Посидів,трохи полистав форум.Дозволю своїй нахабній пиці

висловити мою думку на рахунок тесту від "0" і не тільки від "0".Кожен "ульотчик" розуміє і сприймає палку по свому.Поставим в приклад всім відому "фінку",в даний момент "корту",бо вона знайома мені найкраще.Солідна модель в 68 довжині мені особисто дуже подобається для роботи з вагами 0.8-2 грами.2.5 грами + приманка для мене є межею,і ставити більше в мене не виникає ніякого бажання.Але інші знайомі на таку ж фінку ловлять на 4 грами + приманка,і говорять що їм комфортно ловити.І тут ж розкривається тема заявленого тесту виробником.Заявлений тест в даної моделі 0.5-6 грам.Для мене ж реальний тест 0.6-2.5.Якшо взяти низ,то тут в даної моделі практично реальний тест завдяки мягенькій вклейці,а от верх тут нереальний для мене навіть приблизно.Бо 6 грам нею можна кидати хіба рукою

І так було з кожною палкою,якою я ловив,і думаю нема серійної палки,в якій виробник вказав реальний тест.Звісно це моя думка.А тест від 0-це тим більше рекламний хід.Бо навіть тест,наприклад, 0.6-8 вже для мене буде рекламним ходом,оскільки або з "низом" або з "верхом" буде ну зовсім не комфортна робота,і в деяких випадках,якшо говорити про "верх" небезпечний для життя палки кидок.Тому для мене тести лишаються приблизними орієнтирами,на які я звертаю як мінімум другорядну увагу.І вже коли потрясу палку, можу більш менш оприділити чи підійде вона під мої задачі.Ще раз повторюся,що це моя думка,яка можливо комусь видастся як мінімум " не правильною"...Всіх з святами)Христос Народився!