Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Брэнды товаров для рыбалки. Снасти, приманки, снаряжение. Производители.
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Брэнды товаров для рыбалки. Снасти, приманки, снаряжение. Производители. Обсуждения торговых марок и производителей рыболовного рынка Украины. Ответы на вопросы. Новинки, анонсы, отчеты, "разбор полетов"

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Нині, 09:49   #1
Vov4ick

Звідки Ви: Київ, Микільська Слобідка
Дописи: 80
Дякував: 446
Дякували 424 раз(и) в 25 повідомленнях
Question Силіконові приманки FishBait

Вітання!

Розділ у нас про бренди, тому хотів би щоб шановні форумчани поділилися враженнями від силіконових приманок FishBait (Fishbait.kh.ua). Там одні репліки відомих приманок, але й ціна за пачку була колись 35 грн, зараз 45 грн.

А поки розкажу свої враження. Вперше я їх придбав в 2019 чи в 2020. Тоді придбав репліки JavaStick 2.8", Noike Ninja 3" та твістер по типу вугра 3.1 (тіло схоже на sexy impact, хвіст на madwag). Силікон неочікувано м'який, непогано анімується. Але зі всього набору працював лише вугор в розмірі 3.1".

Наступного року придбав репліки 2.5" Swing impact, 2" scissor comb та Ringerworm 2.5" (схоже на Tanta, але з серповидним хвостом). Приманки цього разу були занадто атрактовані. Не знаю як рибі, але мені від запаху атрактанту ставало зле і нудило. Це було гірше за запах lucky john. Я їх викинув, бо пачки ні вдома відкрити щоб зібрати коробку, ні навіть на березі, бо вонь страшна. Більше я не купував. Окрім того, на цей раз вони сильно линяли одна на одну, якщо покласти в одне відділення коробки. В попередньому році з "линькою" не було жодних проблем навіть в контрастних кольорах.

Незважаючи на бюджетну ціну, я не дуже задоволений витраченими коштами.

А який у вас досвід?
Vov4ick зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:33.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua