Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Хрустальный Грот > Общалки
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Общалки Обсуждение животрепещущих вопросов

Відповідь
 
Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.03.2015, 14:54   #1
cadmiy
 
Аватар для cadmiy
 
Реєстрація: 25.06.2009
Звідки Ви: украина киев позняки
Дописи: 476
Дякував: 2.145
Дякували 3.386 раз(и) в 388 повідомленнях
снимаю филе с неразделанной рыбы ,срезая с ребер тоже ))В результате остается (если не поврежден желудок выстрелом)хребет с внутренностями ))Никогда не срезал ребра отдельно ))Вот только от ножа оторвался ,все филеил филеил ))
cadmiy зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.03.2015, 16:42   #2
vvl
 
Аватар для vvl
 
Реєстрація: 05.01.2007
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 6.351
Дякував: 6.387
Дякували 11.198 раз(и) в 2.422 повідомленнях
Правильный нож + ровные руки
vvl зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
mamai (27.03.2015)
Старий 26.03.2015, 17:46   #3
DAMIR
 
Аватар для DAMIR
 
Реєстрація: 24.01.2008
Звідки Ви: Киев-Бровары-Царичанка-Запорожье...
Дописи: 756
Images: 1
Дякував: 999
Дякували 1.317 раз(и) в 108 повідомленнях
Цитата:
Допис від vvl Переглянути допис
Правильный нож + ровные руки
с 5ти кг, нашего судака ты так ребра не срежешь
У меня уже ножей подборка, пробовал...разве что подкачаться и насильно передавливать
DAMIR зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.03.2015, 21:11   #4
Beer
 
Аватар для Beer
 
Реєстрація: 22.02.2006
Звідки Ви: Киев
Дописи: 5.039
Дякував: 2.023
Дякували 4.025 раз(и) в 1.288 повідомленнях
Цитата:
Допис від DAMIR Переглянути допис
с 5ти кг, нашего судака ты так ребра не срежешь
У меня уже ножей подборка, пробовал...разве что подкачаться и насильно передавливать
Как вариант

Beer зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Radul (26.03.2015)
Старий 26.03.2015, 22:27   #5
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Beer Переглянути допис
Как вариант

значить будем точить, з похожими екземплярами кухонна сокирка гарно виручає.
Radul зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Beer (27.03.2015)
Старий 26.03.2015, 23:17   #6
vvl
 
Аватар для vvl
 
Реєстрація: 05.01.2007
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 6.351
Дякував: 6.387
Дякували 11.198 раз(и) в 2.422 повідомленнях
Цитата:
Допис від Beer Переглянути допис
Как вариант
Ну сразу же сказал - Правильный нож + ровные руки
vvl зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.03.2015, 23:57   #7
Hunter
 
Аватар для Hunter
 
Реєстрація: 11.06.2008
Звідки Ви: Одесса-Мама
Дописи: 1.106
Images: 25
Blog Entries: 2
Дякував: 5.197
Дякували 3.993 раз(и) в 610 повідомленнях
не совсем понял ... нужно снять филе с рёбер включительно , или нужно снять филе с рёбрами?
Hunter зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.03.2015, 09:26   #8
Beer
 
Аватар для Beer
 
Реєстрація: 22.02.2006
Звідки Ви: Киев
Дописи: 5.039
Дякував: 2.023
Дякували 4.025 раз(и) в 1.288 повідомленнях
Небольшой обзор филейников.
[[Ссылки только членам профсоюза. ]

Лично мне больше всего нравится классический японский нож с односторонней заточкой. Где в Киеве такой купить?
Beer зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.03.2015, 09:36   #9
vvl
 
Аватар для vvl
 
Реєстрація: 05.01.2007
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 6.351
Дякував: 6.387
Дякували 11.198 раз(и) в 2.422 повідомленнях
Цитата:
Допис від Hunter Переглянути допис
не совсем понял ... нужно снять филе с рёбер включительно , или нужно снять филе с рёбрами?
имхо с ребрами, потом их легче от филейки срезать все вместе
vvl зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Radul (30.03.2015)
Старий 26.03.2015, 20:45   #10
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від vvl Переглянути допис
Правильный нож + ровные руки
ну я так і філею от тільки, як писав вже щука, судак від 3-х тяжковато філеється, це від заточки залежить? а то мене мучить, чи то мій філеєчний вже підсів?
Radul зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.03.2015, 20:56   #11
vvl
 
Аватар для vvl
 
Реєстрація: 05.01.2007
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 6.351
Дякував: 6.387
Дякували 11.198 раз(и) в 2.422 повідомленнях
Там с этим фином есть и про щуку. Филеил как и он, щучка была под пятерку, все прошло нормально, но у нее кости вроде нежнее. Судака таких размеров еще не разбирал, так шо...
Других способов я не знаю, извините.
vvl зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.03.2015, 20:59   #12
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
так в того фіна вони всі не завидних розмірів, я також і за 5-ть філеїв, от тільки не пам"ятаю чи раніше теж так тяжко було.
Radul зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.03.2015, 21:36   #13
R6Ibosek
 
Аватар для R6Ibosek
 
Реєстрація: 20.02.2009
Звідки Ви: Днепропетровск
Дописи: 1.859
Blog Entries: 1
Дякував: 5.980
Дякували 5.022 раз(и) в 970 повідомленнях
Цитата:
Допис від vvl Переглянути допис
Правильный нож + ровные руки
Мне этот шеф напоминает вот это :



R6Ibosek зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь



Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.





Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:18.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО bigmir)net TOP 100 Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua