби. Годівниця, як по формі, так і по величині не регламентується. Тільки одне вудилище в воді (маркерне воно чи фідерне). Прикормлення можливе ручне і з допомогою рогатки, але величина шара обмежена ( той який Ви зможете зліпити однією рукою) Щодо кількості команд-рішення приймалось не конкретно для фідерного спорту. 2008 рік-останній в плані вайл-карду для організаторів.І склад команди в 4 чоловіка більш обєктивно визначить силу команди. Чому областям-призерам додаткова квота? Думаю, тут все зрозуміло. Всі найсильніші спортсмени повинні мати можливість брати участь в рейтингових змаганнях-інакше нас чекає абсурд . Вибачте за дещо сумбурну відповідь, брак часу. До завтра. |
![]() |
![]() |
#374 |
|
Хотілось би знати яким чином судді будуть оприділяти чи то повітряний (воздушний ) рис, чи то штучний продукт. Можливо метододом вкусового обонянія? А якщо він перемішаний з опаришом?СМАЧНОГО ШАНОВНІ!!!!!!!
Короче, п .......ти можна безперестанку! Шановні фідермени, давайте вирішувати спори на полях сраженія, давайте доказувати свої профі на змаганнях а не тут, на Україні кажуть " П .......ти не мішки носити". Якось один чоловік мені сказав, (гловноє поприсутствовать и попиариться). Не називаю його імені, його тут(на сайті) дуже багато. В збройних силах говорили, що " солдат должен стойко перекносить все тягости и лишения воинской службы". Тому і ми (фідеристи) повинні не спорити а приймати участь в змаганнях по тим правилам які ЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ!!!!!. Змінювати їх -ТАК!!!! Але давайте робити це походу. Зимою нєхрєн робити і всі поринають в дискусії, і я тоже. А смисл??? Короче, давайте краще будем готуватись до сезону 2009, показувати свою майстерність на змаганнях. Тому краще давайте ділитись своїми знаннями і досвідом в техніці і тактиці, чим спорити про те, що не так важно. |
![]() |
![]() |
#375 | |
|
Цитата:
А змінювати правила походу... Один мій знайомий старий і хитрий єврей, коли в нас виникли певні спільні інтереси, казав: "Прежде, чем вместе сесть в лодку, я хотел бы обо всем договориться на берегу". Йому так спокійніше було ![]() |
|
![]() |
![]() |
#376 |
|
Що ще хотілось сказати. На франківському сайті ми довго і нудно обговорювали правила проведення змагань по фідеру. Висновок один, завжди будуть ті, кого ці правила не влаштовують. Як кажуть в народі:" На хитру жопу є х.. з винтом, на х... з винтом є жопа з лабіринтом..." Що я мав на увазі - скільки не мудруй з правилами а незадоволені будуть. Критикувати простіше чим щось творити.І як правило кричать ті, яким це не так і важливо.
Волос, боковий квівертіп, поп-ап, пєнка, протяжка і т.д. - покищо це нескінчені спори в правилах. Ми, (ІФФРС), якось довго і нудно це обговорювали і висловлювали своє бачення цієї проблеми, а саме -ДОЗВОЛИТИ ВСЕ!!! Тобто чим менше заборон, тим менше зловживань.Але не нам творити правила. Ми це пройшли і погодились з тим, що будемо виступати по тим правилам які є.Краще доказувати щось в бою, поки що нам це вдається. |
![]() |
![]() |
#377 | |
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#378 | |
|
Цитата:
Очень правильный подход,как по мне. |
|
![]() |
![]() |
#379 | |
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#380 | |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 3.649
Images: 2
Дякував: 3.253
Дякували 14.770 раз(и) в 1.752 повідомленнях
|
Цитата:
Вы - представитель Ивано-Франковской федерации. Самой мощной, в данный момент, в направлении фидер в Украине. Насколько я знаю, в ФРСУ сейчас демократия и можно обсуждать и вносить изменения в правила. Просто в ФРСУ, видимо, никто не относится к фидеру , как к дисциплине. Четких международных правил, как в поплавке нет. Но фидер же есть! |
|
![]() |
Мітки |
спортивна ловля на фідер, спортивная ловля на фидер, фидер, фідер |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|