поки є час вирішив черкнуть.
сказала кума на св"яткування Нового Року без судака не приходь

. з ранку пораніше стартую. дорога покрита паморозью, туман, видимість біля 50-70 м

.
при обгоні хлібовозки в самий не підходящий момент з"являються навпроти фари, тормозить не можна понесе, мусив маневрувати на ліве узбіччя добре що було місце для маневру. пристроївся знову ззаду

і помаленьку поїхав. на березі виявив пробите колесо

. щось такий початок дня мені взагалі не подобається.
прикупив собі піддівку-трико, на неї костюм натягнув з немалими усилями але все гарно сіло. водичка порадовала прозраком, знайшов в корчі гарного окунька на кіло, з рота торчав хвіст свіжо зїдженого товстолобика. по верх корневищ непоспішаючи прогулювався судачок, поки він не прийняв спробу зникнути я його акуратно пришпилив, виковиряв гарпун з другого нирка на що й несподівався. нирялка затяглась на 5 годин але останню годину ледве виплавав, пішло подразнення ніг від сечі, ніби через гульфік все виходило , а десь всеодно потрапило під костюм, можливо ізза піддівки

.
на шиномантажі поки викручували шурур видивився "Наша мама горомко плачет..." виклав фото нижче.
надіюсь все погане закінчиться сьогодні в цьому році і в кума неув"язну в салаті

.
з наступаючим Новим Роком! нехай Вас всіх Господь Бог охороняє, ангел хранитель ніколи не покидає. крепкого здоров"я, щастя кохання та добра!
Удачі!