Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Рыбохрана, экология, восстановление рыбных запасов > Рыбохрана
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Рыбохрана Нормативы, приказы, разрешительные документы, официальная информация

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 24.04.2017, 21:33   #1
Andi

Звідки Ви: Вишневе
Дописи: 1.306
Images: 1
Дякував: 4.832
Дякували 4.309 раз(и) в 628 повідомленнях
Цитата:
Допис від Рибалочка Переглянути допис

Чим не влаштовує існуюча плата "промисловиків" та "орендаторів", що професійно користуються водними ресурсами?
Ось тут думаю не влаштовує те, що плата яку вони вносили за виловлену рібу дуже мізерна, а в журналах пишуть "не клює", занижують кількість виловленої риби у 10 а то й 100 разів. Якщо так, то вже б кожен мав змогу по таких тарифах оплочувати риби стільки, скільки йому буде за потрібне. І все законно.
Вище писали про ліміт у штуках, то вірно, але є одне але. Почитайте наприклад правила Канади, там в лімітах приблизно 10 видів риб що можна ловити постійно. Окрім осетрових, на них заборона цілий рік. Все інше вимірюється в кількості та інколи щей у довжині, все інше майже не лімітовано, чи навіть заборонено до відпускання, то по прісній воді. Я якщо всю ту рібу зловити що дозволяється то думаю можна буде тою рібою блювати. А в нас все в кілограми переводять.
Andi зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
Olaf (05.05.2017), ВАДИМ С Л (28.04.2017)
Старий 24.04.2017, 22:07   #2
Рибалочка

Звідки Ви: Київ, Троя
Дописи: 50
Дякував: 177
Дякували 181 раз(и) в 23 повідомленнях
Це ще раз підтверджує, що вони не взмозі контролювати 1-2 артелі у своїй зоні відповідальности, або закривають очі "за долю малую", чи по знайомству.

То про який ефективний контроль у глобальних розмірах можна говорити?
Чергова спроба продати людям те, що їм і так належить.

А уявіть, що будуть робити зі своєю власністю ті, хто не дуже свідомо любить природу, але заплатив за право нею покористуватися. Кожного не перевіриш ніяк.
І тоді теперішні порушники просто діті будуть, у порівнянні з "обілеченими" майбутніми.

А роз'яснювальна робота - то добре, це єдина наша надія - достукатись до свідомості. І грошей на це вистачило б і тих, що зараз промисловики платять. Якщо напряму до організації перераховувати, а не до бюджету. Тоді видно, скільки прийшло і куди витратили.
Рибалочка зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Добрий мен (27.04.2017), ОСК1982 (24.04.2017)
Старий 05.05.2017, 10:32   #3
Рибалочка

Звідки Ви: Київ, Троя
Дописи: 50
Дякував: 177
Дякували 181 раз(и) в 23 повідомленнях
мильні бульбашки

Висуваємось в будь який бік від столиці на 50 км і далі. Стоять сітки, гудять мотори, з берега ловлять всі, кому не ліньки тримати вудку в руках. Загальний психоз і істерія. Рибу пакують мішками, у тому числі і малька, про норми вилову ніхто не згадує.

Про яку плату може йти мова, якщо місцеві вважають річку колгоспним полем з дармовою кукурудзою. Якщо мішок за день не вкрав - день пропав. Про відпускання риби і безбороді гачки ніхто не чув, і не розуміє, навіщо. В одній будівлі рада УТМР, з боку магазинчик "Турист" продає сітки будь-якого розміру.

Про які ліцензії мова, коли ловлять від 5 до 85 років, діти, бабці, п'яниці-безхатьки, психічно неврівноважені люди, тощо.

Така існуюча реальність, коли бардак в країні.

Колючий дріт і вишки з вертухаями вздовж всіх берегових ліній?
Ресурсу не вистачить.
Рибалочка зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Andr@y (05.05.2017)
Старий 05.05.2017, 13:53   #4
madd.kiev

Звідки Ви: Київ
Дописи: 794
Дякував: 2.738
Дякували 1.958 раз(и) в 297 повідомленнях
Цитата:
Допис від Рибалочка Переглянути допис
Висуваємось в будь який бік від столиці на 50 км і далі. Стоять сітки, гудять мотори, з берега ловлять всі, кому не ліньки тримати вудку в руках. Загальний психоз і істерія. Рибу пакують мішками, у тому числі і малька, про норми вилову ніхто не згадує.
на горячую линию звонили?
они выезжают по вызову, или в рейд по наводке.
или вы думаете 40 человек могут круглосуточно, семь дней в неделю мониторить всю воду в области?)))

[[Ссылки только членам профсоюза. ] всем шо как делать
madd.kiev зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.05.2017, 14:27   #5
SIDOR 1

Звідки Ви: Киев
Дописи: 506
Blog Entries: 22
Дякував: 22.005
Дякували 4.678 раз(и) в 218 повідомленнях
Новый патруль уже ввели....а толку? я его работу на водоемах не ощущаю....простой пример Прохоровки и Канева...сейчас запрет...каждый день 2 лодки плавают на ГЕС...почему?потому что они мажоры или депутаты?сети ставят без разбора,ночью и днем,острогами бьют рыбу,в Каневе вообще ловят все на драч....где работа патруля?ее нет .... а деньги потрачены на его организацию...
Можно это все обсуждать туда сюда....но я считаю,что правила вводить нужно,но экзамены сдавать?то прямая коррупционная состовляющая...
Надо проводить разьеснительную работу,вводить уроки в школах,это работа не на один год.....
И кстати,соглашусь,что писал эти правила похоже студент,но явно не начальник отдела!
Я за порядок на водоемах,но сейчас сижу и думаю,как же его организовать в условиях нашей страны и наших людей...
SIDOR 1 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.05.2017, 14:57   #6
madd.kiev

Звідки Ви: Київ
Дописи: 794
Дякував: 2.738
Дякували 1.958 раз(и) в 297 повідомленнях
Цитата:
Новый патруль уже ввели....а толку?
еще один
вы звонили на горячую линию сообщить о нарушениях?

будьте добры, обьясните мне как 40 человек патруля могут круглосуточно видеть всю водную поверхность области?

не менее 80% рыбаков понятия не имеют про правила рыбальства.
для изменения ситуации потребуются годы. ГОДЫ, господа.
если хочется быстрее - включайте голову, а не другое место, которое думать не умеет и пытайтесь помогать сами.

телефон горячей линии бесплатный, все чтро требуется - пару минут вашего времени.

Цитата:
Держрибагентство України
Page Liked · 49 mins ·

#Нерест2017

Не зважаючи на обмеження на лов водних біоресурсів в період нересту, порушень природоохоронного законодавства не стає менше.

Тому просимо вас бути особливо уважними, адже незаконний вилов риби у цей час завдає найбільшої шкоди рибному поголів'ю.
У разі виявлення на водоймах браконьєрів просимо невідкладно повідомляти на "гарячу" лінію: 0-800-50-52-50.

зы: я по киеву ощутил в первые дни после ледостава, еще пару лет назад гонял местный и бухающий на берегах биомусор с сетками (та мы на юшку), резал сетки и тд. в этом - птху, птху, птху, пока не приходилось.
madd.kiev зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.05.2017, 15:51   #7
SIDOR 1

Звідки Ви: Киев
Дописи: 506
Blog Entries: 22
Дякував: 22.005
Дякували 4.678 раз(и) в 218 повідомленнях
При чем тут вообще еще один ???
Я звонил на гарячую линию,к этим лодкам никто не подплыл и они как плавали так и плавают !
Две недели назад пытался вызвать патруль под Южный мост,где стоял финвал без номерных знаков и одного за одним паковал судачков...мы ждали патруль 2 часа и никто не приплыл....
Так что по поводу моей ответственности говорить не стоит,если Вы не знаете
Например,Вы знаете,что рыбохорона Канева находится прям под Гесом и все безобразие там происходит на их глазах,да там даже и плыть никуда не надо....
Да и вообще,я свой пост ниже написал не для того,чтобы спорить с Вами и читать словосочетание “еще один” !!!
Я с удовольствием буду исполнять новые правила,просто привел пример того,как в прошлом году, с большой помпезностью вводили новые патрули,но считаю,что на выходе пока что они либо не могут,либо не получается...Дай Бог чтобы они заработали на полную мощь !
SIDOR 1 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.02.2019, 09:54   #8
Nes

Звідки Ви: Киевская обл., Буча
Дописи: 404
Дякував: 9.461
Дякували 1.361 раз(и) в 249 повідомленнях
Новые Правила Любительского Рыболовства...

Тут по ссылке:[[Ссылки только членам профсоюза. ] Хотят протащить новые правила: запрет троллинга, нормы вылова, разрешенные размеры и виды и прочее. Много возмущенных комментариев. А Вы что думаете?....
Nes зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
bib67 (13.02.2019), Осип (05.02.2019)
Відповідь

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Увімк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:51.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО bigmir)net TOP 100 Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua