|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архивы раздела Ультралайт Всё, о чем говорили прошлые годы.. |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#2862 | |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 958
Images: 3
Дякував: 1.663
Дякували 1.101 раз(и) в 306 повідомленнях
|
Тепер не беру - дорого там
Цитата:
Подскажите(если не секрет) гарный итернет магазин без клопоту!!! |
|
![]() |
![]() |
#2863 |
Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
|
а де я писав, що беру в інет-магазинах ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2865 | |
Дописи: 161
Дякував: 69
Дякували 101 раз(и) в 29 повідомленнях
|
Цитата:
А чем если не секрет вызван интерес? С уваж., |
|
![]() |
![]() |
#2866 |
Звідки Ви: Москва
Дописи: 110
Дякував: 2
Дякували 8 раз(и) в 6 повідомленнях
|
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
![]() ...на фотке рыболовная выставка в Сеуле...... |
![]() |
![]() |
#2867 |
Звідки Ви: Киев - "Трещина" на краю,но не на самом.
Дописи: 3.137
Дякував: 1.121
Дякували 4.724 раз(и) в 1.048 повідомленнях
|
черная дырка
AL B spin (не знаю имени
![]() Огромное спасибо за ссылку. |
![]() |
![]() |
#2868 |
Banned
Звідки Ви: КИЕВ
Дописи: 71
Дякував: 0
Дякували 0 раз(и) в 0 повідомленнях
|
Может кто знает что-то о спиннингах PALMS.
|
![]() |
![]() |
#2869 |
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 1.078
Images: 29
Дякував: 11.443
Дякували 1.742 раз(и) в 391 повідомленнях
|
майские в Карпатах
Наверное, сюда запощу...
Очень хочу вывезти семью на майские в Карпаты. Формат поездки 3-5 дней, без авто (т.е. своим ходом ![]() ![]() ![]() В общем, резюмирую: прошу поделиться впечатлениями - куда можно поехать? Буду очень благодарен за все мысли, советы вслух ![]() |
![]() |
![]() |
#2870 | |
Звідки Ви: Киев (Дорогожичи), Ибис
Дописи: 2.329
Images: 5
Дякував: 3.531
Дякували 7.381 раз(и) в 807 повідомленнях
|
Цитата:
Потом в инете можно найти кучу каталогов гостиниц/коттеджей/частных миниготелей, на сайтах разных турагенств, а также сайтах лыжной/сноубордной тематики. Вот [[Ссылки только членам профсоюза. ] - тут и описание местности можно найти и кучу предложений по жилью. [[Ссылки только членам профсоюза. ], [[Ссылки только членам профсоюза. ] - на форумах этих ресурсов есть отдельные темы по жилью. В мае как правило цены ниже зимних где-то в 2 раза. З.Ы. Тоже собираюсь поехать в мае порыбачить в горах. Если бы было много времени - пошел в рыболовный поход, а так на пару дней подбираю себе вариант с жильем. |
|
![]() |
![]() |
#2871 |
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 1.078
Images: 29
Дякував: 11.443
Дякували 1.742 раз(и) в 391 повідомленнях
|
to phreon
Спасибо, похожу по ссылкам на досуге
![]() Меня также очень интересуют впечатления софорумчан, типа "понравилось-не понравилось" кто где был и т.д. Я был пару раз в Яремче, Косове, Рахове, Ворохте... Но вот с рыбалкой как-то не складывалось. А по прочтению некоторых при- за- и просто карпатских отчетов Zart'a и Yaros'a возникает непреодолимое желание "прийти, увидеть и ... половить" ![]() С уважением |
![]() |
![]() |
#2873 |
Позняки
Дописи: 2.169
Дякував: 587
Дякували 26.594 раз(и) в 760 повідомленнях
|
![]()
К сожалению не буду присутствовать на футболе на эти и следующие выхи
![]() ![]() ![]() ![]() Правда толку на поле от меня не особо, но вот фоткать не кому это жаль. Может кто захватите свой фотик, я потом хоть фотки с футбола погляжу. |
![]() |
![]() |
#2875 | |
Модератор
Звідки Ви: Київ
Дописи: 4.771
Images: 8
Дякував: 9.173
Дякували 14.057 раз(и) в 1.415 повідомленнях
|
Цитата:
![]() ![]() а фотоаппарат бери на Красное море. уж там то есть что сфотографировать. Зачем тебе его дома оставлять? |
|
![]() |
![]() |
#2876 | |
Модератор
Звідки Ви: Київ
Дописи: 4.771
Images: 8
Дякував: 9.173
Дякували 14.057 раз(и) в 1.415 повідомленнях
|
Цитата:
Ловить официально можно в черте населенных пунктов. Неофициально - пробовать можно везде, главное не ругаться с лесниками при встрече. В Косове я не был, но по слухам там не хуже, а с рыбой, возможно, и получше будет. В Закарпатье форели, может, и не меньше, но охраняется (там где она есть) она строже. Так что начать освоение ультрагорного УЛ лучше с Прикарпатья. И не забывать про catch & release ![]() З.Ы. все вышесказанное - вопиющее ИМХО. |
|
![]() |
![]() |
#2879 | |
Предприниматель
Дописи: 3
Дякував: 0
Дякували 0 раз(и) в 0 повідомленнях
|
Рибалка в Яремчі
Цитата:
Щоправда, мені таке вдалося лише одного разу - у 1986 році, коли вибухув Чорнобиль, і щасливим дітлахам додався місяць до шкільних канікул ![]() Моє родинне гніздо знаходиться в Яремчі, хто знає - неподалік від заправки ОККО. Рибалю я у річці Прут та рідко у довколишніх струмках. Мабуть, не відкрию таємницю, якщо скажу, що карпатська форель (по місцевому пструг) найкраще бере якраз наприкінці весни. У травні 1986 вона попадалася мені скрізь, навіть у тих місцях, де влітку нею і не пахло ![]() ![]() До речі, якщо вода у річці каламутна, пструг (та й інша риба) прекрасно ставиться і до хробака ![]() Якщо когось цікавить, можу приватно розповісти про рибалку на Пруті: 1. Як ловити мерену (вусача) на великого хробака "виповзка". 2. Як ловити клена (головня) на вишню або черешню. 3. Як ловити підуству (подуста) на звичайного хробака. Іншої риби, крім плотви, піскаря та місцевого бичка "бабця", я там не зустрічав. Для перебування в Яремчі можу порадити конкретне місце - пансіонат "Над Прутом" неподалік своєї хати (мого інтересу немає, просто поруч ![]() Дістатися до Яремчі просто - 12 годин потягом з Києва до Івано-Франківська та годину маршруткою. У згаданого місця є одна вада - близкість до траси, рух авто досить інтенсивний, хоча сам пансіонат розташований у рукаві, а біля річки стрімка гірська течія нівелює інші шуми ![]() І ще одна ложка дьогтю - риби у Пруті з кожним роком дедалі менше ![]() Але на початку травня він повинен бути досить повноводним і форелепривабливим ![]() Навмисне написав українською, щоб підкреслити колорит місцевості ![]() Російською також володію ![]() Команде Улет - до встречи завтра 17.02.2008 на футболе ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2880 | |
Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
|
Цитата:
![]() ![]() |
|