|
![]() |
Архив раздела темы, утратившие актуальность |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#11 | |
Слава Україні!!!
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Images: 42
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
|
Цитата:
1. Чим далі від берега, тим течія сильніша (мова йде про більш-менш прямий прогон, яким є Набережна). 2. Чим сильніша течія, тим важче рибі на ній втриматись. За для чого вона має витрачати силу, енергію на такій сильній течії? ![]() 3. Турбіни Київської (Канівської) ГЕС витискової дії, тобто вони знаходяться набагато нижче рівня води і під час своєї роботи беруть з моря "нижню", холоднішу воду. Питання - що рибі робити на скаженій течії холодної води? ![]() 4. Колись вважав, що риба на течії (дистанції), де 80-гр годівничка зовсім не тримається дна з'являється епізодично, проходами. Втримати її на точці в цьому випадку гіперважко. І зараз так вважаю, хоча є і виключення. 5. Наскільки більше треба дати корму на віддалену точку та наскільки його треба "привантажити", якщо на точці велика течія??? І навіщо? ![]() 6. З приводу шок-лідерів. Вузол типу "моно 0,40 + шнурок 0,12" погано проходить кільця квівертипу, навіть якщо це "морквина". З ризиком позбутись вставок. Чи виправдано це? Менше 0,40 ставити сенсу немає. Виходи з ситуації 2: а). ловити шнурком 0,16-0,20 і не морочити собі я..я, на монтаж (петля, патерностер і навіть з трубкою) використовувати моно 0,40 довжиною від 60 см до метра - гарантовано 2-3 рибалки переживе; б). ловити шнурком 0,06-0,08, ставити шок лідер зі шнурка 0,20-0,25, з монтажем - те ж саме - моно 0,40-0,50 7. Абсолютно згоден з SEMEN'ом. Який сенс "маслати" зайві 40 метрів метрів??? В режимі змагань, коли темп тримається 2-3 хвилини - це ж неприпустима розкіш!!! А який психологічний прес!!! Суперник у сусідньому секторі "виймає" з 15-шки чи 20-тки щохвилини підлящика чи навіть і ВАСИЛЯ!!!, а я сиджу "далеко" і тілько тим і гордий, що мене там "не несе"!!! Так от, в цьому випадку гарантовано "пронесе" і на зважуванні і повз призи. 8. Риба ловиться на Набережній ловиться на дистанції 20 метрів. Практично у всіх секторах, крім закінчення зони Б. Ловиться вона і на меншій дистанції - хто відвідував Кубок Колміку, той бачив в уловах на штик (13 метрів) лящів далеко за кіло. |
|
![]() |
|
|
|