Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Барахолка > Продам или обменяюсь > Спиннинговые снасти
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Спиннинговые снасти Удилища, катушки спиннинговые и мультипликаторные. Шнуры и лески. Фурнитура и крепеж. Родбилдинг.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 21.02.2025, 13:12   #1
Jaret

Звідки Ви: Харьков
Дописи: 412
Images: 15
Дякував: 12
Дякували 157 раз(и) в 53 повідомленнях
Кастомний скляний форелевик. Японський тревел ручної роботи.

Продам дуже цікавий японський кастомний тревел ручної роботи, максимально естетичний та вишуканий інструмент під форель та головня.

Ціна (без торгу) - 13000 грн. за комплект (бланк + руків'я).

Бланк має довжину - 4'4'' (138 см); руків'я - 23 см; спінінг в зібраному стані має довжину 5'2'' (157 см). Комплектується чохлом з 4 відділеннями (під кожну частину бланка та під руків'я). В зібраному стані дуже компактний - 50 см.
Бланк створено майстром Isa (instagram - isa_ill_angler), має 6 кілець, фіолетові з білим обмотки, заявлений тест 1-7 гр. Видає просто шикарну параболу на рибі (перевірено на іншому, аналогічному).

Руків'я зі стабілізованої деревини золотої камфари з кольоровою епоксидною смолою (також робота майстра з Японії, але іншого), верхнє на фото. Нереально красиве, справжній витвір мистецтва. З умовних мінусів - досить висока вага, оскільки повністю з деревини та смоли і має якісну металеву фурнітуру, хоча вага практично не відчувається, оскільки баланс повністю на рівні котушки. Поєднується з бланком за допомогою цангового зажиму, в комплекті є додаткова металева гільза, за допомогою якої можна встановити інший бланк.

Огляди на YouTube-каналі VadimSWAT
Особисто в Харкові, доставка НП по Україні за рахунок покупця.
Резерви, зв'язок - тел./вайбер (097) 217-97-03, Вадим.

[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Jaret зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:03.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua