Перегляд одного допису
Старий 20.01.2014, 20:25   #1389
павлік

Звідки Ви: г.Хмельныцькый
Дописи: 73
Дякував: 47
Дякували 32 раз(и) в 21 повідомленнях
Thumbs up

Цитата:
Допис від captain Grey Переглянути допис
Даремно Ви, тезко, обіжаєтесь на форумчан. Повірте, дуже тяжко надати Вам правильну пораду. Я спробую.
Вам потрібно чітко визначитись для чого Ви хочете збудувати ставок(ставки). Якщо для бізнесу, то потрібно зареєструвати ФОП(фізичну особу-підприємця) з чітким зазначенням виду діяльності. Після цього точно визначитись з призначенням земель, на яких Ви хочете будувати ставок. Якщо призначення не відповідає Вашій меті, його потрібно поміняти. Це не просто і часу займе чимало. Але це - необхідно для уникнення постійних додаткових витрат на контролюючі органи.
Якщо Ви уважно читали тему, то повинні були звернути увагу на мої посилання на Земельний та Водний Кодекси України. Там дуже багато вимог до створення нових штучних водойм та певних обов"язків власників таких водойм.
Якщо я досі не відбив у Вас бажання створити свій ставок, то
почніть з розробки плану-схеми. Вам потрібні будуть під"їздні дороги та будівлі для обслуговування ставка, а якщо Ви захочете збудувати декілька ставків, то і гідроспоруди - дамби для розділення-об"єднання ставків.
На ставку потрібно мати електричну енергію - для створення умов для платної риболовлі та для обслуговування ставка. Отже треба тягнути ЛЕП. Це питання РЕМ -районних електромереж.
Не завадило б звернутись з заявою про облаштування ставка до сільскої ради, якщо це землі у її віданні, або до райради, якщо це землі району. Почекати відповіді і вже тоді починати.
Майте на увазі - без створення природної кормової бази Вам необхідно буде годувати рибу.
Ну що ще? Запитуйте, чим зможу - допоможу.
Отже, тому я, зрозумів чому Ви мені неохотно відповідаете на мої запитання, однак у мене є на земельну ділянку державний акт в якому зазначений вказаний пруд та навколо нього зазначені землі які належать мені на основі приватної власності та їх призначення низинні болота що дають право їх усушувати тобто копати на них дренажні канали а зприводу річки яка протікає повз мій пруд то це зовсім не річка та на карті вона і не зазначена поскільки її створили після створення колгоспного озера для поїня виликої рогатої худоби ще в СРСР а також вона протікає по моїй землі. В сільску раду я також так як Ви писали звертався з листом в якому вказав що пруд мені необхідний для поливання особистого підсобного господарства та саду який розміщений неподалік на моїй землі та просив створення тимчасової плотини (дамби) на водовідведення гарантуючи при цьому не змінювати та не розкопувати русло річки. Про те поспілкуючись із юристами та знайомими які працюють в Держкомземі вони порекомендували нікуди більши з даного приводу не звертатись оскільки все що я будую законо та на своїй земельній ділянці.
павлік зараз поза форумом