|
![]() |
Реестры платных водоемов. Отчеты о рыбалках с платников
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 | |||
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
||||
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
Remo (06.03.2015)
|
![]() |
#2 | |
Звідки Ви: Белая Церковь.Арендатор пруда.
Дописи: 404
Дякував: 329
Дякували 943 раз(и) в 265 повідомленнях
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Звідки Ви: Киевская область, г.Белая Церковь
Дописи: 106
Дякував: 4
Дякували 3 раз(и) в 2 повідомленнях
|
Если клев
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Модератор
Звідки Ви: Київ
Дописи: 11.899
Blog Entries: 5
Дякував: 10.051
Дякували 16.442 раз(и) в 5.301 повідомленнях
|
Вы понимаете, что владелец может лишь гарантировать наличие рыбы в водоёме, а вот поймать её, это уже задача рыбака.
Конечно, списать легче на владельца, погоду и т.д., но тут "Рыба есть, ловить нужно уметь" (с) Особенности. Поэтому если Вы не можете поймать рыбу там, где она есть, вините только себя ![]() Предлагаю, наверное даже настаиваю, на этом и закончить обсуждение "толка". |
![]() |
![]() |
Remo (11.03.2015)
|
![]() |
#6 |
Звідки Ви: Киевская область, г.Белая Церковь
Дописи: 106
Дякував: 4
Дякували 3 раз(и) в 2 повідомленнях
|
Александр. Вы меня не знаете, а уже учите ловить рыбу. Я выразил свое личное мнение, а к владельцу пруда претензий нет. Удачи в бизнесе.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Модератор
Звідки Ви: Київ
Дописи: 11.899
Blog Entries: 5
Дякував: 10.051
Дякували 16.442 раз(и) в 5.301 повідомленнях
|
Я Вас не учу, я не учитель, а Вы не школьник. Я высказал своё мнение. Я считаю, что если в месте ловли есть рыба, то отсутствие клёва проблема того, кто не может поймать рыбу, а не владельца водоёма. За удачу спасибо и Вам того же. Мой бизнес правда к рыбе, водоёмам и т.д. не имеет никакого отношения... к сожалению...а может наоборот, к счастью.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
Доброго всім. Льоду на ставку нема з ....неповірите.....цієї ночі!!) Проїзжав багато водойм і на більшості з них нема льоду вже неділю а то і більше. У нас ось лише зійшов.
З приводу ОП і т.д. Постійні відвідувачі (а таких вже немало) прекрасно знають що у водоймі риби багато. НЕ акваріум , але й не пара штук там плаває. Враховуючи той факт , що досить велика кількість різної риби заходить з паводком з річки що впадає, то вибити всю рибу майбуть нереально. Доплюсуйте кожнорічне зариблення , про які завжди намагають подати фотозвіт, і ...картина більш менш зрозуміла. У минулому році були різні дні і місяці- коли клювало регулярно і постійно, а коли ставок ніби вимирав. Та я цьому десь навідь радий , бо завжди всім говорив , що просту водойму створювати не хочу і не буду. З приводу акваріума, це вам на Срібні Роси найближчим часом.)) Але !!! Враховуючи те, що з карасем діється дійсно щось незрозуміле, ми запланували на цей рік дозариблюватись в основному іменно цією рибою. Поки що буде тона вагою від 100 до 500 грм. Далі побачимо. Кльов на карася значно і дуже впав, щоправда значно і якість поліпшилась- у минулому сезоні середня вага була вже 250 грм. проти 50-70 грм. у 2012-2013 р. Коропа будимо добавляти ЛИШЕ здорового- вище 5 кг. Водойма неспускається вже 3-й рік і коропа було запущено більше 10000 голів. Виловлено (разом з 20-25% вкраденої) - близько 3000 голів. От вам і статистика. А скільки самок віднерестилося і поповнило поголівя?? Скільки зайшло з річки??? А Бог його знає. ) У будь-якому випадку рибалка обіцяє бути цікавою. Щасти Вам!!) P.S. З приводу того " що хтось невпіймав" і т.д. Громадяни...я вас прошу і закликаю- будьте професійнішими і памятайте золоте правило рибалки-" ніхто і ніколи з дійсних рибалок не робить висновків про водойму з одного відвідування". |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Звідки Ви: Киев Харьковский Вербицкого
Дописи: 200
Дякував: 875
Дякували 950 раз(и) в 69 повідомленнях
|
Remo, добрый вечер, вы уже определились с ценовой политикой на 2015 год по карпу?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Так, опреділились. Зважаючи на те що відбувається з цінами і те що якість риби в водоймі підвищується, ми і ціни підвищуємо. У цьому році день 100 грн., доба 140 грн. Хоча...на фоні деяких водойм де підняли вже ціну до 200-250 грн. за день(!!!) не такі вже це великі підвищення.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
Кстати спешу сообщить что 21.03. и 25.04. водоем будет закрыт для рыбалки на день- проведение соревнований.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Звідки Ви: Киев Харьковский Вербицкого
Дописи: 200
Дякував: 875
Дякували 950 раз(и) в 69 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 623
Дякував: 490
Дякували 441 раз(и) в 212 повідомленнях
|
Цитата:
Что касается цены, то грех жаловаться. 100 и 140 грн это в нынешнее время шара! Даже с учетом, что в водоеме будет один только карась. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
Цитата:
А тапер подумайте про слідуюче: а) та "річушка" в межах найближчого села , у свій час була торфянником- велика купа ям різного розміру і глибини, які дуже часто заходять так далеко у очерет що дістатись туди неможливо будь-яким способом. У звязку з цим у річушці є особини коропа на око до 15 кг. Самі великі коропи на Картарі іменно звідти. Там безліч карася, окуня, багато щуки. Це я особисто бачив плаваючи з аквалангами і без них. Вода до речі дуже чиста. б) ця річушка останній відрізок каскаду водойм що тягнеться кілометрів 30-40. При обловах, паводках і т.д. з верхніх ставів риби (малька особливо і дорослої) скочується Бог його зна скільки. Цього досить ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Звідки Ви: г.Киев.
Дописи: 167
Дякував: 1.866
Дякували 1.474 раз(и) в 72 повідомленнях
|
Очень демократичные цены у тебя Рома!Но ты всегда лояльно и гибко, относился к формулированию ценовой политике у себя на водоеме.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Речушка действительно неплоха, хоть и заросшая жуть (это ее и спасает от "голодающих"). Вода всегда холодная и чистая (много ключей?) Наверное потому в Картаре, несмотря на достаточно обильно заросший ряской верхний водоем, вполне чистая вода.
|
|
![]() |
![]() |
Remo (18.03.2015)
|
![]() |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|