Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Хрустальный Грот > Общалки
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Общалки Обсуждение животрепещущих вопросов

Відповідь
 
Параметри теми Параметри перегляду
Старий 05.10.2016, 14:18   #1
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від mamai Переглянути допис
рыбные консервы без автоклава (духовка , скороварка), может кто подскажет , в ютюбе глянул но живой совет важнее !
ніби все тобі розповів, а ти он який невгамовний.
перший раз робив в духовці, рецепт простий, мариную рибу як для простого блюда, перець, сіль, приправа- все на свій смак. а в банку лаврового листа, духм"яний перець 3-4 шт., гвоздику 2-3 шт. накриваю фольгою і томимо. риба томиться в своєму соці. потім добавляю через декілька годин 1-2 ст. ложки олії і накриваю закаточною кришкою, томим 1-1,5 год. закатуємо, банки перевертаємо і вкутуємо. стоять при будь якій температурі як звичайна консерва.
а взагалі автоклав вирішує всі проблеми.
перше фото: проба в духовці, друга з автоклава.

Цитата:
Допис від валерий Переглянути допис
а вообще совет купи автоклав, не пожалеешь, я купил самый небольшой на 15 баночек поллитровых, сам успеваю из этого сьесть одну банку, отбирают )))
я думав цю проблему вирішив, виніс в кладову, а для себе любимого в гараж. спускаюсь в яму за консервою, а нема, тут батько взяв на пробу і сильно сподобалось прийшов ще, добре що хоть щось лишив..

Цитата:
Допис від валерий Переглянути допис
в томате тока делаю костлявую рыбу , карась бычок, надо обжаривать тогда вкуснее буде, а крупная рыба где хорошее филе, сом, карп крупный судак, лучше в масле делат
ну тут я непогоджусь. робив товстолоба і карпа в томатному соусі на пробу з обжареною цибулькою і морквою, дуже смакує, головне рецептура правильна. а при обсмаженій рибі мабуть ще смачніше.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_3971.jpg
Переглядів: 104
Розмір:  135,1 КБ
ID:	574842   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_6608.jpg
Переглядів: 115
Розмір:  91,8 КБ
ID:	574843  
Radul зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
mamai (05.10.2016), Pavlo-O (27.10.2016)
Старий 05.10.2016, 17:33   #2
fagot
 
Аватар для fagot
 
Реєстрація: 25.06.2009
Звідки Ви: г.Запорожье SIXT
Дописи: 483
Дякував: 1.656
Дякували 1.835 раз(и) в 252 повідомленнях
только вчера делал консервы из карпа,тоже в духовке,поскольку автоклава нет.
нарезал карпа как на жарку,на дно банки пару лаврушек,перец горошком,остальные специи по вкусу,и на литровую банку 3\4 чайных ложки соли.
рыбу плотно укладываем в банку,добавляем 2 ст. ложки уксуса,и 3-4 ложки масла подсолнечника,потом до верха банку заливаем водой.
можно конечно накрыть фольгой,но я оставил банки не накрытыми.
ставим в духовку при температуре 180-200 градусов,и ждем пока закипит.
потом опускаем температуру до 130-150 градусов,и ждем .
общее время в духовке составило 4 часа.
сегодня проснувшись,не вытерпел,и открыл всё же баночку,уж очень было интересно,что получиться.
жена после пробы сказала что в банки 0,5 больше не закрываем,потому как не успели попробовать и банка закончилась
fagot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
Pavlo-O (27.10.2016), симон (05.10.2016)
Старий 05.10.2016, 18:55   #3
mamai
 
Аватар для mamai
 
Реєстрація: 30.08.2007
Звідки Ви: Ровно
Дописи: 1.390
Blog Entries: 1
Дякував: 5.897
Дякували 4.266 раз(и) в 722 повідомленнях
Post консервы пробные

Пол литровая баночка - на дно 2-6 горошин перца + 1-4 гвоздички + 1-2 лаврушки - ложим слоями рыбу (без хребта и ребер) пересыпая солью , из расчета - чайная ложка на пол литровку .
Ставим в холодную духовку , накрыв фольгой , тушим час при 110 , я накрыл деку материей и полил водой , потом час (можно и два) при 120-130 , после доливаем рюмку олии (при необходимости доливаем кипяченой воды , что бы покрывало рыбу) и еще на два - три часа под 120 гр (пробуем что бы размягчились кости-вилки) , закручиваем банки !
Вкус - обманывать не буду , мне полностью напоминает "скумбрию в масле" , лично мне понравилось ! Готовил - амур + карпец + щукес , попробовал на старте амура - бракованная банка .
Приятного аппетита
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_0057.jpg
Переглядів: 130
Розмір:  197,8 КБ
ID:	574898   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_0060.jpg
Переглядів: 116
Розмір:  117,6 КБ
ID:	574899   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_0061.jpg
Переглядів: 117
Розмір:  116,7 КБ
ID:	574900   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_0062.jpg
Переглядів: 119
Розмір:  108,1 КБ
ID:	574901   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_0064.jpg
Переглядів: 117
Розмір:  93,2 КБ
ID:	574902  

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_0066.jpg
Переглядів: 119
Розмір:  94,5 КБ
ID:	574903   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_0068.jpg
Переглядів: 117
Розмір:  83,1 КБ
ID:	574904   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_0070.jpg
Переглядів: 113
Розмір:  86,4 КБ
ID:	574905   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_0071.jpg
Переглядів: 111
Розмір:  77,3 КБ
ID:	574906  
mamai зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
4 користувачів подякували
Barracuda_marina (22.05.2019), Evgeha (29.01.2017), Pavlo-O (27.10.2016), Slv (05.10.2016)
Старий 05.10.2016, 21:32   #4
валерий
 
Аватар для валерий
 
Реєстрація: 12.11.2008
Звідки Ви: Запорожье
Дописи: 646
Дякував: 905
Дякували 1.718 раз(и) в 173 повідомленнях
поиграетесь с баночками в духовке потом купите автоклав, разница ощутима, вкус намноло лучше, в автоклаве доводится температура до 120 градусо и при этом давление внутри создается около 5 атмосфер, при таком давлении рыба отдает весь свой сок и вкус, вкусовые качества такой консервы намного лучше, бывает если есть лишнее мясо, свинина курятина, делаю тушенку в собственном соку, простосырое мясо солится, лаврушка и перец, больше ничего не надо, закатывается и в автоклав, магазинная тушенка и рядом не стояла
валерий зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 користувачів подякували
Evgeha (29.01.2017), Radul (12.10.2016), Рак (18.10.2016)
Старий 05.10.2016, 22:38   #5
Валерий ua
 
Аватар для Валерий ua
 
Реєстрація: 20.01.2007
Звідки Ви: Ненька Україна м.Чернігів
Дописи: 6.013
Blog Entries: 4
Дякував: 7.329
Дякували 20.641 раз(и) в 4.220 повідомленнях
Китайский способ потрошить рыбу не вспарывая брюхо


[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Валерий ua зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
6 користувачів подякували
monter (08.10.2016), nikas (05.10.2016), Pavlo-O (27.10.2016), Slv (31.10.2016), лебедь (06.10.2016), симон (06.10.2016)
Старий 12.10.2016, 20:45   #6
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від валерий Переглянути допис
поиграетесь с баночками в духовке потом купите автоклав, разница ощутима, вкус намноло лучше, в автоклаве доводится температура до 120 градусо и при этом давление внутри создается около 5 атмосфер, при таком давлении рыба отдает весь свой сок и вкус, вкусовые качества такой консервы намного лучше, бывает если есть лишнее мясо, свинина курятина, делаю тушенку в собственном соку, простосырое мясо солится, лаврушка и перец, больше ничего не надо, закатывается и в автоклав, магазинная тушенка и рядом не стояла
повністю підтримую. поки розповідали як хто робить, дав Бог рибку для наглядності. рецепти вже описані, додам лише фото.
доводимо до 120 градусів, 5 атмосфер і витримуємо щоб кісточки розімліли.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_6613.jpg
Переглядів: 161
Розмір:  116,9 КБ
ID:	576854   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_6617.jpg
Переглядів: 161
Розмір:  139,5 КБ
ID:	576855   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_6619.jpg
Переглядів: 160
Розмір:  150,7 КБ
ID:	576856   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_6620.jpg
Переглядів: 162
Розмір:  124,7 КБ
ID:	576857   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_6622.jpg
Переглядів: 165
Розмір:  134,2 КБ
ID:	576858  

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20161011_135600.jpg
Переглядів: 165
Розмір:  127,6 КБ
ID:	576859   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20161011_135610.jpg
Переглядів: 153
Розмір:  68,3 КБ
ID:	576860   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_6624.jpg
Переглядів: 157
Розмір:  122,0 КБ
ID:	576861  
Radul зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
11 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей

Старий 21.11.2016, 11:14   #7
Валерий ua
 
Аватар для Валерий ua
 
Реєстрація: 20.01.2007
Звідки Ви: Ненька Україна м.Чернігів
Дописи: 6.013
Blog Entries: 4
Дякував: 7.329
Дякували 20.641 раз(и) в 4.220 повідомленнях
Красава!


[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Валерий ua зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
bizon1962 (24.11.2016), Саня ZP,UA (28.01.2017)
Старий 27.01.2017, 16:45   #8
Валерий ua
 
Аватар для Валерий ua
 
Реєстрація: 20.01.2007
Звідки Ви: Ненька Україна м.Чернігів
Дописи: 6.013
Blog Entries: 4
Дякував: 7.329
Дякували 20.641 раз(и) в 4.220 повідомленнях
Не реклама

Гаджет,анонсувалося,як для ледачих,та я б сказав для початківців і для контролю,коли готується декілько страв
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Валерий ua зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Саня ZP,UA (28.01.2017)
Відповідь



Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.





Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:56.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО bigmir)net TOP 100 Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua