Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Капитан > Лодки, моторы
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Лодки, моторы
Катера, лодки, моторы

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Вчора, 20:13   #1501
DAG

Звідки Ви: г.Киев, Дарница.
Дописи: 146
Дякував: 246
Дякували 277 раз(и) в 31 повідомленнях
А ейр там який, 330? Якщо так, то взагалі нема про що говорити. При ширині 180см човен взагалі не може видавати хоч би які прийнятні показники швидкості - ширина має бути мінімально в два рази менше довжини. 360 ейр буде швидше при однакових моторах і завантаженні. До того ж я вважаю, що саме в ейрах, віндах і бреззах щось не так з геометрією кіля в його носовій частині. Якийсь він дуже плоский і при навантаженні носової частини гасить швидкісні показники. На моєму Вінді, при завантаженні носової частини човна, швидкість падає суттєво. Я вже експериментував з гвинтами, зміною кута установки мотора - нічого не виходить поки що. Друге діло, коли в човні один і ніс розвантажений. В круізі і геометрія човна інша, він більш звужений в носовій частині, а кіль теж не такий широкий. Я думаю, що це суттєво впливає на швидкість. До того ж у Тохатсу чудовий штатний гвинт. Тягне двох пасажирів майже без втрати швидкості. У мене на минулому комплекті так було. 33 була швидкість коли сам в човні і 30 коли з пасажиром.
DAG зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:26.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua